![]() |
Cytat:
|
no to jutro nie egzamin?xD
|
Blacha testy trwają 2 h ,Ci mniej kumaci mają 50% dłużej (160 minut chyba) ..więc jeżeli test u Ciebie zacznie się o 9;00 to kończysz pisać o 11 chyba ,że wcześniej wszystko napisałeś,to wtedy wychodzisz wcześniej
|
tylko z angola trwa 90 minut ale na próbnych to gdzies po godzinie wszyscy byli gotowi :)
|
A w Krakowie też macie system internetowej rekrutacji wszystkich uczniów? Że sami sobie drukujecie podanie w necie i zanosicie do szkoły" pierwszego wyboru" ?
|
Wszystkich i tak nie dojdą... Np. kolega X ściągnął pliczek z sieci, wydrukował rozdał kumplom na osiedlu :D
Capną tylko jego po IP... |
ja bym wolał żeby powtórzyli ^^
|
W zeszłym roku tez mieli powtórzyć, bo niektórzy nie przerabiali lektur które były na egzaminie, ale nic z tego nie wyszło, więc ja bym się zbędnie nie podniecał.
|
Ale jest duże prawdopodobieństwo iż kombinatorzy dostaną za swoje. Niedługo matury i CKE będzie musiała jeszcze bardziej się pilnować ;)
|
ale w tamtym roku szkoły podobno obniżyły trochę próg czy coś takiego ale to tylko które chciały
|
Cytat:
|
Cytat:
Jutro odbieram świadectwo z tej klasy europejskiej, więc jakby ktoś chciał coś wiedzieć mogę pomóc ;) |
dzisiaj prościutki w pół godziny napisałem i licze na ok. 50 ;)
|
po pół godziny już połowo szkoły wyszła :D
|
Cytat:
To samo u mnie :rotfl: |
Hihi ja po 40min wyszedłem ;)
Zauważyliście że w ostatnim pytaniu były możliwości A B C D F, a na karcie A B C D E :) Podobno sobie coś pomylili przy układaniu i to F ma oznaczać E ^^ |
wlasnie tez to zauwazylem i zglosilem , a nauczyciele powiedzieli ze nie moga podejsc i nie wiedza ocb i wszystko mieli w dupie . Dodam jeszce ze odpalenie plyty zajelo im 10 minut i wymagalo dwoch odtwarzaczy
|
U nas też jeden odtwarzacz nie działał ... więc wszystko zaczęło się 15min później. Ja zgłosiłem że odp. się nie zgadzają to kazali mi potraktować F jako E ^^ - oby mieli rację =)
|
u Nas moze po 40 min szkoła pusta chodz samo 25 min zajeła płyta
|
Polecicie mi jakieś technikum mechaniczne? Oczywiście zależy mi na przeważającej liczbie kibiców Wisełki :D
|
Płyta zajeła 20 minut, a reszta 10:D
|
Ja z niemieckiego pisałem, 45 pkt. gdzieś :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
U nas tak samo, większośc zaczęła wychodzić po upływie 30 minut. Bardzo łatwe to było, zwłaszcza, że nie dali żadnego zadania gdzie trzeba by było pisać jakies zdania samodzielnie.
|
Cytat:
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs....EG00/492674839 Wyniki z Ang ;) Wyszło mi 45 pkt :)
|
Przykozaczylem :D 47 . Najbardzej cieszy mnie ze ze sluchu nie stracilem .
|
49, pieprzony pkt =/ Wyłożyłem się na tym liście w 1 podpunkcie, dałem read ;/
|
48 pkt., n/c :[
Ogólnie testy uważam za nieudane... |
Cytat:
|
Pewnie chodziło o zwrot potoczny, my też piszemy czasem "Miło Cię słyszeć" - tak to odbieram
|
Ma ktoś link na rozwiązania z Niemca? Na gazecie niby coś jest, ale słabo działa. Dzięki z góry.
|
48 pkt, ujdzie w tłoku:-/
|
ok 45pkt. Może byc:P
|
45 pkt jak na mnie to ok
|
ja od 10 zadanie strzelałam bo mi się tam nie chciało siedzieć ^ % czekały ^^
|
3 punkty w internetowej lidze chuliganów :| jest się kur** czym chwalic.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl