![]() |
Pier...licie, aż żal czytać. Pewnie. Może faktycznie powinien się cieszyć, że tylko opluto i zwyzywano mu żonę. Bo przecież mógł trafić się idiota który by na tym nie poprzestał, a co. Liścia sprzedać, albo coś... Jeżeli faktycznie tak było, to niestety, ale jest to chamstwo, buractwo i żenada. Są jakieś granice kibicowskich http://kibole.wroclaw.pl/kibice-krakow.html nerwów, złości z powodu utraty bramki. Że młyn? To co, do młyna to już tylko fanatyczne bydło wchodzi? Ludzie nie mają tam wstępu?
|
Cytat:
Tez mi sie wydaje ze ten pan Oslizło dodał "smaczku" tej historii,a jesli nie to pewnie zrobili to za niego dziennikarze. W Polsce jeszce nie ma tak zwalonej sytuacjii jak np w Hiszpanii gdzie w sektorach gospodarzy siedza kibice gosci. I dobrze,bo co to za robota,ze goscie siedzą z gospdarzami?? A tu nagle ten pan Oslizlo zajmuje sobie loze a rodzine wysyla do młyna na D??No troche to sie kupy nie trzyma.Niewierze ze gosc mogl nieliczyc sie z konsekwencjami zwłaszcza ze wie ze na lini Gornik-Wisla miłosci brak. P.S To ja tez sobie tak zrobie,pojde do młyna Zaboli i po golu dla Wisly wyskocze w gore z radosci..Myslicie ze mnie jeszce ktos poklepie i powie "no to super,cieszymy sie razem toba"??? |
Cytat:
To nie jest chamstwo buractwo żenada. To jest rzeczywistosc. Wybierz sie do młyna Lecha w koszulce Wisły wróc szczesliwie, opowiedz jak bylo a pozniej sie wypowiadaj. Kibice Wisły nie są od nikogo lepsi ani gorsi, taka jest codziennosc na stadionach i tyle. |
Cytat:
"O ile taka sytuacja miała miejsce" ... |
ta...
Sektod D ma swoje prawa nie koniecznie pochwalam różne cuda jakie tam czasem widuje :D jak choćby kiedyś masakre dwoch gości jedzących kiełbaskie w środku młyna...
natomiast jak mawiali już Rzymianie jak wchodzisz miedzy wron kracz jak one, trzeba wiedziec ze na D sie nie idzie na piknik a do najbardziej fanatycznych wiślakow i koniec. idac na mecz tzreba umiec sie przystosowac i zachowac dla wlasnego dobra. współczuje tym ludziom tej sytuacji ale w dużej czesci sobie sobie winni bo każdy wie ze na meczach sa roznie iwulkan emocji kazdym wstrzasa |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl