![]() |
Jaki telefon wybralibyście do 600zł!?
Chciałbym spróbować czegoś nowego, czyli telefon musi posiadać którąś z `funkcji`: slider / dotykowy ekran / symbian / qwerty Proszę o pomoc. Z góry dzięki ;] EDYTKA: Zapomniałem dodać jak dotąd miałem zawsze SE [świetne telefony;], teraz chciałbym [choć niekoniecznie] przetestować inne marki, jak NOKIA, SAMSUNG. |
Jeśli lubisz SE to polecam model g900.
|
Panowie potrzebna pomoc. Chce sobie kupic teleofn i mam na oku Nokie 6300 black i SE K770i. Nigdy wczesnije SE nie miałem zawsze Nokia. Podajcie mi wszystkie mozliwe plusy i minusy telefonow. Obsługe czy prosta ( w szczególności SE) itd.
Z góry dziękuje. |
Witam!
Mam do kupienia LG KE970 Shine, z salonu, nowy kupiony w lutym. Za 250zl. Warto? Bo potrzebuje na gwalt telefonu z gory dzieki |
Cytat:
W sumie 250 to nie duzo, ale mysle ze mozna cos lepszego kupic, ew troche dolozyc btw, co potrzebujesz w telefonie? |
mialem Nokie 6300 i jak dla mnie byl to idealny telefon, wytrzymaly, prosty, jednak utopienia w szklance juz nie wytrzymal :)
moze oplacalo by sie tego LG wziasc i sprobowac sprzedac za jakies lepsze pieniazki? |
Cytat:
Poza tym Nokia to Nokia, a nie jakies bzdety typu LG. Jeszcze SE sa w miare, reszte to o kant dupy rozbic. Zorientuj sie w cenach tych modeli. |
Cytat:
co do 770-ki.jak już wcześniej pisałem mam go od roku i jest to pierwszy telefon który autentycznie polubiłem.nie mam do niego zastrzeżeń,może poza tym że trochę ściera mi się klawiatura,ale ja go naprawdę bardzo intensywnie eksploatuję.innych narzekań brak. |
Cytat:
|
Cytat:
Musiał byś naprawdę mieć farta żeby trafić na 6300 z dobrą baterią, z reguły jest padaka, bateria o stosunkowo nie za dużej pojemności a wyświetlacz nie mały do tego z 16 mln kolorów robi swoje. Za SE przemawia równie fajny wyświetlacz z tym że nie tak energochłonny lepszy aparat, bardzo mała awaryjność. Według mnie jeśli chodzi o telefony średniej klasy to jeden z najlepszych jaki wypuścił SE. Do tego dochodzi fakt że mimo że to nie seria muzyczna to dźwięk jest jednak lepszy niż w 6300. Cytat:
Jeden z najbardziej awaryjnych telefonów. Bardzo niewygodny w użytkowaniu do tego ciężki i bardzo szybko się rysuje. Ja na twoim miejscu bym odpuścił. |
Mam takie pytanie. Co sądzicie o tych głośnikach -> http://www.allegro.pl/item603494219_...0_classic.html ?
miał ktoś ? dobrze grają czy nie ? jakieś ukryte wady ? :D |
Cytat:
Jeśli kupujesz głośniki, aby posłuchać muzyki od czasu do czasu i nie zwracasz uwagi na szumy to możesz je spokojnie kupić. Jeśli jednak jesteś melomanem, to musisz dozbierać jeszcze trochę kasy na coś lepszego ;) |
I kupiłem Nokie 6300i black i jestem zadowolony. Jakos doszło do mnie ze jakoś dzwięku , kilu milionowopiklseowe aparaty nie sa mi potrzebne w telefonie. Telefon ma slużyc m do dzwonienia i pisania smsów i nic wiecej. Jak bede chciał to kupie sobie aparat fotograficzny z 12 mln pikselów itd itd.
|
Posiada ktoś Samsunga F480 tego dotykowego?:P Prosze o opinie otym telefonie:) jak wychodzi sprawa pisania smskow na dotykowym , dzwonienie itd ??
|
LG KP500 może ktoś opisać ten telefon?Ile trzyma bateria i inne podobne.
I czy w ogóle jest coś wart ten telefon?Opłaca się go wziać? |
Szukam jakiegoś telefonu żeby czytał pliki word i excel, jakby się je dało też edytować to już wypas:) i jeszcze pdfy.
|
Cytat:
Wszystkie nowsze telefony z Symbianem v3 maja pakiet QuickOffice (Word, Sheet - Excel, PowerPoint) http://www.quickoffice.com/ ich strona, ale na warezach napewno sa "darmowki" :) |
Siema...
zastanawiam się nad zmianą telefonu :), aktualnie posiadam nokia 3110classic, myślę żeby zmienić coś pod ten tel. czyli żeby po prostu dobrze grał (oczywiscie honorowa zamierzam kupic nokie) :D co polecacie tak do 300zł ? ;] |
nikt nie ma żadnego telefonu do polecenia ?
|
Cytat:
|
Witam posiadam SE c902 i spoko telefon tylko mam jeden problem mianowicie dosyć często go ścina.Wiecie czym może to być spowodowane? Może się tak dziać że mam przeciążoną pamięc w telefonie ?
|
Cytat:
wyłącza się sam ? Jeśli tak, to nie spinaj się. Mam telefon zupełnie innego producenta, ale mam to samo. Po prostu to jest złośliwość rzeczy martwych i raczej zmiana karty pamięci czy procesora nic nie da. Chociaż możesz spróbować najnowszego softa zainstalować. |
Cytat:
|
Obecnie mam wolne 6,6 mb i chodzi dużo lepiej niż jak miałem wolne około 500 kb.Karty pamięci nie mam dopiero planuje zakupić a wbudowaną pamięć jaką ma to o ile się nie mylę to 160 mb.
Kaftan Ścina w sensie wchodze do menu i wybieram np wiadomości i zamiast odrazu przekierować do okna z wiadomościami to np następuje to po sekundzie. Jednym słowem kom zamula. Niby taki bzdet ale wkurza. Edit: Może poprostu za dużo wymagam od małego klocka z kawałkiem szybki ?:P |
Przedłużam umowę z Playem, jaki telefon wziąć ? Nokia N 73 music edition, SE C702, SE W910i wszystkie w porównywalnych cenach. Czy może jeszcze jakieś inne szukać ? Z góry dziękuje za pomoc.
|
Ja bym wziął SonyEricssona. Miałem Nokię z Symbianem, ale przerzuciłem się na Sony - funkcjonalność podobna, a prędkość działania dużo lepsza ;)
|
Cytat:
|
Ma ktoś LG KP501?
http://www.orange.pl/klienci_ind/telefony/lg/lg_kp501 Warto? I mam takie pytanko, da się tym telefonem łączyc z siecią bezprzewodową? Jeśli nie to co telefon musi miec żeby się dało? |
Ma ktoś na oku jakiś zaufany komis telefoniczny? Tak żeby wyciągnąć jakąś dobrą cenę za nowiutki telefon z abonamentu?
Jaki się najbardziej opłaca kupić "Na handel"? Co teraz chodzi dobrze? A może jest tu ktoś kto chciałby coś z oferty Plusa (Syberyjska 75)? Interesuje mnie zysk około 400-500 zł. Na wakacje zbieram ;) |
Cytat:
|
A nie masz konta na allegro? Komisy to zdziercy i tyle. Ewentualnie giełda w niedzielę, stań przed halą i spróbuj z ręki sprzedać.
|
Witam. szukam telefonu na dwie karty sim. ma ktos takie cudenko moze cos poradzi na co zwrocic uwage :)
|
Mysle, ze Samsung Duoz bedzie dobrym wyborem, tutaj masz jego test.
|
Arkas, moja dziełcha taki ma. Bardzo sobie chwali. Wi Fi wbudowanego brak, musiałbyś coś kminić z kartą (nie znam się na tym, ale podobno są jakieś karty z wbudowaną anteną, bardzo słabą, ktre mają funkcję łączenia telefonu z siecią bezprzewodową)
|
a ja szukam telefonu który miałby w sobie 2 cechy.:
dostęp na neta.. oraz nawigacje.... co polecacie,,, ??? i jak to sie ma do ceny? |
Nokia 6650 T-Mobile, bardzo fajny telefonik, w granicach 500-600zl, ma w sobie nadajnik GPS, wiec tylko potrzeba wgrac programik, mapy i można odpalać. Hmm.. tylko właśnie sam go posiadam a nie mam pojęcia jak wgrać taki program.
|
a co z dostępem do neta?
pamięć etc? |
Cytat:
Co do map to poszukaj na http://forumnokia.pl/ lub http://s60v3.info/ |
Co myślicie o HeyahMix? Warto brać nokię 5310? :P
|
Który telefon lepszy:
Samsung D900i czy SE k550i? Nie chodzi o jakieś szczegóły, tylko po prostu o lepszą funkcjonalność i wygodę. PS. Gdzie w D900i zapisują się pliki pobrane przez WAP? Konkretnie chodzi o MGG. :P |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl