![]() |
Ale banda popaprańców na czele z chłopem za 500 tys euro. Przepchną to jakimś cudem ale niesmak pozostanie. Chyba że doszmacą sie jeszcze bardziej i dostaną w regulaminowym
Nigdy o tym nie myślałem ale jednak niestety chyba pora się z tym pogodzić. I liga wita. Nie mamy nic nie mamy drużyny nie ma walczaków do tego nawet nie pomaga im fakt że w poniedziałkowy wieczor przychodzi 10koła ludu a oni i tak szmacą 00 z Łeczną. Ten kto pozwolił na podpisanie tego Fazlagicia powinien odrazu zostać wyjebany na zbity pysk |
Ależ niewiarygodna kompromitacja. Ta ekipa mieszka w ośrodku spa i.wlasnie tak gra...
Na osobną uwagę zasługuje Mateusz Mlynski, to jest parapiłkarz |
Jest dobrze przegrywamy tylko 1/0!
W kompromitację Olimpii i przegraną z dużo słabszym piłkarsko rywalem nie bardzo wierzę. Oddaliśmy chyba 2 celne strzały w jednej połowie to też bardzo dużo. Cieszmy się rzadkim widokiem kiedy możemy oglądać czasem bramkarza przeciwników w relacji. |
Chłopaki z Grudziądza skończyli pracę o 15. szybki makaron w pizzerii po drodze na stadion i leją naszych gwiazdorów. Qrwa tam meczowa 20tka zarabia tyle co u nas Sadlok. a ten qrwa patałach zapierdo lił takiego gola, że na podwórku dostałby w ryja i zmianę od razu. To co w środku pola prezentują Kuveljić Fazlagić Fernandez i na szpicy Kliment to kabaret jakiego próżno w tv szukać....
|
Przepraszam Darka Marca. Młyński nadaje się tylko na trybuny. Garbusek
|
Śmiać mi się chciało jak tu czytałem, że Olimpia to 4 poziom rozgrywkowy więc na pewno wygramy. Oczywiście mam nadzieję, że jeszcze kopacze odwrócą losy ĆWIERĆFINAŁOWEGO meczu o PP z III LIGOWCEM, bo taka ....a szansa, że sobie dojść połfinału PP pokonując takie kuby półzawodowe to się długo może nie powtórzyć.
My jesteśmy szmaciarzami w Ekstraklasie, już z PP pokazaliśmy, że umiemy (lata wcześniejsze) odpadać z leszczami jak Błękitni czy KSZO i to mając lepszą kadrę od obecnej, lepsze morale. Także w tej sytuacji w jakiej jesteśmy jeśli ktoś tu chciał się wywyższyć i pośmiać z III ligowca to niestety nie tędy droga hehe A co do Fazlagicia itp ciężko żeby gościa zweryfikować na początku, po paru meczach. Być może rzeczywiście est wart te 500 tys i jakby się zaaklimatyzował to coś by pokazał. Nasz problem polega na tym, że strach nam zajrzał w oczy w tej rundzie, sprzedaliśmy waznych graczy, źle zaczęliśmy runde, wpadlismy do strefy spadkowej i zaczęło się sranie i robienie pod siebie. Trzeba graczy i wyników na już, a my sprowadzamy graczy zdesperowanych (bo kto inny tutaj przyjdzie), ochłapy, także ciężko wymagać żeby w takiej rozjebanej psychicznie drużynie, przyszedł kolejny ochłap, albo nawet ktoś na jakimś poziomie i zaczął ciągnąć tę druzynę za uszy... Jest to kolejny i być może najbardziej bolesny sezon gdzie zapętliliśmy się już na maka i być może zapłacimy cenę za ciągłe zwalnianie trenerów i co sezon całkowitą przebudowę kadry. |
Cytat:
|
ja mam taką teorię, że ktoś pomylił ludzi, i ten nasz Młyński to jakiś przypadkowy turysta, który akurat tego dnia wylądował z Krakowie. Nie da się tak grać powyżej A-klasy.
Oczywiście to nie tylko jeden problem w naszej drużynie, ale taki najbardziej jaskrawy. Ogólnie wyglądamy tak, jakbyśmy naszym drugim garniturem grali mecz towarzyski podczas zgrupowania. |
Odpuszczaja Puchar kosztem ligi to ma sens ....
xD xD xD |
Może ktoś opisać co odwalił (który to już raz w tym sezonie) Sadlok?
Im prędzej ten szkodnik odejdzie z klubu, tym lepiej. |
Cytat:
|
zniknie, zniknie - po spadku. Tak 5 lat za późno...
|
Jeśli ktoś przed meczem myślał, że sięgnelismy dna to nie.. jeszcze nie sięgnelismy, może być gorzej.
Lecimy z ekstraklasy. Nie ma co do tego wątpliwości. |
W pucharach krajowych często się zdarza ze wysoko zachodzi jakas przypadkowa drużyna w tym roku w Polsce to Wisla Krakow.
|
Sadlok Colley Fazlagić a wcześniej był jeszcze Kuveljić, wszystko wysokie chłopy a co wrzutka w pole karne to przegrana główka.....................
|
To jest k... NIEPRAWDOPODOBNE... Pierdyliard wrzutek i ŻADNEGO zagrożenia z naszej strony. Tamci wrzucali piłkę z AUTU 4 razy w nasze pole karne i za każdym razem śmierdziało bramka.
|
Fazlagić i Fernandez to mogą być lepsze asy niż Kliment Żukow i Skvarka
|
Cytat:
|
Jesteśmy pośmiewiskiem.
|
Gratuluję piłkarzom. Brawo, jesteśmy z wami!
|
Skvarka wypierdalaj.
|
Będą się ....a pocieszać...zero walki zero biegania...szit najgorszego sortu
|
Wszyscy wypierdalać.
|
Jak można liczyć na utrzymanie z takimi ogórami w składzie?
|
Cytat:
Tę drużynę trzeba wypalić do gołej ziemi, zbudować od nowa Tylko patrząc na skuteczność transferowa rządzących to się może skończyć kolejnym spadkiem |
Na tle trzecioligowca ta zbieranina wygladala, jak gdyby nie trenowala od pol roku. No i Skvarka oraz Kliment - zabojczy duet.
W Gdansku wygramy. Czas na kumulacje absurdu! |
Czechosłowacki szrot, bracia B, Pasieczny wypierdalać
|
Takiego wagonu szrotu w jednym momencie, to za mojego życia w tym klubie jeszcze nie było.
|
Cytat:
|
S p i e r d a l a j c i e_ł a j z y ! ! !
|
Morale spadły poniżej zera dzisiaj, te łamagi obesrane nei podniosą się, nei ma opcji, kelnaerzy nas tłamsili, ogrywali... CISSE przyjał jak amator przy drugiej sytuacji... dramat...
|
Jakim zjebem można być żeby dać przegrywa kolejnego Skvarke do karnego??? ....a czy w tym klubie jest ktoś kto mysli ??? Tyłu trenerow tylu znawców na ławce mentorów i zaden z nich nie wpadł na pomysł że skoro widać że skvarka to przegryw taki sam jak kliment to wiadomo było że nie strzeli
|
Wy sie martwicie ze my ....a do 1. Ligi lecimy - my nadajemy sie do ....a 4.
|
od 21 latod Saragossy . same porazki w karnych to ewenemnt jest
|
Cytat:
|
Banda pier.dolonych nieudaczników. Wszyscy W Y P I E R D A L A Ć
|
Gratulujemy wyników szanownym właścicielom. Osiągniecie w tym roku hat tricka osiągnięć:
- Spadek do 1 ligi + - Odpadniecie z PP z amatorami + Iii Wygrana wPJS :rotfl: Aaaa No i jeszcze będziemy najstarsi w 1 lidze. |
O kvrwa. :lol: co w tym Grudziądzu się odjebaIo?
|
Przełknąłem Brzęczka bo myślałem, że znajomość piłkarzy, ligi itd.
Wystawienie Klimenta na ostatnie minuty w Warszawie i Skwarki dzisiaj do karnego świadczy,że jest tak samo odklejony od rzeczywistości jak jego siostrzeńcy i ich pupilek Pasieczny. Normalnie w takiej sytuacji prezes i dyrektor out. Tu nie ma żadnej dyskusji. Ale w sumie są pozytywy. Wreszcie walczyliśmy jak równy z równym :haha: |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl