![]() |
Przygotowania przygotowaniami, ale ta druzyna potrzebuje jakosci...tzn. pomocnikow, ktorzy beda notowac asysty; napastnikow, ktorzy beda strzelac gole i obroncow, ktorzy beda dobrze bronic...to takie proste ;). Ja jestem pewny, ze w nastepnej edycji europejskich pucharow znowu dostaniemy porzadny oklep od ogorkow(tylko jak nas nazwac w takim razie ;)?).
P.S - Wiadomo nie od dzis, ze Cikos nie potrafi grac(kto ogladal mecze Wisly, to chyba to widzial), a Paljic nie potrafi bronic. |
Niektóre dzieciaczki zdziwone i przerażone tym, że Wisła przegrała sparing zapominają chyba, że drużyna Wisły grała pierwszy sparing po tygodniowych trenningach spowodowanych długą przerwą w rozgrywkach, zespł grał osłabiony, bez sprzedanych Brożków i bez nowych nabytków, w obronie zabrakło też Chaveza, zespół grał po ciężkich treningach podczas gdy przeciwnik na świeżości podczas 2 swojego zgrupowania.
Tak więc spokojnie, za 2 godziny dobranocka. Oglądnijcie i nie martwcie się. |
Tak, a 1 miesiac przerwy to tak dlugi okres czasu, że mozna zapomniec nawet jazdy na rowerze :lol: O czym wy mowicie? Co z tego, że to 1wszy mecz po 1 miesiecznej przerwie? HALO! To jest profesjonalna druzyna, a nie zawodnicy z IV ligi. W kazdym meczu ma byc walka do upadlego, a to co ja widzialem to był spacer od lini do lini, a nie mecz.
CO do Polaków ... Nie chodzi o sciaganie jakiś Celebanów czy Zachorskich czy innych 25 letnich grajkow. Chodzi o wprowadzania do skladu 18-20 latków. Tylko najpierw trzeba je znalezc, a jak wiadomo scouting w Wisle jest na poziomie scoutingu z klubu III ligi z Hiszpanii. "To był 1wszy mecz", "potrzebujemy zgrania", "spokojnie to 1-wsza kolejka","Luz, jeszcze duzo kolejek do konca", " w nastepnym sezonie rozgromimy wszystkich i bedziemy w LM" Taka widze droge Wisly do nastepnego sezonu i komentarze na forum. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Wyszukujemy grajków z niższych lig, skąd myślisz wzięła się kadra Młodej Wisły? To samo robią pozostałe kluby. Perełki trafiają się bardzo rzadko, i akurat w tym względzie Wisła jest również w czołówce ligi (Małecki - Wigry, Błaszczykowski - Częstochowa, Brożkowie - Kielce - wszyscy kupieni za grosze, sprzedani (Mały w perspektywie) za miliony). |
Cytat:
Kuba przyszedł z KS Częstochowa, nie z Rakowa. :-) |
Cytat:
|
zagramy jeszcze jakis mecz bo dzisiaj bylem w szkole i nie zdazylem zobaczyc dzieki
|
To tylko chyba w Wiśle Kraków - co przygotowania to multum kontuzji.
Czy oni się źle przygotowują, czy co ? Właśnie sobie tak ostatnio myślałem, kto wyleci z kadry przez kontuzje - długo czekać nie musiałem... |
Cytat:
Nie, nie tylko w Wiśle łapią kontuzje. Zdarza się to na całym świecie. Ostanie pół roku pod tym względem zresztą było całkiem dobre, dłuższe kontuzje mieli tylko Cleber i Boguski. |
Meczu nie widziałem, bo byłem zajęty, ale wynik zupełnie mnie nie dziwi. Przecierz ta kadra która jest w Hiszpanii jest straszliwie nędzna. Duet obronny Kowalski-Bunoza to śmiech. 3/4 Ekstraklasy ma lepszych obrońcow. Na ataku nikogo w pomocy przeciętność. Jaki wynik taki obecny poziom tego składu. Mam nadzieje że transfery trochę go podniosą.
|
I znowu zaczynaja sie placze i szydzenie z kazdego zawodnika. Wezcie wrzuccie na luz, wylaczcie komputer, wyjdzie pobiagac i nie wieczne zale na forum. Nie macie innych ciekawszych rzeczy do roboty niz przesciganie sie kto bardziej pojedzie pilkarzowi ?
....a w jakiejs chorej rzeczywistosci zyjecie, jak nie dopowiadanie wlasnych historii, to znowu tworzycie jakies mity typu "multum kontuzji", bo az jedna. Ja .......e, zastanowcie sie |
Cytat:
|
zagramy jeszcze jakis mecz bo dzisiaj bylem w szkole i nie zdazylem zobaczyc dzieki
|
Cytat:
|
Tylko raczej nasze nowe nabytki nie zdążą jeszcze pewnie zagrać w niedziele. Może poza Jaliensa, co i tak przy dzisiejszym duecie obrońców będzie sukcesem.
|
Cytat:
|
spokojnie. Beda miec czas na ogrywanie w 1-wszych kolejkach rundy wiosennej:lol: Wtedy przynajmniej kazdy sie bedzie mogl zgodzic do waszych stwierdzen " to poczatek rundy, dajmy im czas" :rotfl:
|
Nie ma co płakać graliśmy rezerwową parą stoperów.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
No to w niedzielę gramy z Vålerengą. Czas na mały rewanż ;)
|
o ktorej ?:D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy ma ktoś dostęp do jakiegoś skrótu z meczu? Mam na myśli skrót, a nie całe 2 połowy, czy tylko bramki z meczu.
|
Mam pytanie, czy meczyk z Valerangą będzie na Orange Sport Info? Bo nigdzie nie widzę info o tym, żeby było..
|
Cytat:
Mnie tam nie obchodzi wynik meczu z Valarengą, tylko z Arką. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl