Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [15 kolejka] Odra Wodzisław Śląski - Wisła Kraków, 29 listopada niedziela, godz.14:45 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=6658)

As 29.11.2009 16:26

Burliga ma chyb kilo w majtkach, strasznie panikuje.

0 22 29.11.2009 16:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez harthausen (Post 823520)
Wy chyba macie jakieś ustalone dyżury, że od razu się u nas meldujecie i tropicie nieprawomyślność. Jakoś w drugą stronę takich czujnych cenzorów nie zauważyłem. :D

Bo u nas nie tropi sie spisków ala Cracovia :)

Z nudów siedzie :)

P.S. Gratuluje odzyskania lidera - a nie mowilem?

bebeto 29.11.2009 16:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MCX (Post 823521)
Ćwielong prosi o zmianę. Swoją postawą.

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: (10znaków)

ToTylkoJa 29.11.2009 16:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez harthausen (Post 823520)
Wy chyba macie jakieś ustalone dyżury, że od razu się u nas meldujecie i tropicie nieprawomyślność. Jakoś w drugą stronę takich czujnych cenzorów nie zauważyłem. :D

a ja zauważyłem. Każde pierdnięcie Choto czy Szali od razu jest głośno komentowane. Cos źle zagwiżdze sędzia przeciew Wisle- zmowa arbitra z Legią(a nikt nie wspomniał do tej pory o ostrym chamskim wejściu Jopa. I o zgrozo, tylko żółta. Ogryzek to nawet otwarcie napisał, żeby się nie zajmowac tymi sprawami w tym wątku:Dprzynajmniej chłopak szczery jest, lepiej zatuszować, po co ma nie pasować do teorii :>)

pawelwislak 29.11.2009 16:29

no i mamy 13 minut Leszczaka. Szkoda tylko że "psuja" nadal na boisku

Totylkoja

Wiesz my tu o Jopie nie piszemy, staramy się nie pisać, staramy się na niego nie patrzeć, w ogóle chcielibyśmy żeby on nie instniał :D I myślę że jakby on miał nie zagrać z ruchem zamiast Marcelo, To każdy z tu obecnych by mu dał czerwoną :D

Evenstar 29.11.2009 16:29

No i doczekaliśmy się Leszczaka. Mimo wszystko, uważam, że za późno. Boguski nie widoczny niestety, ale nie można go winić, jednak chłopak wraca dopiero po kontuzji.

bebeto 29.11.2009 16:30

Leszczak 79 minuta...

kohprzem'68 29.11.2009 16:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 823514)
To jak Astiz wylecial za kartki przed meczem z Bełchatowem to komu pomagali sedziowie?

Co ty chłopie porównujesz kartka za nic i perspektywa grania bez polowy podstawowego składu w kolejnym meczu a swoją drogą macie tam na kierunku 0 22 jakies programy szpiegowskie ze wrzucacie swoje trzy grosze

masterlag 29.11.2009 16:31

Noi jest i Leszczak. 10min+ to już jest coś x)
Mam nadzieję, że TWSD znów da jakiś filmik, bo ominęła mnie sytuacja z Brożkiem (ocb?). ;)
No, a z tego co widze, to lepiej idzie bez Pawła Be. Już na prawdę wole widzieć duet Małecki-Pepe. Spróbujmy tego Pawła Be. sprzedać zimą. Tylko czy ktoś go będzie chciał za chociaż 1mln E... ? o.O

bebeto 29.11.2009 16:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 823527)
a ja zauważyłem. Każde pierdnięcie Choto czy Szali od razu jest głośno komentowane. Cos źle zagwiżdze sędzia przeciew Wisle- zmowa arbitra z Legią(a nikt nie wspomniał do tej pory o ostrym chamskim wejściu Jopa. I o zgrozo, tylko żółta. Ogryzek to nawet otwarcie napisał, żeby się nie zajmowac tymi sprawami w tym wątku:Dprzynajmniej chłopak szczery jest, lepiej zatuszować, po co ma nie pasować do teorii :>)

Jak Jopa zagranie było na czerwień to co to było jak sir Radovic nokautował z łokcia??????:evil:

brylant17 29.11.2009 16:33

Komentatorów zdziwiło, że łobo na ławie :lol:

lol gol 1-3 lol

harthausen 29.11.2009 16:34

Cytat:

nie zrozumieliśmy się, na pewno to moja wina bo mało zrozumiale piszę.
U siebie piszemy co chcemy i mamy nadzieję, że jeszcze, jakiś czas, mimo Waszej cenzury , będziemy mogli.
Na Waszych łamach takich naszych ochotników (albo funkcyjnych, nie wiem) raczej brak.
Żyć bez nas nie możecie? :)

ToTylkoJa 29.11.2009 16:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bebeto (Post 823534)
Jak Jopa zagranie było na czerwień to co to było jak sir Radovic nokautował z łokcia??????:evil:

też czerwień, a nawet bordo. Nigdzie nie napisałem, że należała się tylko żółta. I jeszcze wkurzył mnie bardziej tym, że zamiast przyjąć kartkę z pokorą, to się wykłócał.
Oba zagrania na czerwo, ale tylko w przypadku Rado była tu długa polemika.

For_FuN_ 29.11.2009 16:35

Ale ta obrona dziurawa...znowu blad Marcelo.

kohprzem'68 29.11.2009 16:35

Cytat:

Wynika z tego że jesteście na bieżąco z perdnięciami swoich graczy dzięki naszemu forum .

Watts 29.11.2009 16:35

Oprawa dźwiękowa tego meczu rozwala mnie na atomy :D

MatMario 29.11.2009 16:36

Gol ze spalonego.... To są jaja :)

As 29.11.2009 16:36

jest dla mnie jasne dlaczego Burliga nie dostawal wczesniej wiecej szans. Moze sie jeszcz rozkreci.

WILU TS 29.11.2009 16:36

Cytat:

Jak Ci coś nie pasuje to won stąd,na swoje podwórko jarać się Astizem i Choto i panem czerwoną kartką Radowiciem

Devonisch 29.11.2009 16:36

Skończcie to bezsesowne przepychanie spiskowe a skupcie się na meczu.

KU&^%A MAĆ, znowu jeb&^%a nonszalancja w końcówce.

PS. Ja dobrze słyszę Barkę na trybunach??

buczo1985 29.11.2009 16:36

i znowu dajemy sobie wbić gola;/

0 22 29.11.2009 16:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kohprzem'68 (Post 823532)
Co ty chłopie porównujesz kartka za nic i perspektywa grania bez polowy podstawowego składu w kolejnym meczu a swoją drogą macie tam na kierunku 0 22 jakies programy szpiegowskie ze wrzucacie swoje trzy grosze

No, dokładnie. Gralismy z Bełchatowem cybermega rezerwową obroną przez tą kartkę :)

Badam sobie odmienne reakcje - wyobrazam sobie konstrukcje spisku, gdyby Jop grał w Legii i dostał za cos takiego żółta :)

Ja_Kibic 29.11.2009 16:36

"Pepe Pepe daj im pograc" czy jakos tak i ....pograli :D

wislacki 29.11.2009 16:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 823537)
też czerwień, a nawet bordo. Nigdzie nie napisałem, że należała się tylko żółta. I jeszcze wkurzył mnie bardziej tym, że zamiast przyjąć kartkę z pokorą, to się wykłócał.

Ku*wa po co wy tu piszecie w ogóle?

Idź siać chaos gdzie indziej!

vaazon 29.11.2009 16:37

Jak już mówiłem, Odra biega i strzela nam bramke, gdyby tak grali od początku meczu, to byśmy mieli kolejną wpadkę.

raztaman 29.11.2009 16:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 823537)

nie wiem co ty sobie ubzdurales z tym terleckim, ale tam nie bylo zadnego zagrania na czerwona, przy probie wybicia pilki noga jopa zeszla na noge przeciwnika.... nie bylo tam zupelnie chamskiego zagrania....

ogladnij to sobie jeszcze raz uwaznie...

WILU TS 29.11.2009 16:38

Oby nie było nerwówki jak na Koronie...

Zwitter 29.11.2009 16:38

Jak zwykle musieli stracić, bo wygrać do zera to by za ładnie było...

brylant17 29.11.2009 16:38

będzie ciężko z Ruchem z Jopem i Diazem bez Marcelo........

ToTylkoJa 29.11.2009 16:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez harthausen (Post 823536)
nie zrozumieliśmy się, na pewno to moja wina bo mało zrozumiale piszę.
U siebie piszemy co chcemy i mamy nadzieję, że jeszcze, jakiś czas, mimo Waszej cenzury , będziemy mogli.
Na Waszych łamach takich naszych ochotników (albo funkcyjnych, nie wiem) raczej brak.
Żyć bez nas nie możecie? :)

no fakt, nie zrozumiałem Cie na początku, teraz kumam.
Jasne, że możecie pisać co tylko chcecie. A mi się wydaje, że ja mogę w jakimś tam stopniu atakować Wasze poglądy (w kulturalny sposób). To dodaje kolorytu temu forum, które uważam za najlepsze klubowe forum- dlatego też tutaj wchodzę:> mam nadzieję, że to wystarczający powód :D
A ja mogę trochę odwrócić sytuację. U nas na forum aż tak bardzo nie rozpisujemy się o Wiśle, o jej błędach czy też decyzjach sędziów Wam sprzyjających. Wy o nas piszecie ciągle, więc tak jaby obligujecie nas do włączenia się w dyskusję. Nie wypowiadm się(a przynajmniej staram się) w tematach związanych tylko z Wisłą (jak polityka transferowa itp-bo nie ma to nic wspólnego z Legią). Więc to może Wy nie możecie zyc bez nas:D pozdro

raztaman chamskie zagrania są tylko specjalnością Choto, ewentualnie Szali. Wisły to nie dotyczy.

luke1906 29.11.2009 16:42

2 połowa to straszna kopanina, aż żal patrzeć, dlaczego my nie możemy po prostu strzelić leszczom kilku bramek?

Ja nie rozumiem jak taki Jop czy Ćwielong w ogóle znaleźli się w naszej ekipie. To co oni prezentują to profanacja futbolu.

harthausen 29.11.2009 16:43

no i mamy problem, kogo na środek obrony dać , bo bez Głowy i Marcello reszta to sami jajcorze :)

pysio 29.11.2009 16:44

Skorża utrzymał posadę.. ale do kiedy?

ogólnie mecz na takie 3-

bez ambicji, bez walki, bez akcji.. Skorża co wy tam na treningach robicie?

wislacki 29.11.2009 16:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ToTylkoJa (Post 823555)
Więc to może Wy nie możecie zyc bez nas

O tak, jesteście nam potrzebni niczym tlen...

3:1
W grze widać poprawę, ale to mało by powiedzieć, że Skorża się odegrał.
Czekamy na więcej!

pawelwislak 29.11.2009 16:45

ja ci powiem skąd pepe a no ruch nam go oddał w zamian za rozliczenie długu taki koń trojański :p a jop jego mać <lol>

wislak1986 29.11.2009 16:45

Gorące oceny pomeczowe.

Na plus:

1) ładna akcja Małego i gol
2) gol Kirma
3) więcej niż minuta dla Leszczaka i Burligi

Na minus:

1) znowu gol stracony ze szmaciarzami
2) ogólnie bez zmian
3) kartka dla Marcelo (choć nie z jego winy)
4) sytuacja z Brożkiem ( takie się zdarzają oczywiście- ale znowu będę miały warszawskie media powód do uciechy )

willow 29.11.2009 16:46

Kolejny żenujący mecz Wisły, zwłaszcza II połowa. Nic z tego dobrego nie będzie.

mhl_pl 29.11.2009 16:47

Mam gdzies ten mecz, ten wynik i te nasze pseudo gwiazdy piłkarzyny. Zlewam to wszystko. Wywiad z Małeckim po pierwszej połowie- żal było słuchac te jego brednie . A Piotruś Brożek pokazał ze braciszkowie wyraznie grają na złosc trenerowi.

Devonisch 29.11.2009 16:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez luke1906 (Post 823556)

Ja nie rozumiem jak taki Jop czy Ćwielong w ogóle znaleźli się w naszej ekipie. To co oni prezentują to profanacja futbolu.

Znaleźli się by zaniżać poziom drużyny by za bardzo nie odstawać od innych klubów. To co Jop uskutecznia na boisku to jest po prostu pop......ne. Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać przy tej jego przypadkowej asyście, ale za to, że dał dośrodkować Wosiowi przy 3-1 to publiczna chłosta mu się należy. Potem niech się pakuje i spada z Reymonta.

63.5 Kg 29.11.2009 16:49

Panowie przestanmy pisac o jakiejs poprawie skoro jej nie ma ...

Patrzmy na to naprawde realnie wygralismy mecz 3-1 z naprawde bardzo slaba Odra grajac samemu slabo...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:52.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl