![]() |
Ale nas gniezdza na wlasnej polowie :/
|
Ejjj...nie jest tak źle, w drugiej połowie Maciek nimi wstrząśnie i pukniemy jeszcze ze 2:D...Boże, ale mi się ręcę trzęsą, nie mogę pisac...
|
Nie istnieją u nas skrzydła. Ogólnie poza golem Brożka i paroma strzałami z dystansu nie wygląda to za dobrze.
|
Maciej Szczęsny jest dziadem heh, pozdrowienia trzymamy kcuki
|
Dobrze, ze juz przerwa - dalismy sie Legii odbudowac.
Akcja na bramke filmowa ale poza tym slabizna. Zienczuk dno - juz Lobodzinski grajacy na swoim zwyklym przecietnym poziomie lepiej wyglada. |
Mariusz - dziękuje za wybronienie strzału Chinyamay
Mariusz - znowu zawaliłeś gola I tak jest z Pawełkiem... a Cleber... porażka! czemu nie gra Marcelo - lepsze warunki fizyczne do gry z Grzelakiem i Chinyamą...! |
Głowacki do 20 minuty mnóstwo błędów, Pi Brozek nie wspomne, bo gramy 3 obroncami, Cleber w koncowce zaczal popelniac bledy. Skrzydła zero. Reszta poprawnie. Jirsak boi sie górnych piłek.
|
Cytat:
|
Obrona gra slabo. Poza tym duzo bieganiny. Pawelek super to wyciagnal, ale nie wiem czy ten gol nie jest po czesci jego wina. JEzeli wychodzi to niech idzie do konca , a on wyraznie zwolnil i dal Grzelakaowi wiecej czasu na zagranie pilki. Takie moje subiektywne odczucie.
" Doping " Legii mi sie osobiscie podoba. "Chwala" nas na rowno z ITI:D |
Zieńczuka bym wymienił na Małeckiego... i wtedy pykniemy następne brameczki :D
|
dobrze, że sprowadziliśmy tego Marcelo... Ale Pawełek jak wybronił to szok. Szkoda, że potem jak zwykle... Brożek to już profesor, Jirsak doktor habilitowany od wrzutek ;) Legia jednak gra agresywniej - zobaczymy, na ile im sił starczy. I fajnie słychac naszych :)
|
Kilka uwag:
Zieniek do zmiany. Dziś jest zupełnie bezużyteczny. Małecki mógłby zrobić trochę zamieszania. Piotr Brożek znów niepewny - jakiś dołek formy mu się przydarzył. Cleber podobnie - gra trochę zbyt nerwowo. Jirsak powinien grać bliżej defensywnym pomocników i starać się utrzymać przy piłce - skoro Sobol i Cantoro potrafią to i jemu powinno się udać. |
Ale co to sie stało, że doping wrócił na Ł3? Zawsze sie na nas wyłamują :D
|
Cantoro mnie kiedys dobije tymi kółeczkami
|
****a! Cantoro i te jego kółeczka.
|
pieprzona czarna małpa choto wjezdża z Pawła
|
Kolejna strata Mauro
|
Swietnie Jirsak z Brozkiem..Oj zal ze juz niedlugo sie to "roztransferuje".
|
ja nie wiem co oni robią... biegać im się nie chce
|
szacun dla Mariusza P. co on w tej bramce wyczynia :-) Przegość!
|
jak dzieci we mgle, zamknięci na swojej połowie
|
Ale nas cisneli..
|
Cytat:
|
k....
10 znaków |
Kuzwa :/
jest zle |
JA PIER******* Tejksiur...niech ich drzwi ścisną
|
Ehh no i huj
|
No to teraz to już pozamiatane!
Bardzo słabo wyglądamy z przodu bez Boguskiego.... |
z taką dokładnością to daleko nie zajedziemy co podanie to strata
|
No i po ptokach jak to mówią ;)
|
no wiecie, słyszycie co mówią? "wszystko wskazuje na to że nie uda się Wiśle wygrać w Warszawie...."
oby mu ... ech no nie powiem co... bo kobiecie nie wypada ... ;-) się zdziwią i tyle! o! ;-P |
Niedzielan bedzie nmial szanse zostac bohaterem i sie przelamac, oby.
|
PZPN i Warszawka mieli nosa by nie dyskwalifikowac Grzelaka !! Chlop zagral mecz roku !! Trzeba Przyznac ze maja nosa promotorzy legii
|
by ich szlag... I tak trzeba wierzyc nam tylko to zostaje...
|
słupeek... :evil: dawać.. dawać... jeszcze jest szansa na remis
|
ja zaraz zejdę na zawał...
|
Niedzielan nigdy się nie przełamie
|
3 setki zesmy posiali....bylo juz by dobrze
|
Niedzielan ... dwie szanse :| i ni hu. hu ;/
|
Jak mnie ten komentator dobija, dla czego legionista komentuje mecze Legii, gdzie Iwanski:O
Edit: Ponad 5 minut do konca meczu a ten....juz mowi ze to ostatnia szansa dla Wisly, AAAA |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl