![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Polska reprezentacja po 70. minutach wygrywa 4:0 z zespołem Maccabi Hajfa U23. Bramki dla naszej drużyny zdobyli Tomasz Zahorski (trzy) oraz Sławomir Peszko.
http://sport.wp.pl/kat,1726,wid,10230518,wiadomosc.html |
1:0 - Zahorski 15'
2:0 - Peszko 36' 3:0 - Zahorski 53' 4:0 - Zahorski 66' 5:0 - Kuklis 90'+2 |
Dzisiaj w PS jest wypowiedź Ulatowskiego. Nie zgadza się z powszechnym chwaleniem Brożka bo "to jest napastnik trochę wykreowany przez media. Jak się ma 10 sytuacji to się jakąś wykorzysta". Sumując to z 3 bramki drewnianego Zahorskiego wychodzi na to, że Leo dalej będzie pomijał najlepszego polskiego napastnika.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
O ile zawsze broniłem Benhakkera i byłem za jego pozostaniem po Euro to brak Brożka (i kilku innych graczy Wisły) w kontekscie powołania takich wirtuozów jak Zahorski czy Polczak to po prostu kompromitacja.
Coraz mniej rozumiem zachowanie Holendra i coraz mniej chce widzieć go na ławce trenerskiej reprezentacji Polski. |
Cytat:
Po 1 zawodniku z Legii i Lecha powoła Leo, z zastrzeżeniem że rozegrają tylko 45 minut w sparingu... |
Dziś w PS jest notka, że przepraszają za przypisanie słów o Brożku i Wiśle z Barceloną Ulatowskiemu. Wygląda na to, że wszystko było zmyślone...
|
|
Jutro mecz naszej "reprezentacji" i dzisiaj usłyszałem w TV ciekawą rzecz ... Możliwe że Polacy zagrają w ustawieniu 3-5-2 z 3 stoperami i 2 napastnikami, podobno Ben chce sprawdzić to przez problemy z lewym obrońcą O.o
|
Cytat:
|
Akurat Danch jest dobry ale co do Zahorskiego się zgodze, Pazdana nie oceniam bo go w akcji nie widziałem a wawrzyniak na EURO mnie pozytywnie zaskoczył.
Może nie rewelacja, ale coś z niego jest. |
Wyjściowy skład Polski na dzisiejszy mecz z Ukrainą. Gramy 3-5-2.
Fabiański - Golański, Dudka, Żewłakow, Kokoszka, Krzynówek - Lewandowski, Murawski - Błaszczykowski, Jeleń, Smolarek. |
ja pierd........ dlaczego ta Kokoszka gra?
nie tak dawno były czasy w jednym z małopolskich klubów ze piłkarze oddawali kawełk pensji trenerowi, za to że ich wpuszczał... ale przeciez trenerem jest LEO a nie zwykły obszczymurek? A może ten cały LEO to jeden wielki farmazon? Od jakiegos czasu, niestety pan Leo wydaje sie farmazonem, balonem napompowanym przez media, farciarsko uratowanym przez Krzynówka w meczu z Ukrainą. |
|
Cytat:
|
Na stronie TVP.pl w programie jest info, że na jedynce jest tylko pierwsza połowa?!
OCB?! EDIT: Okej przyjrzałem się dokładnie, chyba jest i druga część spotkania, bo wieczorynka prawdopodobnie nie trwa godzinę i 10 minut :D |
17:45 Piłka nożna - studio: Piłka nożna
17:55 Piłka nożna - 1. połowa meczu towarzyskiego: Ukraina - Polska: Piłka nożna 18:45 Świnka Peppa 2, odc. 36 18:55 Piłka nożna - 2. połowa meczu towarzyskiego: Ukraina - Polska: Piłka nożna za onet.pl Może ta cała Świnka Peppa się przedluży? :-) |
Cytat:
|
Cytat:
SĄ LEPSI ! po 2. chłop nie gra tam ... ocb ? |
Cytat:
|
Ja wiem... Gdzie są Ci lepsi? Tylko żeby byli faktycznie lepsi? Ten cały Polczak? Może Jopa chcecie? Głowacki wiadomo... ale kontuzja, poza tym on do kadry to chyba nigdy się nie przebije...
Być może i ja będe napieprzał na Leo i Kokoszkę ale wstrzymam się do końca meczu... |
Wiem dlaczego Benhaker nie powołał Brożka,dlatego że nie pasuje do jego koncepcji,w końcu się mu nie dziwie po co mu napastnik który mając 1 akcję w meczu potrafi strzelić bramkę,jest przecież Zahorski pupilek Leo który gra przeciętnie nawet na ligę polską,a z Jeleniem będzie tak jak z Brożkiem da mu pograć 45 minut nie dostane nawet jednego podania i skończy się na tym.
|
Cytat:
Przecież Leo mówił że Brożek to nie jest International level :rotfl: ciężko to zrozumieć?:D |
Co do Kokoszki to po 11 minutach meczu zgadzam się z pozostałymi... Są lepsi :P
Ale jakby grał być może i byłoby zasadne powołanie go... Nie on pierwszy i nie ostatni jest powoływany mimo braku gry... |
Ja juz nie oglądam tej padaki i pomysleć że ci kopacze tyle zarabiają .
|
Prawa strona obrony czyli w tym przypadku Kowalczyk... Dodatkowo Kokoszka...reszta slaba i tak.
Nedza straszna. Po przerwie Roger chociaz on tez wiele nie zmieni :) Nudny mecz...ide na piwo |
cos nie bardzo to nowe ustawienie sie sprawdza
|
i co, drugiej polowy nie bedzie w tv?
:lol: |
Po obejrzeniu 1 połowy w wykonaniu zawodników o miedzynarodowym poziomie 'international level' stwierdzam, że wole iśc pograć w cs'a:-D
PS. Jak ja się ciesze, że nie ma Brożka, bo znowu tak jak Jeleń byłby odcięty od jakichkolwiek podań |
Jedno wielkie gówno.
Dziękuję. |
Leeeeeeeeeeeeeeeeeeoooooooo... nowa wersja: Loooooooooooo-ooooooooooooooooL. Straszna padaka...
|
Czego Wy oczekujecie? Niby Krzynówek nagle zacznie grać jak rasowy skrzydłowy, a Murawski jak Zidane? Kopaczy mamy, a nie piłkarzy i nawet Brożek czy inni tego nie zmienią. Cińcy są i tyle. :P
|
Inna rzecz, że nie gramy znowu z "ogórkami" lecz z solidną ekipą europejską na jej terenie. Trudno było oczekiwac cudów z Polczakiem, Fabiańskim, Zahorskim, Kowalczykiem w składzie...
Sparing jak sparing, bez emocji sobie patrze. |
Te trąbki na stadionach powinne być zabronione bo można zwariować. To jest dużo bardziej niebezpieczne niż race :D
|
Dno dna : Kowalczyk - Nigdy wiecej takich kalek.
Dno : reszta Na plus : Majewski, Fabianski Majewski : Dosrodkowania, ustawienie, no look pass. W naszym skladzie to MoM. |
Spoko mecz.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl