![]() |
Rzeczywiście, jak można celowe dołożenie nogi z użyciem dodatkowej siły i przyspieszenia w ostatniej chwili przed kopnięciem głowy leżącego Jopa, uważać za przypadkowe zdarzenie, nie mówiąc tu o braku naturalnego odruchu cofnięcia nogi. No ale to przecież tylko w Wiśle grają brutale, tacy jak Boguski, którego trzeba karać nawet po czasie i to nie za kopa w nic nie znaczącą przecież głowę, leżącego na murawie piłkarza.
|
Motyki zespoły zawsze agresywnie i brutalnie grały.Pamiętam jak kiedyś przyjechał ze Szczakowianka która wtedy trenował i też nie oszczędzał Wiślaków a było to przed ważnym meczem w pucharze uefa.Wtedy tak szybko z europejskich rozgrywek nie odpadaliśmy jak teraz
|
Walka na boisku, bitwa na trybunach
|
Ja juz nie raz zauwazylem ze sa pewne sytuacje kiedy chamskie faule na jakims naszym zawodniku łaczą sie z chwilowa ciszą po czym nastepuje dalsze komantarz i kontynuowanie meczu.
Jakby nie widzieli ,glos im odebralo ....nie mam pojecia,ale nie komentuja tego tylko lecą dalej. Daleki tu jestem od snucia insynuacjii ale przytoczona tu sytacja z Jopem ,przypomniala mi ze jak ogladam mecze na C+ ,to wlasnie sa takie sytuacje gdzie to ma miejsce. |
Zakaz wyjazdowy na dwa mecze???!!! Skandal!! Ja rozumiem, ze to co sie stalo w kielcach nie bylo w porzadku ale kara jest 100krotnie przesadzona!
|
A mnie ciekawi dlaczego dostaliśmy 20 tyś kary a Korona 12 tyś? Czy rzucanie "małpami" jest bardziej niebezpieczne niż petardami z gwoździami ?
|
Legia za Wejcherta nic nie dostała ,bo na "swojego" wolno.
To ich własny wróg i nikomu nic do tego. I żeby było jasne ,to wszystkie te okrzyki uważam za "buractwo".... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl