![]() |
Kirm klasycznie w słupek :D
|
To mi zaczyna przypominac mecz w Sosnowcu z Levadi±
|
nareszcie Issa Ba tylko czemu nie za Diaza?
|
Ba za Jirsaka !
No gratulację "trenerku" |
Yeah! Diaz zostaje na murawie, schodzi Jirsak...
|
Diaz to jest zupełne nieporozumienie. Skłócił najpierw wszystkich (choć może dzięki temu nasi się trochę ożywili?) a teraz zmarnował 1000000000000000000000000% sytuacje ... :\ Za te zasługi został na murawie... JUHU!
|
I wchodzi Issa Ba, ale za....Jirsaka:/ W takim razmie Mączyński ma wejść za Diaza!
|
Ba za Jirsaka, a kto za Diaza?
|
To co zrobił Junior Diaz po strzale Kirma z wolnego (67. minuta) przejdzie do historii. Zachował się jak wyśmienity obrońca i wybił piłkę wysoko w górę mając przed sobą pustą bramkę. Szkoda tylko, że był 1 metr od bramki... GKSu Bełchatów.
|
Powiem szczerze, że już się zastanawiałem , czy trenero wie, że może zmian dokonać...
|
Ja .......e Diaz i Hristow spartaczyli
|
Ba nieźle rozpoczął. Już mi się podoba jego gra XD
|
Napieprzacie na Hristova a tu piękna akcyjka...
|
Cytat:
|
Ba w paru piłkach zrobił więcej zamieszanie niż reszta naszych kopaczy przez cały mecz.
|
Znowu buffer..WYPIEPRZAĆ Z KANAŁU!
|
Ba nie ma z kim grać odgrywa na szybko do nikogo :/ będą z niego ludzie :D
|
2 szansa....
|
no moze Kirm ustrzeli teraz...
|
Pamietam jak kiedys wiekszosc pisala: Diaz to super zawodnik bo moze grac na roznych pozycjach.
A ja powiem tak: kto jest od wszystkiego ten jest do niczego. |
Dalej Kirm !
|
Może teraz, wolny jest, licze na Marcelo
|
Sobol tragedia
|
Żenada ... jeśli ustrzelimy w tym meczu chociaż 1 punkt to będę szczęśliwy ...
|
Cytat:
|
Już się zaczyna. Gracze GKS tak jak i Legii zaczynają po kolei padać jak muchy na murawie. Nawet te cioty nie mają honoru...
|
Cytat:
|
Sobol to samo to powoli jak Cantoro chyba forma w dół.. obym się mylił..
|
Ba ma 10 razy lepszy zmysł do gry niż reszta
|
ale Polska liga jest slaba , gdyby nie to ze kibicuje mocno Wiselce to bym chyba tego w ogole nie ogladal,nic nie gramy tyle w temacie
|
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 04:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl