![]() |
Cytat:
Pajac Jagoda przewidzial juz wiecej bramek dla Amiki, teraz juz daje czerwona Juniorowi :lol: W ogole co za chlop, majac z 40 lat, bedac osoba praktycznie publiczna, przedstawia sie "Wojtek". ****a szkoda ze nie Wojtus |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Interwencja Cebanu przy pierwszym golu zajebista ,ani nie zostal w bramce ani nie wyszedl na 100% i ustawil Lewandowskiemu akcje najlepiej jak tylko mogl chciec |
A ty myślisz, że Brożek coś by pomógł jak obrona w tym meczu gra do dupy?
Gdyby nie frajerski wolny w Poznaniu to byś nie kłapał, że Lech z nami cały czas wygrywa!! |
A tak na marginesie to Dudu był trzy razy bardziej przydatny niż Beto.
|
jakis czas temu pytalem kto i po co sciagnal Cebanu do Wisły. ponawiam pytanie.
|
Cytat:
|
Nie wytrzymam z tymi matołami..Czuję się jakbym słyszał komentarze tylko do jednej ze stron ,przecież tak to wszystko brzmi. Mam nadzieję ,że nadejdą takie czase kiedy wszystkie puchary będą puszczane przez Cplus,co do meczu.. Takie bramki z niczego na początku przewaga była miażdżaca , Gdyby to Piotrek strzelił mecz by się potoczył zupełnie inaczej .Jednak mam nadzieję,że jeszce się obudzą chłopaki i poprostu zagrają o wszystko
|
Przestańcie się do cholery kłócić i żreć ze sobą albo ****a umówcie się na przyszły mecz gdzieś do knajpy i tam rozwiążcie spory bo się tego czytać nie da.
A co do meczu - martwi to że gramy i to gramy nieźle, tracimy gola i potem to już jest padaczka. |
ale Beto to jest totalne dno!! to jest tylko koszulka biegająca!!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Osłabiamy się co okienko, a wy wymagacie wyników i dobrej gry...
Mnie taki obrót spraw w ogóle nie dziwi. Przeciwnie, świadczy to o jako takiej normalności tej ligi. Co można uznać za plus. |
Powiem szczerze, że nie źle grają... Mimo wyniku...
Niestety dwie kontry i chyba po Pucharze... Ale ambicji i walki im odmówić nie można... Cytat:
To, że musieli się otworzyć i dostali parę kontr to niestety wynik pierwszego meczu... |
prawda jest taka, że Wisła nie gra nic, nie oszukujmy się, Lech robi co chcę.. :/
|
Po tym meczu odesłałbym Beto do Brazyli, gość niedość że tylko kilka razy piłke dostał i odrazu ja tracił to jeszcze Ćwielongowi przeszkadza. Nie wyobrażam sobie by wyszedł na druga połowę.
|
Cytat:
|
damianol - to puść sobie teraz arka - legia na c+ (powtórka) to zobaczsz CHINYAMĘ - NIE DNO, NIE KOSZULKĘ !!
LUDZIE DAJCIE NA LUZ !! |
Od tej chwili za obrażanie piłkarzy (nie mylić z krytyką) - ban.
Za głupie pyskówki - ban. Dziękuję za uwagę. |
Cytat:
Tak więc na razie Łobo gra znacznie lepiej od Małeckiego - jeśli ktoś jest do zmiany, to raczej ten drugi. I oczywiście, niestety tradycyjnie Beto. |
dzis tragedia sobolewski co on robi?? beto i łobo jak zwykle beznadzieja... reszta calkiem calkiem lech nic nie gral a prowadzi dwoma po farciarskich kontrach. Takie mecze wkur*** najbardziej. ale jeszcze druga polowa 3 bramki da sie strzelic :D a na plusy kontuzja rengifo :P
|
Martwi jedno-----po straconym golu "siadamy"
Skad to sie bierze??? Na derbach jakos dociagnelismy do przerwy i dopiero tam nastapila metamorfoza A tu nie wiem co bedzie,ale juz ktorys raz sytuacja kiedy tracimy bramke i usychamy -sie powtarza. |
Cytat:
Jakby Cwielong strzelil ,to mecz by sie zrobil a takto bramki znikad i po pucharze |
Gwiaździasty ale ty .......isz.. prawie tak samo jak Ci komentatorzy w N
|
Przerwa -
Do bramki wyglądało to obiecująco, niestety wydawałoby się wzmocniona obrona nie jest tak uważna jak w lidze i niedoświadczenie Cebanu daje znać o sobie. Tradycyjnie z minuty na minutę Mały coraz słabszy ale do niego to nie można mieć pretensji. Beto po 2 akcjach zaginął. komentatorzy - gdy Sobol strzela z pierwszej piłki niecelnie - "fatalny, słaby strzał" a gdy Stilic z ustawionej piłki kopie z 5 m nad bramką - "prezent dla kibiców za to że dziś przyszli" k.u.rwa piszę dziś rezygnację z tego badziewia. kibice- na pewno dziś głośniejsi niż w niedzielę, do bramki "przypomnieli" kto rządzi w Krakowie a potem to już w sobie znanym stylu. Zadziwiające, że z takim potencjałem biorą przykład z outsiderów z gorszej strony błoń. |
Ja liczę na wejście Rafała no i chciałbym zobaczyć także Niedzielana w jakiej jest formie....
|
powiem krótko, acz konkretnie:
Gramy dobrze, wygramy, wynik: 2-4. Dziękuję |
awaria zasilania na stadionie? Czy w Poznaniu nawet porządnego prądu nie mają?
|
Oby tak było JAZDA!JAZDA!JAZDA!!!....
|
Cytat:
Tak masz racje 3 albo i nawet myślę ze 4 zgrupowania były by lepsze:P Jak by ich tak bardziej zajechać dali by więcej z siebie... weź chlupie się zastanów z twojej wypowiedzi wynika ze to winna naszego trenera... Pamiętasz w tamtym roku jak świętowałeś Mistrza?? z tych samych zawodników co 2 lata temu mielismy miejsce w środku tabeli zdobyliśmy majstra..Ja mam wyj... na ten puchar tylko MISTRZOSSTWO sie liczy i zdobeda je. I czy wygrywasz czy nie... |
No generalnie to zatrudnijmy Wernera Liczkę, na bramkę niech wróci Trabalik, do obrony Vidliczka, pomoc będzie Ouadji, a atak Kelechi. Ehhh, przestańcie płakać wkońcu.
Czy wygrywasz czy nie... II połowa i jedziemy :) |
Cytat:
|
Cytat:
Czego on ich uczy - przecież to wyjście Cebanu było kalką wyjść Pawełka, nie wiadomo gdzie i po co. Pod koniec I połowy nasz goalkeeper w podobnym co i Mariusz stylu próbował łapać strzał jakiegoś poznaniaka, głową bez użycia rąk, bo po co, dobrze że skończyło się piłką na siatce. Bosacki - 34 latek biega dwa razy szybciej od Ćwielonga z 23 latkami na karku, coś tu nie jest chyba "ten-tego". |
Niech wejdzie Niedzielan i niech pokaże czy warto jeszcze na niego stawiać.
|
gramy trójką przeciwko 11, Cwielong, Maly i Sobol... reszta dno
|
Taka prawda, że trzeba było nie żałować na Lewandowskiego i lech by nic nam nie zrobił...Znów widać sknerstwo Bogusia (czyt. debilistyczne prowadzenie klubu piłkarskiego, to nie kable
!!!!!!!!) |
Cytat:
Co do Beto to jest zwyczajny ogór, zero predkości i na dodatek stoi przy Ćwielongu jakby go miał kryć. |
Co wy się tego Ilie tak uczepiliście. Nie miał nic do powiedzenia przy obu bramkach. Miał stać na linii i pytać się w który róg ma mu Lewandowski strzelać? Dla mnie 2 zmiany. Zieniu za Łobodzińskiego i Boguski za Beto. Gramy nieźle, a amica bramki z kontry strzela. I najważniejsze że chłopaki walczą. Zobaczymy co druga połowa przyniesie.
|
Z tego Bosackiego to dobry ofensywny zawodnik jest:D w końcu był naszym najlepszym strzelcem na Mundialu ;D
Ale wy się tak przejmujecie.. Tuż to przed sezonem było jasne że będzie ciężko. Jak się nie kupuje bramkarza, napastnika (tzn ok mamy napastników ale oni wszyscy tyle bramek nie strzelili co sam Brożek) Do tego jedyne co udaje się pozyskać BETO. Nie to żebym była rasistką ale jak widzę czarnego na boisku to mnie aż trzepie. Ogólnie mówiąc - brak transferów, zero nowej "świeżej" krwi w drużynie wnoszącej nową jakoś, nieprzewidziana kontuzja Brożka - jedynego klasowego strzelca u nas, brak dobrego doświadczonego bramkarza robi swoje. W piłce nożnej trzeba strzelać bramki, a my mamy z tym ewidentny problem więc wynik meczu niestety jest jaki jest. Patrząc na nieskuteczność Cwielonga i nie tylko jego ale i innych naszych "napastników" to na awans nie ma co liczyć. Ok jest 45 minut gry ale cuda rzadko się zdarzają. Choć kto wie.. football to nieobliczalny sport, mimo że statystyki i obecny wynik mowią same za siebie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl