![]() |
Ja też Ci mogę pożyczyć :D Oprocentowanie 100% ;)
|
a mi się śniło ze wygrałem w totka 20 Mln :) i 20 tys dałem SKWK :) pomyślcie ile to alkoholu by było:)
|
Gucio25 ;
Jestem na kupnie kół do Frontery jakbyś "gdzieś znalazł" to... dałbym Ci zarobić na garnitur i większą flachę...hehe... |
Panowie (i panie:D) jakiś dobry film lecący w kinie potrzebuje. Oglądał ktos Piłe V bądź High School Musical 3?? Warta obejrzenia?
|
Idź na nowego Bonda, zajebisty jest. :)
|
Arkas w środe jade na High Scholl :) Pila V coraz nudniejsze to:) zalezy na jaką okazję ten film?
|
Cytat:
|
|
Cytat:
bez napinki :) idz na Babilon:D |
Gimnazjalista.... nie skakać do Gutka... ;P
33 sceny z życia, jak ktoś lubi ambitne kino :] |
Andrzej Gołota już jesienią przyszłego roku będzie miał szansę na zrewanżowanie się Austinowi. Zdaniem Amerykanina do walki powinno dojść w Warszawie, rodzinnym mieście Polaka.
http://www.sports.pl/boks/artykul.asp?Artykul=37811 chyba takie małe neverending story... |
Cytat:
;-) :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
z grawitacją... |
Cytat:
|
Dlaczego jak oglądam dobry film to ten się kończy idiotycznie?
|
Bo "dobry film" w założeniu jest papką dla ludu. Medialnym tworem, gdzie zawsze całują sie na końcu i w ogóle hepi end.
|
Cytat:
|
A teraz z innej beczki wolicie T-love czy Lady Pank?
|
jeśli już to T-Love
|
skoro piszecie o Lady Pank to natrafiłem na dośc oryginalne wykonanie przez Panasewicza Marchewkowego Pola na koncercie w Siemianowicach
http://pl.youtube.com/watch?v=yFauTYPfdN0 |
Cytat:
|
mi chodzi o to, że jak film mi się podoba to na koniec bohater pozytywny umiera.. :D takie to głupie, np Babilon, Step Up, Leon Zawodowiec wymieniać dalej?
|
wg mnie Leon Zawodowiec ma bardzo dobrą końcówke
a babilon i step up nie sa dobrymi filmami |
kwestia gustu mi się tam podobają :) ale mnie nurtują te śmierci Bohaterów i tyle :D
|
Cytat:
|
kto umarł w Step Up?
|
Nie mówcie bo jeszcze nie oglądałem:-P
|
Cytat:
A propos Piły V, to posłuchałem Waszej rady i byłem niedawno na tym z pewną dziewczyna na randce :D Film nudny jak posiedzenie sejmu, a jedyne co mi się podobało to końcówka :D Wieczór do wymazania z pamięci ;) |
Cytat:
|
Głupi jesteś.. Tego kwiata jest pół świata...
(a 3/4 gówno warte :rotfl: ) |
jaki przedszkolak ? ja jestem 1 Klasa Technikum Hotelarskie w Wieliczce :D
|
Czyli uczysz się do zawodu, do którego nie potrzeba mieć wykształcenia? No cóż... co kto lubi ;P :rotfl:
|
Cytat:
normalnie śmieszny jesteś :) potem studia specjalizacja kelner, będę pracował w restauracji ty wejdziesz i jak szybko wejdziesz tak szybko wyjdziesz :):):):):) bez napinki:D |
Pana mecenasa nie obsłużysz, że niby? :D
|
Tak bez napinki- jeżeli wziąłeś kobietę do kina, i oglądałeś film... Źle z Tobą! :D
A Leon Zawodowiec jest zajebisty ;] |
Piotruś... albo raczej z nią ;) KMWTW PDK PZDR600 :P
|
Cytat:
|
DiDżej- ano chyba że tak, przepraszam... :D
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl