Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Wisła w Pucharze Polski (zbiorczo) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3399)

mic 08.04.2009 17:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 705389)
Nie, wystarczy spojrzeć na ekran jeśli nie ma się c... na oczach.

Mysle, ze nie wystarczy SPOJRZEC, trzeba minimum sie PATRZEC i OGLADAC mecz. Jakby nie dwie bramki Lecha z dupy wziete (m.in. brak doswiadczenia Cebanu), to bys skakal z radosci ze to Wisla Lecha gniecie. Poza tym co ta wielka Amica pokazuje ?

Pajac Jagoda przewidzial juz wiecej bramek dla Amiki, teraz juz daje czerwona Juniorowi :lol:

W ogole co za chlop, majac z 40 lat, bedac osoba praktycznie publiczna, przedstawia sie "Wojtek". ****a szkoda ze nie Wojtus

maTyS. 08.04.2009 17:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 705392)
Od Lobodzinskiego sie od**erdolcie w tym meczu ,jak macie pretensje to do Cwielonga,ze z 2 metrow strzelil nad poprzeczka

jak zarabiałbym tyle co ten darmozjad to przynajmniej pobiegałbym po boisku,a nie przywiązał się do linii i stoi jak słup :shock:

skeba 08.04.2009 17:20

Cytat:

Mysle, ze nie wystarczy SPOJRZEC, trzeba minimum sie PATRZEC i OGLADAC mecz. Jakby nie dwie bramki Lecha z dupy wziete (m.in. brak doswiadczenia Cebanu), to bys skakal z radosci ze to Wisla Lecha gniecie. Poza tym co ta wielka Amica pokazuje ?
My co mecz gramy kapiutalną piłkę, tylko jakoś zwyciężyć nie możemy tego Lecha, który gniecie nas jak chce, BROŻEK WRACAJ !!!

AS82 08.04.2009 17:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 705401)
My co mecz gramy kapiutalną piłkę, tylko jakoś zwyciężyć nie możemy tego Lecha, który gniecie nas jak chce, BROŻEK WRACAJ !!!

Nastepny ekspert ,ty ogladasz mecz ? Czy piszesz to samo od pol roku ?

Interwencja Cebanu przy pierwszym golu zajebista ,ani nie zostal w bramce ani nie wyszedl na 100% i ustawil Lewandowskiemu akcje najlepiej jak tylko mogl chciec

rafalek 08.04.2009 17:21

A ty myślisz, że Brożek coś by pomógł jak obrona w tym meczu gra do dupy?
Gdyby nie frajerski wolny w Poznaniu to byś nie kłapał, że Lech z nami cały czas wygrywa!!

kibic sukcesu 2007 08.04.2009 17:21

A tak na marginesie to Dudu był trzy razy bardziej przydatny niż Beto.

tylko_na_kilka_dni 08.04.2009 17:21

jakis czas temu pytalem kto i po co sciagnal Cebanu do Wisły. ponawiam pytanie.

banasik 08.04.2009 17:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafalek (Post 705394)
Widzieliście jak Bosacki obiegł Ćwielonga?? Masakra!

A widzialeś jak twoja Mama piecze pieczeń? MASAKRA !!

Chorynatrzykolory 08.04.2009 17:21

Nie wytrzymam z tymi matołami..Czuję się jakbym słyszał komentarze tylko do jednej ze stron ,przecież tak to wszystko brzmi. Mam nadzieję ,że nadejdą takie czase kiedy wszystkie puchary będą puszczane przez Cplus,co do meczu.. Takie bramki z niczego na początku przewaga była miażdżaca , Gdyby to Piotrek strzelił mecz by się potoczył zupełnie inaczej .Jednak mam nadzieję,że jeszce się obudzą chłopaki i poprostu zagrają o wszystko

1q2 08.04.2009 17:22

Przestańcie się do cholery kłócić i żreć ze sobą albo ****a umówcie się na przyszły mecz gdzieś do knajpy i tam rozwiążcie spory bo się tego czytać nie da.

A co do meczu - martwi to że gramy i to gramy nieźle, tracimy gola i potem to już jest padaczka.

damianol1991 08.04.2009 17:22

ale Beto to jest totalne dno!! to jest tylko koszulka biegająca!!

mic 08.04.2009 17:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 705403)
Nastepny ekspert ,ty ogladasz mecz ? Czy piszesz to samo od pol roku ?

To tylko nastepny malkontent na forum :) Nie ma Pawelka wiec nowa rzecz znalezli :lol:

Proud 08.04.2009 17:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 705397)
Poza tym co ta wielka Amica pokazuje ?

może to, że prowadzi 2:0?? za wrażenia artystyczne pkt, kasy i zaszczytów niestety nie przybywa...

tofik 08.04.2009 17:23

Osłabiamy się co okienko, a wy wymagacie wyników i dobrej gry...
Mnie taki obrót spraw w ogóle nie dziwi. Przeciwnie, świadczy to o jako takiej normalności tej ligi. Co można uznać za plus.

Konrad. 08.04.2009 17:23

Powiem szczerze, że nie źle grają... Mimo wyniku...

Niestety dwie kontry i chyba po Pucharze...

Ale ambicji i walki im odmówić nie można...
Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 705413)
Osłabiamy się co okienko, a wy wymagacie wyników i dobrej gry...
Mnie taki obrót spraw w ogóle nie dziwi.

Jak dla mnie jest dobra gra...

To, że musieli się otworzyć i dostali parę kontr to niestety wynik pierwszego meczu...

mercury 08.04.2009 17:23

prawda jest taka, że Wisła nie gra nic, nie oszukujmy się, Lech robi co chcę.. :/

Baala 08.04.2009 17:24

Po tym meczu odesłałbym Beto do Brazyli, gość niedość że tylko kilka razy piłke dostał i odrazu ja tracił to jeszcze Ćwielongowi przeszkadza. Nie wyobrażam sobie by wyszedł na druga połowę.

Gwiaździsty 08.04.2009 17:24

Cytat:

Jakby nie dwie bramki Lecha z dupy wziete (m.in. brak doswiadczenia Cebanu), to bys skakal z radosci ze to Wisla Lecha gniecie. Poza tym co ta wielka Amica pokazuje ?
Jakby nie te 4 w Krakowie, jakby nie ta 1 w PP i jakby narazie nie te 2 i tak dalej, jakby to ....bylibyśmy lepsi , a tak to dostajemy już regularnie baty. Niektórzy mówią "nic się nie stało". Trzeba wyciagnąć wnioski dlaczego tak się dzieje i dlaczego zespół został tak słabo przygotowany do rundy. Może 2 zgrupowania w Hiszpanii było za mało. Może trzeba było zrobic trzecie ?

banasik 08.04.2009 17:24

damianol - to puść sobie teraz arka - legia na c+ (powtórka) to zobaczsz CHINYAMĘ - NIE DNO, NIE KOSZULKĘ !!

LUDZIE DAJCIE NA LUZ !!

wolfy 08.04.2009 17:26

Od tej chwili za obrażanie piłkarzy (nie mylić z krytyką) - ban.
Za głupie pyskówki - ban.
Dziękuję za uwagę.

Sloth 08.04.2009 17:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wizard (Post 705390)

Beto slabo, Łobo słabo. Czyli tak jak zwykle.

Beto tak, ale Łobodziński nie gra dziś najgorzej - jest wiele znacznie słabszych ogniw w drużynie. Na przykład Małecki, wspomniany Beto - obaj kompletnie bezproduktywni. Obrońcy też dają popisy.

Tak więc na razie Łobo gra znacznie lepiej od Małeckiego - jeśli ktoś jest do zmiany, to raczej ten drugi. I oczywiście, niestety tradycyjnie Beto.

dejw 08.04.2009 17:26

dzis tragedia sobolewski co on robi?? beto i łobo jak zwykle beznadzieja... reszta calkiem calkiem lech nic nie gral a prowadzi dwoma po farciarskich kontrach. Takie mecze wkur*** najbardziej. ale jeszcze druga polowa 3 bramki da sie strzelic :D a na plusy kontuzja rengifo :P

Wojtas 08.04.2009 17:27

Martwi jedno-----po straconym golu "siadamy"

Skad to sie bierze???

Na derbach jakos dociagnelismy do przerwy i dopiero tam nastapila metamorfoza

A tu nie wiem co bedzie,ale juz ktorys raz sytuacja kiedy tracimy bramke i usychamy -sie powtarza.

AS82 08.04.2009 17:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Baala (Post 705416)
Po tym meczu odesłałbym Beto do Brazyli, gość niedość że tylko kilka razy piłke dostał i odrazu ja tracił to jeszcze Ćwielongowi przeszkadza. Nie wyobrażam sobie by wyszedł na druga połowę.

Sluchaj wiecej Jagody :D Ten gosc sie uwzial i cale 45 minut sie nabija z Beto i tobie i innym sie tez to udziela.
Jakby Cwielong strzelil ,to mecz by sie zrobil a takto bramki znikad i po pucharze

Rafał_TS 08.04.2009 17:28

Gwiaździasty ale ty .......isz.. prawie tak samo jak Ci komentatorzy w N

ja_ka_ 08.04.2009 17:28

Przerwa -
Do bramki wyglądało to obiecująco, niestety wydawałoby się wzmocniona obrona nie jest tak uważna jak w lidze i niedoświadczenie Cebanu daje znać o sobie. Tradycyjnie z minuty na minutę Mały coraz słabszy ale do niego to nie można mieć pretensji. Beto po 2 akcjach zaginął.

komentatorzy - gdy Sobol strzela z pierwszej piłki niecelnie - "fatalny, słaby strzał" a gdy Stilic z ustawionej piłki kopie z 5 m nad bramką - "prezent dla kibiców za to że dziś przyszli" k.u.rwa piszę dziś rezygnację z tego badziewia.

kibice- na pewno dziś głośniejsi niż w niedzielę, do bramki "przypomnieli" kto rządzi w Krakowie a potem to już w sobie znanym stylu. Zadziwiające, że z takim potencjałem biorą przykład z outsiderów z gorszej strony błoń.

damianol1991 08.04.2009 17:28

Ja liczę na wejście Rafała no i chciałbym zobaczyć także Niedzielana w jakiej jest formie....

banasik 08.04.2009 17:29

powiem krótko, acz konkretnie:

Gramy dobrze, wygramy, wynik: 2-4. Dziękuję

Elendil 08.04.2009 17:30

awaria zasilania na stadionie? Czy w Poznaniu nawet porządnego prądu nie mają?

damianol1991 08.04.2009 17:30

Oby tak było JAZDA!JAZDA!JAZDA!!!....

MARCIN89 08.04.2009 17:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 705417)
Jakby nie te 4 w Krakowie, jakby nie ta 1 w PP i jakby narazie nie te 2 i tak dalej, jakby to ....bylibyśmy lepsi , a tak to dostajemy już regularnie baty. Niektórzy mówią "nic się nie stało". Trzeba wyciagnąć wnioski dlaczego tak się dzieje i dlaczego zespół został tak słabo przygotowany do rundy. Może 2 zgrupowania w Hiszpanii było za mało. Może trzeba było zrobic trzecie ?

Tak masz racje 3 albo i nawet myślę ze 4 zgrupowania były by lepsze:P Jak by ich tak bardziej zajechać dali by więcej z siebie... weź chlupie się zastanów z twojej wypowiedzi wynika ze to winna naszego trenera... Pamiętasz w tamtym roku jak świętowałeś Mistrza?? z tych samych zawodników co 2 lata temu mielismy miejsce w środku tabeli zdobyliśmy majstra..Ja mam wyj... na ten puchar tylko MISTRZOSSTWO sie liczy i zdobeda je. I czy wygrywasz czy nie...

Wizard 08.04.2009 17:30

No generalnie to zatrudnijmy Wernera Liczkę, na bramkę niech wróci Trabalik, do obrony Vidliczka, pomoc będzie Ouadji, a atak Kelechi. Ehhh, przestańcie płakać wkońcu.

Czy wygrywasz czy nie... II połowa i jedziemy :)

mic 08.04.2009 17:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 705434)
awaria zasilania na stadionie? Czy w Poznaniu nawet porządnego prądu nie mają?

Jakbys musial zasilac tyle pralek/lodowek i innego AGD to tez by ci "pradu braklo"

Manson33 08.04.2009 17:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 705353)
my gramy a Lech strzela.

Cebanu

Nie Cebanu tylko Kazimierski :evil:

Czego on ich uczy - przecież to wyjście Cebanu było kalką wyjść Pawełka, nie wiadomo gdzie i po co.
Pod koniec I połowy nasz goalkeeper w podobnym co i Mariusz stylu próbował łapać strzał jakiegoś poznaniaka, głową bez użycia rąk, bo po co, dobrze że skończyło się piłką na siatce.

Bosacki - 34 latek biega dwa razy szybciej od Ćwielonga z 23 latkami na karku, coś tu nie jest chyba "ten-tego".

4fan_player 08.04.2009 17:31

Niech wejdzie Niedzielan i niech pokaże czy warto jeszcze na niego stawiać.

Szofer 08.04.2009 17:31

gramy trójką przeciwko 11, Cwielong, Maly i Sobol... reszta dno

wolo_thebest 08.04.2009 17:32

Taka prawda, że trzeba było nie żałować na Lewandowskiego i lech by nic nam nie zrobił...Znów widać sknerstwo Bogusia (czyt. debilistyczne prowadzenie klubu piłkarskiego, to nie kable
!!!!!!!!)

Baala 08.04.2009 17:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 705428)
Sluchaj wiecej Jagody :D Ten gosc sie uwzial i cale 45 minut sie nabija z Beto i tobie i innym sie tez to udziela.
Jakby Cwielong strzelil ,to mecz by sie zrobil a takto bramki znikad i po pucharze

Jagoda to ostatni frajer i nie pisze tylko tego po tym co dzisiaj usłyszałem.

Co do Beto to jest zwyczajny ogór, zero predkości i na dodatek stoi przy Ćwielongu jakby go miał kryć.

cuul 08.04.2009 17:33

Co wy się tego Ilie tak uczepiliście. Nie miał nic do powiedzenia przy obu bramkach. Miał stać na linii i pytać się w który róg ma mu Lewandowski strzelać? Dla mnie 2 zmiany. Zieniu za Łobodzińskiego i Boguski za Beto. Gramy nieźle, a amica bramki z kontry strzela. I najważniejsze że chłopaki walczą. Zobaczymy co druga połowa przyniesie.

Agnieszka 08.04.2009 17:33

Z tego Bosackiego to dobry ofensywny zawodnik jest:D w końcu był naszym najlepszym strzelcem na Mundialu ;D

Ale wy się tak przejmujecie.. Tuż to przed sezonem było jasne że będzie ciężko. Jak się nie kupuje bramkarza, napastnika (tzn ok mamy napastników ale oni wszyscy tyle bramek nie strzelili co sam Brożek) Do tego jedyne co udaje się pozyskać BETO. Nie to żebym była rasistką ale jak widzę czarnego na boisku to mnie aż trzepie. Ogólnie mówiąc - brak transferów, zero nowej "świeżej" krwi w drużynie wnoszącej nową jakoś, nieprzewidziana kontuzja Brożka - jedynego klasowego strzelca u nas, brak dobrego doświadczonego bramkarza robi swoje.

W piłce nożnej trzeba strzelać bramki, a my mamy z tym ewidentny problem więc wynik meczu niestety jest jaki jest.
Patrząc na nieskuteczność Cwielonga i nie tylko jego ale i innych naszych "napastników" to na awans nie ma co liczyć. Ok jest 45 minut gry ale cuda rzadko się zdarzają. Choć kto wie.. football to nieobliczalny sport, mimo że statystyki i obecny wynik mowią same za siebie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:30.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl