![]() |
Cytat:
|
ŻENADA. ciezko nawet to skomentować, Mistrz Polski gra z Lechia Gdansk a oni funduja nam powtorke spotkania warszawskiej Legii ...
|
Oj nie przeżywajcie... z rezerwami Lechii... A poza tym i tak mało kto ma Nsport. Nie zapominajcie o tym także iż to legijna stacja.. czego się spodziewaliście?
|
nSport - "najlepsza telewizja" w Polsce
Cytat:
TSW.com.pl |
Przestańcie dramatyzować. Tego dnia transmitują Arka-Odra od 20. Widocznie robią relację z jednego meczu dziennie.
Wisła naprawdę nie gra z atrakcyjnym rywalem, bo z REZERWAMI Lechii. Od tego gadania, że ITI jest z Legią już niedobrze jest. Każdy to wie. Jak TVN puszczał kiedyś domowe mecze Wisły, to wam było źle? |
Przypomnę, że w zeszłorocznej edycji PP nSport transmitował m.in. mecze Śląsk-Wisła i oba mecze z Arką. No i ma się rozumieć finał. Ochłońcie. To nie LM, nie będzie transmisji równoległej na 8 kanałach.
|
Panowie, relacja telewizyjna z meczu kosztuje. I to spore pieniądze.
Jak słusznie zauważyli złośliwcy, platforma N na razie nie robi wielkiego sukcesu, w tym i finansowego. Tym bardziej trudno mieć pretensje do zarządu stacji, że pokazuje tylko najbardziej atrakcyjne mecze. Umówmy się, mecz rezerw Wisły (bo w tym meczu wystąpi góra 3-4 piłkarzy z pierwszej 11tki) z rezerwami Lechii (zespół ME) zainteresuje jedynie największych maniaków i fanatyków Białej Gwiazdy. Mi osobiście na taki "mecz" szkoda mojego cennego czasu. Większość forumowiczów może i wstydzi się do tego przyznać, ale w duchu przyzna mi rację. A Arka i Odra mają niezły początek sezonu, więc nic dziwnego że pokazują ten mecz. Nic lepszego do wyboru i tak nie mają. |
Cytat:
|
ktos wie czy jakis dzisiejszy mecz PP bedzie na necie?
http://livescore.pl/ dla mnie mecz katowic z zabrzem powinien byc transmitowany dzisiaj |
Cytat:
GKS Katowice 3 - 4 Gornik Zabrze Nielba Wagrowiec 0 - 3 Polonia Warszawa Gornik Leczna 2 - 3 Cracovia Kraków Stalowa Wola 1 - 0 GKS Belchatow |
Na stronie SKWK są zdjęcia z treningu Wisły w Gdańsku przed PP
|
a czy radio forza przeprowadzi relację z tego spotkania? start o 18.
|
nie przeprowadzi.
tylko mecze na R22 transmitują |
Cytat:
Gdyby nie Liga Mistrzów to na kanale n Sportw ogóle nie ma co oglądać. Ramówka wygląda tak. Wtorek i środa mecze LM a potem do następnej kolejki są powtórki z tych meczów... Oglądałem wczoraj mecz Wisła P. - Legia ale poziom komentatorów jest koszmarny. Oni już nawet nie kryją się za kim są tylko bez żenady mówią w stylu: "dobre wybicie naszego zawodnika". |
Marcelo na lewej stronie chyba.. szkoda że nie w środku bo to jednak jego optymalna pozycja :)
|
Cytat:
|
Skład OK, nie wiem tylko po co Mauro gra. Zaliczył ostatnio 2 dobre mecze, mógłby mu Skorza troche odpuścic. Bardzi ciekawy jestem jak sobie Marcelo poradzi i jak będzie rozwiązany problem lewej obrony.
|
na lewej obronie może też zagrać Barreto a wtedy w środku pomocy Marcel...
|
Super, wreszcie debiut Marcelka. Ciekawe jak zagra na lewej stronie. Grunt, ze w koncu wychodzi na boisko w barawach Wisly:). W takim skladzie 0:3 to najnizszy wymiar kary dla Gdanska. Licze rowniez na dobry wystep Barreto, bo moim zdaniem to troche nie doceniany pilkarz. No i oby Niedzialan sie przemógł!
|
Sobański 0-0 Wisła
zabawa, zabawą ale w drugiej połowie trzeba się bardziej przyłożyć bo jeszcze z farta Lechijka strzeli i będą jaja |
Czyby juz po Niedzielanie ? Lobodzinski go mial zmieniac przed przerwa z pwoodu kontuzji ?
|
Cytat:
Dokladnie, wczoraj byla beka z Legii a jak widac malolaty z Lechii daja nam niezle w kosc:) |
Paniki robić co nie ma, ale grają silnym, prawie pierwszym składem i nie potrafią juniorom bramki strzelić. Chyba skonczy sie tym, ze wejdzie Brozek, Jirsak i Łobo ...
|
bez przesady z tym pierwszym składem - 7 rezerwowych. Z relacji wynika, że mamy dużo akcji, ale efektów brak.W drugiej połowie bedzie lepiej :)
|
trwają
Piast Gliwice 0 - 3 Lech Poznan GKS Jastrzebie 3 - 0 Zaglebie Lubin Koniec Kmita Zabierzow 3 - 0 Korona Kielce Warta Poznan 0 - 2 Ruch Chorzow Promien Opalenica 1 - 0 Zaglebie Sosnowiec Motor Lublin 0 - 2 LKS Lodz Stal Sanok 1 - 0 Widzew Lodz same niespodzianki |
Sobański do WISŁY !!!!!
|
Noo..i 1:0..teraz jakoś pójdzie..brawo Tomek
|
Cytat:
JJJ Biała Gwiazda!!! Wszedł i podał i jeszcze strzelił heh ;) |
No nareszcie 1:0 dla nas. Brozio z Jirsakiem weszli i to od razu skutkuje.
|
Jirsak rlz. Jak to nie jest wzmocnienie to ja nie wiem jak sie nazywam :D tylko czemu Barreto schodzi a nie Cantoro, ten pierwszy do przodu przynajmniej gra no ale strat troche zaliczył jednak ... forma przyjdzie jak bedzie grac
|
Noo...to są rezerwowi...może wreszcie się Paweł Odblokuje
|
Paweł odejdzie pewnie zimą.. a jak nie będzie transferu i zmiennika za niego będzie cięzko.
co do meczu, kwestia czasu.. ileż można tak fenomenalnie bronić. PS. Paweł potrzebował tej bramki, może wkońcu się odblokuje. |
Cytat:
|
0:2, Paweł Brożek.
|
no nareszcie brawo chłopaki
|
Mam pytanie - kto gra na lewej obronie? Marcelo czy Cleber?
|
Już tak nie siejcie paniki ludzie. Widzieliście, że Sobański w pierwszej połowie bronił fenomenalnie i miał szczęście (słupki , poprzeczki).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl