![]() |
Cytat:
|
|
do kitu te ME, dokładnie ci, którym kibicuję odpadają jak taternik od skały.
Strach czytać doniesienia dzisiaj, Hiszpanie jeszcze na boisko nie wyszli a już się żrą. To jak oni mają z tymi Włochami wygrać? Cała nadzieja, że z tych co zostaną to wygra najmniejsze zło (naturlich miłośnicy pieczonej golonki i piwa :D) |
W meczu Hiszpania - Włochy trzymam kciuki za Hiszpanie.
Rozum mówi - Włosi a serce Hispania:D PS Mam nadzieje ze to pomoże:) |
jedyne lubie o Włochów to hymn, naprawde wpada w ucho :) a zauwazyliscie ze nasz hymn jest najkrótszy ze wszystkich chyba ?
|
Cytat:
|
Do tej pory mamy same niespodzianki. Czyli dzisiaj wychodzi na to, że wygrają Hiszpanie.
|
A ja trzymam kciuki za./..dobry futbol. Jezeli chodzi o Reprezentacje to tylko nie chce zeby wygrywali Niemcy. Reszte mnie wali.Lubie zas niespodzianki. Co do klubowych sympatii wiadomo...Jestem fanatykiem :D
Niech zwyciezy lepszy! A najpeiej zeby lepsi nie byli Krzyzacy. PS. WLOSI MAJ SUPER HYMN....Lalallalaaaa :PP |
Cytat:
Krzyzacy mają zdecydowanie najlatwiej w drodze do finalu. Gdyby Turki mialy swoj podstawowy sklad, sklanialbym sie ku nim. Ale podczas gdy polowa Turkow jest kontuzjowana a polowa wykartkowana, jestem pewien ze Niemcy ich powiozą. Powiem tak, na razie chyba w kazdym meczu sedzia cos odpierdziela, cos zupelnie oczywistego. Na m dyktuje sie faul za przepychanke a teraz nie ma faulu za nadepniecie na stope i narazenie na kontujze na wiele tygodni jak sie patrzy. Nie pamietam ani Euro ani Mundialu tak kiepsko sedziowanego ja tego |
Wszystko zniosę, tylko niech makaroniarze nie zdobędą mistrzostwa europy. Najbrzydziej grająca drużyna z tcyh które pozostały w turnieju, rzygać się chce oglądając ich "popisy" .
|
według mnie najbardziej na tytuł zasługuje Turcja. w każdy meczu pokazują dobry poziom a przede wszystkim niesamowitą ambicje i grę do końca
|
Wyłączyłem ten piach. Mecz godny barażu o OE. Hiszpania jak zwykle w ważnych meczach turniejowych beznadziejnie bezradna, a Włosi jak zwykle tragicznie nudni i liczący na jakiegoś farfocla. Szkoda czasu.
|
A ja juz po pijaku słyszalem tam dzisiaj "Lechia Gdańsk" i "Nic sie nie stało". Parę browarów w taki upał i słuch wyostrzony jak złoto.:foch:
|
Cytat:
jestem w 100% trzeźwy i szczerze mówiąc też słyszałem "Nic sie nie stało" :D może dużo polaków jest...??:P |
Cytat:
|
Ale teraz makarony mialy szczescie..
Byle sie to nie zemsilo...:( No i dogrywka....coś czuje ze będą karne @GNCacek Każdy mmur jest do przebicia..wiec...a jezeli za "faul"lewandowskiego był karny, to teraz powinna byc tez czerwona kartka..:P |
Hiszpanie biją głową w mur i biją, i biją, i biją...Jednak włoska obrona to mistrzowie świata.
|
Obrona ? Jeden fuks za drugim.
Powinny być żółte kartki za nienadający się do oglądania styl gry. Jeśli to w ogóle styl - Włochom oprócz samych Włochów to chyba nikt nie kibicuje - po prostu się nie da. Mam nadzieję że w dogrywce fuksy się skończą i makaron pojedzie do domu ugotowany. |
A najlepiej rozgotowany:P
|
Przesadzacie...Polska grala gorzej niz Wlochy :PPPP
|
Za takie wymuszenie przerwania akcji powinna być żółta od razu.
Widzieliście suk.. syna ?? Przeturlał się na boisko żeby tylko sędzia przerwał grę - 5 sek. potem już skakał gotowy do gry ... |
szybki typer: 4-2 dla Hiszpanii
|
Italio do boju w karnych, zasłużyliście na półfinał, dajesz Gianluigi.
|
Viva Espania :D
|
No to Rosjanie mają szanse na wejście do finału.
|
Brawo Hiszpania! Nareszcie mój faworyt wygrał, bo o poprzednich ćwierćfinałach nawet nie chcę mówić. :/
|
makarony ugotowane:D:D
wreszcie Hiszpanie się przełamali :D:D |
|
Cytat:
|
wiec tak: wbrew temu co tu wypisujecie, słabiutki mecz Hiszpani w dramatycznym tempie, Włosi po swojemu jeszcze osłabieni, wiec bez cudów, ale Hiszpania zagrał tylko ciut lepiej niż Portugalia i szczęście, że Włosi bylina tym turnieju średni.
Karne jak karne, typowałem że bedą i przynajmniej tyle. Rosja-NIemcy taki bedzie finał , bez dwóch zdań |
VIVA ESPANA! VIVA CASILLAS! W końcu szmatławce z Włoch odpadły! Już z grupy nie powinni wyjść!
Ale i tak finał Turcja - Rosja :D |
Popłakały się dziewczyny jak schodziły z boiska :(
|
Brawo! Hiszpania w końcu doszła dalej niż 1/8 lub 1/4. Mam nadzieje, że ten zespół wygra ME. FC Barcelona :P
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
swoją drogą flage Albanii tez wypatrzylem - ma sie to oko :D:D |
Kebaby mają mieć 14 osobową kadrę na mecz z Niemcami.
Cytat:
|
Co takiego zrobił / powiedział di Natale, że tak "miło" reagowali na niego kibice jak strzelał karne? I że Boniek cisnął po Donadonim, że ten wyznaczył do jedenastki piłkarza pod taką presją?
Oglądałem tylko karne, stąd nie wiem co tam działo się wcześniej;) |
Cytat:
|
W dogrywce doznał urazu, leżał poza boiskiem, ale widząc, że Hiszpanie wychodzą na boisko "wturlał" się na plac gry i tam zwijał się z bólu :P Przynajmniej tak to opisywał Zibi.
|
Nie wiem co bardziej smutne..Czy to ze Wlochy przegraly czy to ze grali OKROPNIE??!???Tak czy siak-mecz Hiszpania vs.Rosja to moze byc mecz na fantastycznym poziomie!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl