![]() |
Ja wygrałem 3:1
ja_ka_ zagrasz sparing? |
Sam jestem w takiej grupie pościgowej mam 16 punktów (3 miejsce) vice lider 19 , lider 24.
Teraz 3 mecze z druzynami z samej czołówki. |
ja jestem na 4 miejscu i mam 9 punktów straty do 3 miejsca ale zakupiłem teraz środkowego obrońce i pomocnika
|
Cytat:
|
Zagram sparing w następnym tygodniu, rezerwami na minimalnym zaangażowaniu. Moja drużyna TSW_R22. Wysyłajcie wyzwania. Oceńcie skład. Gram 2 sezon.
|
Mam pytania:
1. Czy w grze istnieje możliwość wypożyczenia zawodnika na 1 sezon do innego klubu?? 2. Czy istnieje możliwość zerwania umowy ze sponsorem w trakcie jej trwania? 3. Czy istnieje możliwość wycofania się z umowy ze sponsorem podpisanej na następny okres? Jeśli ktoś wie proszę o pomoc AdaseeK wielkie dzięki :-) |
1.Nie
2.Tak ale tylko jeśli posiadamy kolejnego w kolejce i mamy pieniądze na zapłacenie kary za zerwanie kontraktu. 3.Tak poprzez podpisanie umowy z kolejnym sponsorem. |
Mam pytanie:
licytowałem wczoraj piłkarza, moja stawka została przebita ale kasa pobrana jako kaucja na transfer do dziś nie wróciła na moje konto. OCB? |
Cytat:
|
Szukam sparing partnera na jutro u mnie . prosze o kontakt chętnych
|
Dzisiaj pierwsze zwycięstwo młodej drużyny ..::ELITE::.. w rozgrywkach ligi zjednoczonej. Co prawda wspierani przez 2 napastników z pierwszego składu ale pozostali to młodzi perspektywiczni zawodnicy. Dzieki temu zwycięstwu umocniłem się na przedostatniej pozycji
|
Dlaczego wystawiasz rezerwy w rozgrywkach zjednoczonych?:)
Dziś szósta runda pucharu, nie spodziewałem się zawędrować tak daleko szczerze mówiąc, kilka razy byłem przekonany że polegne, w końcu gram rezerwami w jakiś 80%. No ale o dziwo jakoś się dotargałem do 6 rundy, no ale dziś będzie kres mojej przygody najprawdopodobniej:) |
może zorganizujemy Wiślacki Puchar Zjednoczony?? ktoś był by chętny na takie rozgrywki??
|
Rozumiem , że trzeba by było wykupować gice?
|
Cytat:
Cytat:
|
Udział w Pucharze to koszt 150 giców-jak sie myle to prosze mnie poprawić
|
Cytat:
Jak ma ten Puchar wyglądać tak jak i ta liga to ja dziękuję. Jak już pisałem nieraz zapał był ale potem jakos nagle przygasł... |
Jak sie kupuje Gice to ile ich jest? jak sie smsem płaci??
|
Cytat:
Chyba 300, ale nie jestem pewny. |
Nie zrozumiałeś mnie chyba jak kupuje prze sms to ile dostaje giców??
|
Cytat:
|
aha dzięki za info :D To dopiero 19 sobie wykupie chyba;/
|
Ja się pisze na puchar, mogę nawet założyć. Gra w pucharze zjednoczonym nie zabiera świeżości nie zmiania kondycji ani formy.
Za smsa który kosztuje 10,98 dostajemy 1000 giców, można też wykonać rozmowe za 9,91 za którą też dostaniemy 1000 giców. |
Cytat:
Mija już prawie tydzień odkąd licytowałem gościa. Przelicytowali mnie a 310 000 dalej nie wróciło na konto. ktoś miał podobnie? Co mogę zrobić by kasa wróciła? |
Ja bym sie pisał na puchar tylko dopiero po 19 marca bo narazie lkasy na fonie nie mam
|
Cytat:
Można zrobic lige po tej ale np ostatnia druzyna w tej naszej niby "lidze" to był chyba słomiany zapał patrzac na forme i świezosć jego zawodników ja na pewno nastepną lige zjednoczoną bede grał podstawowym, bo juz sobie zrobiłem porzadek z ich swieżościa:) |
Mecze w Zjednoczonym Pucharze czy tez lidze nie wplywaja na nic. Ani na swiezosc ani na wzrost doswiadczenia pilkarzy!
|
Ja w dzisiejszym meczu już dostałem 2 czerwone kartki i narazie przegrywam 2-1(jak na razie)
No i ostatecznie przegrałem 3-1. |
Kto zagra spara?Dzisiaj spara przegrałem 7-1 z czwartoligowcem.
|
Cytat:
EDIT: Zaproszenie wysłane ;) |
To ty mi wyślesz zaproszeni czy ja mam ci wysłać? ZICH!((3
|
ktoś chętny na sparing ?
|
Nie wiem jak jest u Was ale u mnie oprócz zwrotu kasy za kaucję na transfer o czym pisałem wcześniej w ogóle nie przyznają kasy za bilety czy to w lidze czy w sparingach. Od 2 tyg gram tylko za kasę od sponsorów więc na żadne transfery ani po prostu na nic nie mogę sobie pozwolić... :(
|
Napisz na forum o tym w dziale problemy, powinni coś na to poradzić.
|
I zostałem liderem mojej ligi po meczu z dotychczasowym liderem :) :) Mecz wygrany 5:4, mimo ze przegrywałem 0:2.
|
Ja przegrzwam 0-2 z 3 miejscem i póki co udało mi sie wyprowadzić na 3-3 Obecnie 67 minuta
Ostatecznie przegrałem 4-3 strzelili mi w 2 minucie doliczonego czasu. |
Jak ktoś chętny na sparing to ja zawsze mam wolne.
|
Połowa sezonu za Nami, jak Wam idzie w ligach ?? ?? Ja jestem liderem z przewaga 3 pkt nad drugim miejscem i 6 pky nad trzecim.
|
Ja jestem na 6 miejscu i trace 13 punktów do 3 miejsca które dałoby mi awans.
|
Ja jestem na czwartym miejscu ze stratą jednego punkta do 2 i 3 miejsca:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl