![]() |
W koncu Jop pokazal co umie:D
|
|
Brawo Jop !
|
Diaz schodzi, ale czy tylko on gra słabo ?
Gramy padakę, zaraz nam wcisną 2 i będą się śmiać z nas. Jop świetna asysta dla Chiniego. Mistrz Polski ehh |
serce mi krwawi :(
|
Mozna przegrywać ale My niemamy żadnego pomysłu na gre ........ poprostu kopanina
|
Zero przyjęcia, jak my mamy zrobić kontrę, jak nie potrafimy przyjąć piłki. Tego Skorża ich już nie nauczy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Małecki won z boiska w końcu!!!!!!!!!
|
Brawo Mały! Takiej ch..ni to dawno nie bylo...
|
Pieprze to co się zaraz na moją głowę posypie od "mega fachowców i znawców" piłki nożnej...
Skorża tobie już dziękujemy !!! Drużyna bez charakteru, stylu, werwy... DNO !!! |
lepszej okazji juz chyba miieć nie będziemy...
ehh. Gargułaaa- pokaż na co Cię stac.. Mały - dziekujemy.. |
ja już nerwów nie mam :(
|
Legia nic nie gra wielkiego ;/
a My gramy jeszcze gorzej |
A Skorża negocjuje nowy kontrakt ........... po co????????????????
|
Dno! Dno! Dno! Dno!!! Kompletna żenada! W dupach maja chyba za duzo! Katastrofa! Zamrozić pensje i dawac 800 zl miesiecznie az do nastepnego "Hitu"!
|
Skorża boi się młodych wpuścić i tyle w temacie. Wole Leszczaka który gryzie trawę niż Małeckiego tak nonszalancko grającego
|
właśnie wróciłem do domu i czytając Wasze komentarze cieszę się, że nie oglądam tego meczu!! Do tej pory nie wypowiadałem takich słów, ale skoro nie potrafimy wygrać meczu z lepszą drużyną niż...no właśnie niż? cały czas minimalny balans na pograniczu wygranej i remisu. Skorża chyba już faktycznie nic nie zdziała z tą drużyną. Lubię chłopa, ale jego czas dobiega końca...
|
Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Marcelo nie zagrał teraz z pierwszej do Jirsaka ? ;//
|
Woooow.
Małecki pokazał klasę. Stadiony świata, kwa mać.. |
...rwa Dan by z nimi zrobił porządek !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Kibice krzyczą "pajace" a jedynego pajacyka to zrobił dziś Pawełek przy golu Radovicia :)
|
Chciałbym przypomnieć, że to forum jest moderowane.
Dziękuję za uwagę. |
Cytat:
|
lezymy i robimy pod siebie!
|
byłem wielkim zwolennikiem Skorży ale jeżeli nic się nie zmieni to puchary będą ale też następna Levadia... każdy przeciwnik który tylko nas się nie boi narzuca nam swój styl gry, tak sie nie da grać, co drugie podanie kompletnie niecelne...
|
Prosze mi bez takich tu!
Chodziło mi o nominalnych napastników, a nie kogoś kogo pół forum chciało 20 minut temu wstawić za Diaza albo Catoro... |
Cytat:
|
8 minut do końca i wkońcu jakas walka z Naszej strony
|
Cytat:
|
tylko czemu w ostatnich paru minutach? ; /
|
Najgorsze, że nie ma żadnej myśli w naszej drużynie. Niedokładne podania, wrzuty na aferę i tyle...
|
Panowie i Panie dla mnie Skorża OUT (jak go lubiłem )
|
Największa padlina od Levadii. Takiej żenady w meczu na szczycie od dobrych kilku lat nie było. Ogólnie dno ale reprezentant Polski Małecki zasługuje na specjalny ROTFL!!!
|
ale cisną...., chyba im zależy...:))) co za patałachy
|
Szkoda mi Smudy bo po tym meczu Skorża powinien w "nagrodę" objąć kadrę narodową.
|
Nie nie nie ! Mam dość tak grającej Wisły. To jest coś niesamowitego jak Mistrz Polski może tak kopać się po czole ?
|
Skorży już dziękujemy!!!!!!!
|
Tak jak z Levadią, całkowicie zmarnowana pierwsza połowa, w drugiej atak, jakieś sytuacje ale nic nie wpada. Tyle że tym razem chyba Ćwielong nie wciśnie farfocla w 93 minucie...
Ciekawe co tym razem ciekawego wymyślą treneiro i piłkarzyki po meczu... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl