![]() |
Z tą Polonią to bym się tak nie rozpędzał ;) To już nie ta sama drużyna co w poprzednim sezonie. Mają jakość i są w gazie. W meczu z Ruchem niebiescy nawet nie pierdnęli.
Natomiast nie zdziwiłbym się patrząc na tą dwubiegunowość drzuyny Jopa, że zaliczymy takie 3 spotkania: 1. Przekonujące zwycięstwo z ŁKS, balon rośnie. 2. Porażka z Polonią, balon pęka. 3. Nijaki remis z Miedzią, balon załatany i mamy całą zimę na pompowanie :D |
Skad wynika 7 pkt:
Wygrana z ŁKS (podraznieni remisem ze Stala) Porazka z Polonia w PP Wygrana z Polonia w lidze (po podraznieniu w PP) Remis z Miedzią |
https://www.transfermarkt.pl/fortuna...&min=10&max=18
wszystkie bajki i legendy można sobie głosić do woli. Jedyne fakty i prawdy to ta tabela pokazująca gdzie jest Wisła od momentu kiedy trenerem jest Jop |
Sylwus zaoral parodyste lesia i innych, ktorzy do Jopa sie dojebuja XD
|
Cytat:
Lesiu ale Ty jeszcze dwie-trzy kolejki temu gratulowałeś Królewskiemu postawienia na Jopa. Czy to z drugiego konta było? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Wierzycie w awans z Jopem, tak jak Kazek Moskal specjalista od awansów miał nas uratować. Obyście tym razem mieli rację. Ja trzymam się zdania, że nie ma szans na awans. Nie zdziwię się jak nie będzie baraży i miejsca 8-12. Wrócimy do tematu po tych 3 spotkaniach. Zobaczycie to mityczne 7pkt :D |
Cytat:
Pozostanę przy stanowisku, że Jop jest lepszym trenerem, ale i ma lepszą kadrę niż Rude. Tyle w temacie. Wiesz Lesku czyje to słowa? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Lesiu kochany, już ci mówiłem że jedyne czego ludzie nie rozumieją to to że gorszego Rude chwaliles a lepszego Jopa wyzywasz.
|
Cytat:
|
Ale po co czekać skoro już Jop w 8 meczach zjadł i wysrał Rudego? Tamten analityk wygrał 5 meczów w lidze? Ile porażek miał na koniec sezonu pod rząd? Praktycznie jeszcze trochę Jop powygrywa a później może i 10 porazek z rzędu mieć a i tak będzie lepszy od analityka, który dwa razy pod rząd w śmieszno żałosnej polskiej I lidze nie umiał wygrać
|
Cytat:
|
To czy awansujemy zależy głównie od reakcji na mecze takie jak ostatni. Jeżeli w szatni i na treningu będzie atmosfera rodzinna, przeświadczenie, że wszystko było cacy i tylko pech przyniósł stratę punktów to nic z awansu nie będzie. Żeby awansować i drużyna i każdy piłkarz z osobna musi po takim meczu mieć świadomość porażki, chęć znalezienia przyczyn i wyeliminowania ich treningiem. To jest zadanie trenera, prezesa i każdego pracownika klubu, żeby taki klimat stworzyć. Wtedy będzie rozwój i nawet awansując nie będzie potrzebna żadna rewolucja.
|
Praktycznie każdy mecz ze strata punktów powodował w kolejnym mniejsze lub wieksze przemeblowania w skladzie lub jakies korekty taktyczne. Czasem bylo to poklosie kartek, a czasem mala wędka, w szczgolnosci dla naszych skrzydlowych.
|
Cytat:
a co do pewnego użytkownika, to dziwi mnie że nie widzicie kto na tym forum jest "dla jaj" i dajecie sie wkręcić w te przekomarzanki |
Cytat:
|
Cytat:
|
gorzej jak to jad na zlecenie
|
Cytat:
|
W niektórych tkwi straszna zadra do tej pory o zatrudnienie Rude- obcokrajowca, że do tej pory wałkują temat. Wciąż i wciąż.
|
Dokładnie.Ja do dzisiaj nie mogę zrozumieć jak ten przebieraniec,hiszpański Ulatowski mógł zostać trenerem takiego klubu jak Wisła.Jakby trenował cały sezon prawdopodobnie zjebalibyśmy się z ligi.
|
To do Królewskiego pretensje, a nie wyżywać się na forumowiczach. To ani moja ani niczyja wina.
|
Cytat:
Kolejną zasługą Rude jest czystka po sezonie, niewystarczająca ale jednak. Kolejną zasługą Rude jest przypomnienie, że fundamentem rozwoju jest praca na treningu i na meczu. Kolejną zasługą Rude jest otworzenie oczu Królewskiemu, czego efektem była kolejna czystka. Kolejną zasługą Rude jest przysporzenie doświadczenia Jopowi, czy Jop z tego korzysta? To raczej oczywiste. Kolejną zasługą Rude jest zerwanie masek niektórych forumowych "kibiców" :> Jest tego trochę. W porównaniu ze wszystkimi trenerami po Hyballi jego bilans jest bez dyskusji korzystny. Jopa nie liczę bo choć już jest do przodu to porównania przyjdą na koniec. Oby za kilka lat. |
He he Królewskiemu to tak otworzył oczy,że aż się przed kamerami poryczał po tych czystkach.Co zaś do"przysporzenia doświadczenia"Jopowi i tego czy Mariusz z tego skorzysta to mam jednak nadzieję,że nie bo nie uśmiecha się kibicom kolejny raz przeżywać klęski jaką było 10 miejsce na drugim szczeblu rozgrywek.
Z tym ściąganiem masek też się mogę zgodzić.Okazało się,że niektórzy to rasowe chorągiewki i kompletni idioci. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Rude celowo zjebał sezon ligowy, żeby w Wiśle można było zrobić czystkę - geniusz.
|
Cytat:
|
Jop najwięcej nauczył się i czerpie z tego doświadczenia od Rude. Co widać w grze, sposobie ustawienia drużyny. Markus miał rację.
|
Cytat:
Przypomnę, jakbyś zapomniał - wczoraj mówiłeś, że Jop jest lepszym trenerem od Rude, więc jak to jest że czerpie z jego doświadczenia? |
Ponoć Jop jest lepszym trenerem niż Rude,to kto od kogo więcej się nauczył?
|
Cytat:
To piłkarzyki olewając swoje obowiązki zajebali sezon ligowy, Rude jedynie wygrywając z nimi PP udowodnił, że przyczyną ligowych kompromitacji są problemy wolicjonalne, zwyczajnie im się nie chce wkładać nogi, skakać do głowy itd. itp. Dlatego doszło do czystki, najpierw jednej potem drugiej. Od tego czasu liderujemy w lidze. |
Cytat:
O podobieństwach pisał Markus, pogrzebiesz, znajdziesz. Słowo klucz, asymetria w ustawieniu. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Drozd marzec 2024: Jesteśmy na bardzo dobrej drodze do bezpośredniego awansu, do optymalnych wyników brakuje tylko punktu z Tychami, który uciekł nam pechowo. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl