![]() |
Cytat:
|
Sivakov kompletnie bezproduktywny, Sobolewski niewiele lepszy. Jeden z nich koniecznie do zmiany na ofensywnego zawodnika.
|
siwakow KUR..wa nie moge patrzyc na goscia...
|
Niestety, ale takiego antyfutbolu dawno nie widziałem. Wiem, że cel uświęca środki, ale chyba są pewne granice. Jeśli do 75 minuty nic nie strzelimy to pewnie tego meczu nie wygramy.
|
Sivakowa widać tyle że on nie jest napastnikiem i trudno mieć do niego pretensje.
|
nie chciałbym aby 2 raz z rzędu przegrać mistrzostwo przez gole samobójcze................................
|
Nie ma wyjścia schodzi Sivakov w jego miejsce Rios lub Żuraw,Małecki na prawego pomocnika a Melikson na środek....
Sobol coś ty narobił :/ |
Jak mnie ten Sivakow denerwuje. Robert prosze wpusc Riosa, Melikson na jego pozycje a Mały na swoja - inaczej sie nie da.
|
1 Brakuje napastnika
2 Ciężko się gra z Śląskiem który zaparkował autobus w polu karnym ... 3 Będzie dobrze ;] |
Trzeba wpuscic napastnika...tylko kogo? To jest pytanie ;).
P.S - Jak juz wczesniej pisalem, w lecie potrzebujemy 2 porzadnych strikerow ;]. |
Przy tym co gra Sląsk to autobus Mourinho to jest ultraofensywna taktyka
A Mały do grania samemu na szpicy sie nie nadaje w ogóle a i od 20 minuty powinien Rios grać zza Sivakova |
Widzę, że na forum znaleźliście sobie nowego kozła ofiarnego - Sivakova.
|
czy tylko mi sie wydaje ze paradoksalnie gramy bardzo dobry mecz. Atak pozycyjny naprawde dziala, brak napastnika. Prawdziwego srodkowego napastnika. Ale i tak biorac pod uwage ze gramy przeciwko autobusowi to jestem pod wrazeniem gry ofensywnej. mimo niekorzystmego wyniku, brawo. grajmy tak dalej a gole padna. nie ma sily p.s. naprawde jestem pod wrazeniem ataku pozycyjnego.
|
wynik zły,a gra niezła. Trzeba koniecznie w drugiej połowie jeszcze mocniej przycisnac, tylko mniej pilek na afere. Po ziemi spokojnie, klepka i prostopadła i powinno cos wpasc.
|
Byłoby już 1:1, gdyby na boisku był napastnik?
|
Ogólnie to nasi nie grają źle tylko to wszystko jest na slow motion. Szybciej ,szybciej!!! Teraz dopiero widać jak brakuje Genkova.
|
Co Wy chcecie od Siwakowa, to ja nie wiem
Ogólnie to kurde bardzo szkoda tej głupiej bramki bo gramy dobre zawody. Z całym szacunkiem dla Małego ale on się na szpice nie nadaje, brakuje Genkowa bardzo widoczny. Moim zdaniem trzeba wpuścić Żurawia albo Riosa, a małego przesunąć. |
Szkoda by bylo tu stracic punkty bo Sląsk gra kompletną żenadę - to nasz chyba nasłabszy przeciwnik tej wiosny.
Małecki sobie nie radzi w ataku - brakuje Genkowa. |
jaki jest procent posiadania piłki?? 10-90? Mecz jak wczoraj Barcelona Real... zachowując oczywiscie proporcje :D
|
Przewagę 76-24 w posiadaniu to ja widzę tylko jak oglądam mecz Barcelony ;)
|
Cytat:
|
Malecki nie jest napastnikiem i dzis nam to wszystkim udowadnia.
Lekkosc z jaka Wisla operuje pilka, rozciagniecia, crossy - na mnie to robi wrazenie, widac mysl i co wazniejsze wykonanie w tym wszystkim. Genkova brakuje ale chyba trafniejsze jest stwierdzenie ze brakuje napastnika... Wierze ze bedie dobrze, z taka gra przegrac po samobojczym... |
Ale teraz Genkov by sie przydał - nosz kurde, ze tez ta kontuzja akurat w takim momencie wyszla.
|
Rios za Siwakowa, Mały na skrzydło, Melikson na środek i może jakimś cudem coś ugramy, chociaż cienko to wygląda...
|
Widzę takie rozwiązania - albo wchodzi Żurawski i chociaż próbuje walczyć w polu karnym o główki a Małecki schodzi na skrzydło, albo wchodzi Garguła i dalej próbujemy wjechać do bramki. Co chyba nie jest realne (Za mało strzałów z dystansu)
Oba scenariusze nie są idealne. Ale tak grać nie ma po co jak teraz gramy. Z piłką nie wjedziemy do bramki, a Małecki nie wygra główki. I co z tego ze mamy posiadanie piłki z 75%? Co to daje? No cóż, nie wygląda to dobrze, ale trzeba walczyć chociaż o punkt! |
Cytat:
|
Pierniczycie panowie. Sivakov najlepszy mecz do tej pory w naszych barwach. Ślicznie wchodzi w grę w ofensywie, a odbiory ma stanowcze i pewne. Bardzo ładnie gra, widać w jego grze wielkie chęci. W ogóle gramy bardzo do przodu i ładnie to wychodzi. Nasi stoperzy świetnie wszystko czyszczą. Jak dla mnie najlepszy Paljić jak na razie, a najsłabszy niestety Mały(chyba jednak na skrzydle by był bardziej produktywny. Podobało mi się bardzo to szybkie kilkudziesięciometrowe podanie wyrzutem z ręki, do Małego właśnie, Pareiki. Coś strzelimy.
|
Brawo ,zaraz zamiast Mistrza bedzie wielki ch*j. Jak można stracic taka szmaciarska bramke ??
|
Cytat:
|
Ja bym zostawił Siwakova a zdjął Sobola i kogoś do ataku za niego. Tylko kogo, zardzewiałego Żurawia czy niesprawdzającego się Riosa?? # pk nieodzowne, ale czy możliwe? Oby.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl