![]() |
Burliga ma chyb kilo w majtkach, strasznie panikuje.
|
Cytat:
Z nudów siedzie :) P.S. Gratuluje odzyskania lidera - a nie mowilem? |
Cytat:
|
Cytat:
|
no i mamy 13 minut Leszczaka. Szkoda tylko że "psuja" nadal na boisku
Totylkoja Wiesz my tu o Jopie nie piszemy, staramy się nie pisać, staramy się na niego nie patrzeć, w ogóle chcielibyśmy żeby on nie instniał :D I myślę że jakby on miał nie zagrać z ruchem zamiast Marcelo, To każdy z tu obecnych by mu dał czerwoną :D |
No i doczekaliśmy się Leszczaka. Mimo wszystko, uważam, że za późno. Boguski nie widoczny niestety, ale nie można go winić, jednak chłopak wraca dopiero po kontuzji.
|
Leszczak 79 minuta...
|
Cytat:
|
Noi jest i Leszczak. 10min+ to już jest coś x)
Mam nadzieję, że TWSD znów da jakiś filmik, bo ominęła mnie sytuacja z Brożkiem (ocb?). ;) No, a z tego co widze, to lepiej idzie bez Pawła Be. Już na prawdę wole widzieć duet Małecki-Pepe. Spróbujmy tego Pawła Be. sprzedać zimą. Tylko czy ktoś go będzie chciał za chociaż 1mln E... ? o.O |
Cytat:
|
Komentatorów zdziwiło, że łobo na ławie :lol:
lol gol 1-3 lol |
Cytat:
U siebie piszemy co chcemy i mamy nadzieję, że jeszcze, jakiś czas, mimo Waszej cenzury , będziemy mogli. Na Waszych łamach takich naszych ochotników (albo funkcyjnych, nie wiem) raczej brak. Żyć bez nas nie możecie? :) |
Cytat:
Oba zagrania na czerwo, ale tylko w przypadku Rado była tu długa polemika. |
Ale ta obrona dziurawa...znowu blad Marcelo.
|
Cytat:
|
Oprawa dźwiękowa tego meczu rozwala mnie na atomy :D
|
Gol ze spalonego.... To są jaja :)
|
jest dla mnie jasne dlaczego Burliga nie dostawal wczesniej wiecej szans. Moze sie jeszcz rozkreci.
|
Cytat:
|
Skończcie to bezsesowne przepychanie spiskowe a skupcie się na meczu.
KU&^%A MAĆ, znowu jeb&^%a nonszalancja w końcówce. PS. Ja dobrze słyszę Barkę na trybunach?? |
i znowu dajemy sobie wbić gola;/
|
Cytat:
Badam sobie odmienne reakcje - wyobrazam sobie konstrukcje spisku, gdyby Jop grał w Legii i dostał za cos takiego żółta :) |
"Pepe Pepe daj im pograc" czy jakos tak i ....pograli :D
|
Cytat:
Idź siać chaos gdzie indziej! |
Jak już mówiłem, Odra biega i strzela nam bramke, gdyby tak grali od początku meczu, to byśmy mieli kolejną wpadkę.
|
Cytat:
ogladnij to sobie jeszcze raz uwaznie... |
Oby nie było nerwówki jak na Koronie...
|
Jak zwykle musieli stracić, bo wygrać do zera to by za ładnie było...
|
będzie ciężko z Ruchem z Jopem i Diazem bez Marcelo........
|
Cytat:
Jasne, że możecie pisać co tylko chcecie. A mi się wydaje, że ja mogę w jakimś tam stopniu atakować Wasze poglądy (w kulturalny sposób). To dodaje kolorytu temu forum, które uważam za najlepsze klubowe forum- dlatego też tutaj wchodzę:> mam nadzieję, że to wystarczający powód :D A ja mogę trochę odwrócić sytuację. U nas na forum aż tak bardzo nie rozpisujemy się o Wiśle, o jej błędach czy też decyzjach sędziów Wam sprzyjających. Wy o nas piszecie ciągle, więc tak jaby obligujecie nas do włączenia się w dyskusję. Nie wypowiadm się(a przynajmniej staram się) w tematach związanych tylko z Wisłą (jak polityka transferowa itp-bo nie ma to nic wspólnego z Legią). Więc to może Wy nie możecie zyc bez nas:D pozdro raztaman chamskie zagrania są tylko specjalnością Choto, ewentualnie Szali. Wisły to nie dotyczy. |
2 połowa to straszna kopanina, aż żal patrzeć, dlaczego my nie możemy po prostu strzelić leszczom kilku bramek?
Ja nie rozumiem jak taki Jop czy Ćwielong w ogóle znaleźli się w naszej ekipie. To co oni prezentują to profanacja futbolu. |
no i mamy problem, kogo na środek obrony dać , bo bez Głowy i Marcello reszta to sami jajcorze :)
|
Skorża utrzymał posadę.. ale do kiedy?
ogólnie mecz na takie 3- bez ambicji, bez walki, bez akcji.. Skorża co wy tam na treningach robicie? |
Cytat:
3:1 W grze widać poprawę, ale to mało by powiedzieć, że Skorża się odegrał. Czekamy na więcej! |
ja ci powiem skąd pepe a no ruch nam go oddał w zamian za rozliczenie długu taki koń trojański :p a jop jego mać <lol>
|
Gorące oceny pomeczowe.
Na plus: 1) ładna akcja Małego i gol 2) gol Kirma 3) więcej niż minuta dla Leszczaka i Burligi Na minus: 1) znowu gol stracony ze szmaciarzami 2) ogólnie bez zmian 3) kartka dla Marcelo (choć nie z jego winy) 4) sytuacja z Brożkiem ( takie się zdarzają oczywiście- ale znowu będę miały warszawskie media powód do uciechy ) |
Kolejny żenujący mecz Wisły, zwłaszcza II połowa. Nic z tego dobrego nie będzie.
|
Mam gdzies ten mecz, ten wynik i te nasze pseudo gwiazdy piłkarzyny. Zlewam to wszystko. Wywiad z Małeckim po pierwszej połowie- żal było słuchac te jego brednie . A Piotruś Brożek pokazał ze braciszkowie wyraznie grają na złosc trenerowi.
|
Cytat:
|
Panowie przestanmy pisac o jakiejs poprawie skoro jej nie ma ...
Patrzmy na to naprawde realnie wygralismy mecz 3-1 z naprawde bardzo slaba Odra grajac samemu slabo... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl