![]() |
I mam się domyślać że na zaoczne problemu nie będzie z dostaniem?
Bo ostatnio już nic nie wiadomo. Szczególnie jak dowiedziałem się, że na UJ na zaoczne liczy się kolejność rejestracji a nie wyniki z matury... |
Cytat:
|
Wie ktoś kiedy uczelnie będą ogłaszać informacje o ewentualnych wolnych miejscach?
Aa i idzie ktoś do Ignatianum :D ? |
Jak myślicie - będą dziś wyniki z list rezerwowych na UEk?
|
Cytat:
|
http://uekwww.uek.krakow.pl/files/co...er-2010-11.doc
jakby ktoś jeszcze nie wiedział czy się dostał na UEk z rezerwowej. progi nie pospadały aż tak dużo.. jakby się kto dostał na zarządzanie to pisać. ;) |
A jeśli ktoś się dostał na GAP niech też da znać ;) W ogóle widzę iż ten rocznik na UEku będzie zdecydowanie Wiślacki.
|
Cytat:
P.S. Gucio nie uwierzysz, ale ja też idę na zarządzanie:D:D |
Trzeba gdzieś we Wrześniu się ustawić żeby zintegrować Wisłę na Ekonomicznym :D
|
jako, że kończę UEK, mogę powiedzieć, że był on zawsze Wiślacki ;) To + mnogość ładnych dziewcząt to największe zalety tej uczelni. Niestety, jeśli chodzi o pozostałe kwestie, to już jest dużo gorzej. Bardzo dobrze, że już to wszystko prawie za mną. Także mimo tej wiślackiej i "pięknej" atmosfery, gdybym mógł cofnąć czas, wybrałbym inną uczelnie. Ale Wam życzę mimo wszystko powodzenia : )
|
Dołączam do grona 'WislackiegoUEKu' ;)
|
Dostałem się na AGH, złożyłem już dokumenty wszystkie i jestem wpisany na I rok studiów. Załóżmy, że jednak się rozmyśliłem, biorę udział w drugiej rekrutacji na innej uczelni, dostaję się tam. Czy w tym wypadku mogę wyciągnąć dokumenty z AGHu i przenieść się na tą drugą uczelnie? Czy w momencie gdy już złożyłem dokumenty to jestem zobowiązany podjąć studia właśnie tam? No wydaje się oczywiste, że można przejść do tej drugiej, ale wole się upewnić, może ktoś tak robił?
|
W dowolnym momencie możesz zrezygnować ze studiów. Panie w dziekanacie, pewnie będą kręciły nosem, ale uczelnia nie ma prawa przetrzymywać twojego świadectwa, bez twojej zgody. Jedynie musisz się przygotować na zwrot legitki, indeksu (jeśli dostałeś).
|
No ja się mogę z Elendilem zgodzić, bo fakt faktem, że UEk jest w ogromnej większości Wiślacki, inne kluby to może jeszcze Korona Kielce, ale Wisła zdominowała tę uczelnie :)
Co do drugiej kwestii, to mogę powiedzieć tyle, że są kierunki, po których można żałować wyboru uczelni, bo są małowymagające i małoperspektywiczne, no ale jesteście na samym początku i to wasz wybór. |
Ja mam pytanie: znalazłem się na liście rezerwowej. (Państwowa Wyższa szkoła Zawodowa w Tarnowie) Czy mogę się np odwołać od tej decyzji, za powód podając: "Jestem z rodziny wielodzietnej, pracuje tylko ojciec" (Tak w skrócie oczywiście).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a niech mi ktoś powie jak wygląda sprawa z dostaniem się zaocznie na UEk, jeżli mam jeden przedmiot do zaliczenia w sierpniu. Jaka jest szansa na dostanie się jeszcze na rok 2010/2011?
|
AGH podało procentową ilość wolnych miejsc. Jak uważacie, łatwiej będzie się dostać na Zarządzanie (50% wolnych miejsc) czy Zarządzanie i Inżynierie Produkcji(15%)?
|
Na AGH żeby się dostać na pewien kierunek brakło mi kilka punktów. Jest możliwe, aby próg podniósł się w 2 rekrutacji?
Bo szczerze, nie uśmiecha mi się czekanie na ewentualną trzecią rekrutację i waham się jaki wariant wybrać. |
Każą na AGH kasę wpłacić za legitymację studencką w wysokości 21 zł. Tyle że jak jest link i naciskam to nic nie wyskakuje. I moje pytanie, może ktoś podpowiedzieć jak znaleźć to dobre konto i co wpisać w tytule?
Bo nie wiem, to konto na tej stronie: http://www.gorn.agh.edu.pl/view.php?s=01.06 to o niego chodzi czy nie? |
Cytat:
Cytat:
|
do ludzi z UEju - rozwiązaliście już ten cały językowy test diagnostyczny? jaki język wybieracie oprócz angielskiego? :)
ja miałem przez dobre 7-8 lat niemiecki, ale nie lubię tego języka i się chyba zdecyduje na jakiś inny od podstaw, tylko czy to nie będzie za dużo nauki? |
Jacyś Wiślacy są na UP na Edukacji dla bezpieczeństwa? Albo przy Ingardena?
|
Ja wziąłem hiszpański :D I tak miałem francuski, niemiecki a zlewałem je zawsze.
A ang skonczylem na 2 stronie na 3 czyli tak jak mi się wydawało.Żeby zaś nie trafić do Bóg wie jak zaawansowanej grupy i nie mieć przerypane. |
Studiuje ktoś inżynierię materiałową? Ktokolwiek?
|
Wie ktoś może kiedy jest planowanie ogłoszenie wyników poprawki z matematyki?
|
Ktoś może z Wiślaków jest na AGH na kierunku Elektrotechnika ? ;p
|
Ja mam takie pytanie, złożyłem na AGH papiery na zaoczne na wydziale A. Teraz próbuję dostać się na inny kierunek na wydziale B na dzienne. I tu pytanie, oni od razu automatycznie przerzucają papiery czy będzie trzeba łazić i się prosić? Pytanie ważne, bo dzień po możliwości składania papierów wyjeżdżam i chciałbym wiedzieć, czy nie będą jakiś problemów robić.
A tak apropo idzie ktoś na Górnictwo i Geologię na Wiertnictwie NiG ? |
jak tam z Wiślakami na Rolniczej na wydziale Rolniczo-Ekonomicznej ??
|
Cytat:
|
Cytat:
EDIT: Jednak o 10 |
Zna ktoś może progi punktowe dodatkowej rekrutacji na AGH?
|
Pyta, zostaję na zaocznych. Jest ktoś może na Zarządzaniu i inżynierii produkcji na Górnictwie i Geoinżynierii?
matheo91 jeszcze progów nie podali, pewne jedynie jest to że się podniosły i to znacznie... |
Nie wie ktoś czy będzie 3 rekrutacja na PK jeszcze?
|
Można gdzieś jeszcze się dostać na studia? Dziennie, zaoczne, nie ważne, byle były wolne miejsca i dało się na nie przyjąć...
|
Witam, szukam jakiejś osoby studiującej na PK inżynierię środowiska
|
Można gdzieś jeszcze się dostać na studia? Dziennie, zaoczne, nie ważne, byle były wolne miejsca i dało się na nie przyjąć... |
Przenosze tylko na nową stronę |
Wolne miejsca gdzieś jeszcze na pewno są, z przyjmowaniem teraz może być trochę gorzej, rekrutacje się już pokończyły. Najlepiej będzie po prostu się popytać na uczelniach.
|
Czy jest ktoś na AWF-ie na Wychowaniu Fizycznym ?? Jeśli tak to jak tam jest jacy są wykładowcy itp ? :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl