![]() |
Jednym słowem parodia jak się chce kogoś zabrać na mecz np ze studiów, którzy chodzą raz na jakiś czas - proponuje jeszcze dzień przed meczem pojawić się na najbliższym komisariacie i potwierdzić przybycie.
|
Cytat:
I skoro już będzie obowiązkowa to może przestaną sprawdzać na kołowrotkach też dowody, bo jakoś jak pies cię spisuje to nie żąda paszportu aby zobaczyć czy dowód jest prawdziwy. tylko u nas takie jaja odstawiają. |
Cytat:
A tak w ogóle to na Legii od dwóch seozonów bodajże to jest, a be zproblemu 20 tysięcy na mecz wpadało. |
Ktoś przychodzi godzinę przed meczem zanim zrobi kartę i kupi bilet to mu przynajmniej 2h zejdzie nie licząc kolejki do wejścia na stadion.
A teraz powiedz po co komuś KK skoro przyjedzie TYLKO na jeden mecz przy okazji. dlaczego ma płacić dodatkową kasę za jakieś karty? Bo nie jest chyba tak że jedna KK obowiązuje na wszystkich stadionach prawda? A co jak ktoś najpierw wyrobi u nas a z tydzień pojedzie na Górnika? to tam tez ma dać znowu dodatkową dyszkę? Ktoś miał dobre układy i przeforsował to durne prawo. |
Cytat:
Sam bilet będzie również miał formę dokumentu do wydrukowania, który wsuwasz w szczelinę w kołowrotku. I to wszystko - bez zbędnego 'nabijania' na kartę. Historia kupionych biletów jest powiązana z peselem w systemie. Drugie pytanie - bez kk nie kupisz biletu, wiec nie będzie sytuacji, że pojawi sie ktoś z biletem a bez karty kibica. |
z nabijaniem na karte jeśli kupi się przez internet to nie ma problemu bo mi w tamtym sezonie bilet kupił kuzyn w kasie nie mając podczas kupowania mojej KK a wydrukowali mu tylko potwierdzenie i bilet miałem nabity
|
Cytat:
|
Dobrze Ci powiedziała.
|
A jeżeli chcę iśc na mecz Śląska we Wrocławiu a posiadam KK Wisły? To co muszę wyrobić KK Śląska? Chłopaki w innym temacie pisali, że niby nie da się posiadać dwóch KK kibica innych klubów, więc jakie jest rozwiązanie? Chyba, że w zamyśle jest to ogólnopolska karta, bo przecież są na niej moje dane i biore odpowiedzialność na siebie.
|
Budują centralną bazę kibiców.
W takim razie jeśli miałaby być ogólnopolska karta kibica to po co są klubowe? |
Cytat:
Ja mam takiepytanie. Czy ktos wie jak teraz bilety beda dystrybuowane dla kibicow z FanClubow? Czy oni tez musza te KK komus okazac/przekazac? |
a mam pytanie jesli podam Pani przy kasie np. ksero karty bedzie tak mozna?? no bo troche bez sensu zeby kumpel jechal 200km bo tyle ma do krakowa dawal mi karte kibica zebym kupil mu bilet
|
Cytat:
|
Wislak2221: Kara Kibica bedzie Ci potrzebna w Strefie bo bilety będą nabijane na Karte...Aczkolwiek moge sie mylić..
|
Cytat:
Cytat:
|
To teraz nie będzie tradycyjnych biletów papierowych?? Szkoda :( bo zbieram...
|
Będą ale takie jak teraz do potwierdzenia miejsca bo skąd mają wiedzieć na jaki sektor masz iść i jakie miejsce zająć zrobiłby się burdel gdyby tak nie było :)
|
Cytat:
Wystarczy przecież przyłożyc karte do czytnika połączonego z baza i prosze bardzo, wszystko jest. No, ale zapomniałem, że przeciez puki co to u nas nawet nie ma kupowania biletów przez neta - że płatnościu gotówka nie wspomne. :evil: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Podbijam pytanie Jaroo1
Jak z biletami dla FC ? |
Mając kartę kibica wpuszczą mnie w Gdańsku bez problemu na Lechię ? będą jakieś problemy natury technicznej ?
|
Kupowałem teraz bilety na karty kibica i dla osób bez karty. Osoby bez KK wchodzą na mecz na ten bilet papierowy, a na biletach osób, które mają już KK jest napisane "Wejście na kartę kibica. Potwierdzenie zakupu biletu" Więc mam pytanie, przykładam KK do czytnika, zapala się zielone światełko i wchodzę?
I to potwierdzenie na papierze też trzeba mieć? |
Tak, przykładasz kartę i wchodzisz.
Potwierdzenie trzeba mieć na wypadek, gdyby ochroniarz chciał sprawdzić. Bez tego ma prawo nie wpuścić Cię na stadion. |
Cytat:
EDIT: WiślakMyślenice mnie ubiegł, nie miałem jeszcze sytuacji że ktokolwiek sprawdzał potwierdzenie. Ja je zawsze zabieram, wsadzam głęboko w kieszeń aby nie przeszkadzało. |
Cytat:
Dokładnie tak, przykładasz i wchodzisz. Potwierdzenie jest moim zdaniem na wszelki wypadek gdyby był problem na bramce (np. nie czyta karty) a po drugie na trybunie jeśli musiałby się spierać o miejsce. |
Cytat:
Jesli chodzi o mecz Lechii z pejsami to aby wejsc na mecz nie trzeba miec karty kibica- aby zapelnic stadion na otwarcie zrezgnowano na ta kolejke z wymogu posiadania karty kibica. Cytat:
Wiem np. ze na mecz z Korona do Kielc jedzie kilka osob z Krakowa i osoby te wyrabialy sobie jakis czas temu karte kibica Korony zeby moc bez problemu wejsc na stadion mimo ze Korona nie przyjmuje kibicow Wisły na ten mecz. |
Nie na najbliższy, na któryś kolejny :!: Mam KK Wisły a chcę wejść na Lechię... .
|
jeżeli ktos się wybiera po kartę to jest spora kolejka bo system się zawiesił...
|
ok. 100 osób w kolejce po KK było jakąś godzine temu. Ale idzie szybko, czekało się możę 20min.
Na Zagłębie, i Apoel nie ma w zasadzie już kolejki. Bilety o 13 na Zagłebie były jeszcze na C. |
Do ktorej dzisaj strefa kibica ptwarta? wie ktos? wyrobie karte powiedzmy na godzine przed meczem?
|
Panowie, jeśli mam 16-lat to wyrobią mi kartę kibica bez problemu, za okazaniem paszportu?
|
Najlepiej mieć jakiś dokument z numerem PESEL i oczywiście druga cześć wniosku wypełniona przez rodzica/prawnego opiekuna.
|
Cytat:
|
Właśnie sobie wyrobiłem KK i ta karta jest cała porysowana i szorstka od rys. Czy też tak macie? Jeszcze jej nie używałem....
I jeszcze jedno pytanie - na tej karcie nie ma żadnego czipu i ja zostają zapamiętywane zmiany na karcie? |
'Cip' jest wtopiony, żebyś go nie porysował. Dane nie są zapamiętywane na karcie, tylko w systemie.
|
aczkolwiek z tego co wiem to jeden z kibiców zakwestionował część danych jakie są pobierane przez kluby w celu wyrobienia tej karty. bo na dobrą sprawę to imie, nazwisko i pesel powinno wystarczyć a tam jeszcze adresy się podaje maile telefony...
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl