Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [27. kolejka] WISŁA Kraków - LEGIA Warszawa, niedziela 10.05.2009 17:00 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=5719)

blackhand 06.05.2009 19:02

Zobaczymy jak Legia jutro w PP. Jak będzie dogrywka to na korzyść Wisełki. Piłkarze będą bardziej zmęczeni. Mam nadzieje na 3-2 dla Wisełki oczywiście.

pzdr z Gdańska

mhl_pl 06.05.2009 19:08

Mój komentarz do powyższego zdjęcia Rybusa- Aż żal patrzec na tego warszawskiego menela i tyle w temacie.

buczo1985 06.05.2009 19:56

oj panie Rybus posypią się kary. prawda jest taka ze duzo piłkarzy pali i popija piwko, ale znaczna część nie daje sie na tym złapać:P ale przed tak waznym meczem balangować mając 20 lat porazka.
Mam nadzieje ze spotka go za to kara i szybko padnie kondycyjnie w niedziele:D

Pablo84 06.05.2009 20:06

****a, to teraz piłkarz nawet nie może się napić wieczorkiem piwa??
Płaczecie jak stare baby

wolfy 06.05.2009 20:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 722247)
****a, to teraz piłkarz nawet nie może się napić wieczorkiem piwa??
Płaczecie jak stare baby

Jeżeli o mnie chodzi, to może sobie chłopak golnąć nawet przed samym meczem, na odwagę:-)

emsi 06.05.2009 20:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 722253)
Jeżeli o mnie chodzi, to może sobie chłopak golnąć nawet przed samym meczem, na odwagę:-)

Nie bo jeszcze złapie na boisku zwinność jak Jahaya w monopolowym do przechwytywania flaszek do koszyka :lol:

Wojtas 06.05.2009 23:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez buczo1985 (Post 722241)
oj panie Rybus posypią się kary. prawda jest taka ze duzo piłkarzy pali i popija piwko, ale znaczna część nie daje sie na tym złapać:P ale przed tak waznym meczem balangować mając 20 lat porazka.
Mam nadzieje ze spotka go za to kara i szybko padnie kondycyjnie w niedziele:D

jedni powiedzą ze chlopak niszczy sobie kariere

drudzy powiedzą ze korzysta z zycia,20 latek z piwem ,fajką,dziewczyną w klubie??

Ktos widzi cos w tym dziwnego??

Pozostaje to małe ale...

Jako podobno pilkarz,profesjonalista powinien jednak najperw koncentrowac sie na tym co robi,a pozniej zabawa.

Duzo to drugie stawia czy stawialo na pirwszym miesjcu i niezajechali daleko,ale to sie tyczy nie tylko pilkarzy lecz , praktycznie kazdego zawodu.

legart 07.05.2009 11:41

Desperados to nie piwo, a serio jakby po meczu cos dziabnął t nic nikomu do tego, ale w środku tygodnia - no i te fajki.

Ktos porównywał Legię Okuki i Urbana. Jest pewna subtelna róznica za Dragomira chłopaki nie puchli w drugiej połowie. Ten Szul w Legii to jakiś spisek stołeczno-królewski :)

LAB 07.05.2009 12:42

Trzeba przyznac Rybusowi ze ma gust,tez lubie Desperados :D
No coz miejmy nadzieje ze ta impreza bedzie trwac do soboty a w niedziele Rybus na kacu wyjdzie przeciwko nam :P

A tak na powaznie to mysle ze jak od poczatku przycisniemy Legie to stworzymy sobie kilka sytuacji ktore mam nadzieje ułożą nam mecz. Tylko martwi banicja Rzezniczaka,pamietam jak go objechał Paulista w wygranym meczu 2:1 na Łazienkowskiej,Descarga bardziej doswiadczony i pewny..

Maciuś 07.05.2009 12:55

A kto to jest ten Rybus? Zwykly chlopek roztropek, zadna gwiazda. Niech se wali w nerki i pluca bo kariere sportowa szybciej skonczy niz zaczal, taki jest slaby.

lodecki 07.05.2009 13:35

hmmm wszystko jest dla Ludzi, jak chłop dziabnie sobie Desperadosa po meczu z kumplami to nic sie nie stanie. z drugiej jednak strony trzeba zachowac umiar.

te fajki nie ładnie wygladaja ale no coz, jego wybór.

ps. Desperados to piwo wlasnie dla takich leszczy jak Rybus :)

radekogi 07.05.2009 13:50

A ja sie ciesze że nie ma Rzeźniczaka bo ostatnio grał naprawdę solidnie w defensywie, oddał też kilka groźnych strzałów. Descarga to wielka niewiadoma i przede wszystkim jest niezgrany z Astizem i Choto, więc to będzie dużym plusem przy naszych szybkich Brożku, Boguskim, Małeckim i Ćwielongu. Od początku zdecydowanie Małecki za Łobo i zastanowiłbym sie nad Jirsakiem w drugiej linii za Diaza, bo ostatnio Junior ma bardzo dużo strat w środku pola, a oglądałem drugi raz mecz z Piastem wczoraj i naprawde Tomas rozgrywał bardzo mądrze w drugiej linii. Również bardzo dobrze prezentował się Ćwielong i jest on aktualnie lepszy od Zienia, ale mimo wszystko chyba Marek od początku a Piotrek na zmęczonego Kiełbowicza.

westersyl 07.05.2009 14:10

Cytat:

i zastanowiłbym sie nad Jirsakiem w drugiej linii za Diaza
Jakoż iż w Legii w środku pola nie ma żadnych "rzeźników" i defensywnych pomocników z prawdziwego zdarzenia dla mnie Tomas wskakuje do pierwszego za postawę w dwóch ostatnich meczach.

edit: zapomniałem, że Jrzębowski wrócił, mimo wszystko uważam że Sobol z Tomasem wspartym Boguskim daliby sobie rade.

BANANWAWA 07.05.2009 14:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 722679)
A kto to jest ten Rybus? Zwykly chlopek roztropek, zadna gwiazda. Niech se wali w nerki i pluca bo kariere sportowa szybciej skonczy niz zaczal, taki jest slaby.

Ten sam chłopek roztropek co was dwa razy ugryzł 1,5 roku temu. A może znów się zerwie z łańcucha w niedziele....

mic 07.05.2009 14:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BANANWAWA (Post 722754)
Ten sam chłopek roztropek co was dwa razy ugryzł 1,5 roku temu. A może znów się zerwie z łańcucha w niedziele....

I od tego czasu sluch o nim zaginal ;)

swinia 07.05.2009 14:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez radekogi (Post 722733)
oglądałem drugi raz mecz z Piastem wczoraj .

masz nagrany czy można gdzieś w necie obejrzeć??

LAB 07.05.2009 14:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 722758)
I od tego czasu sluch o nim zaginal ;)

Jak Grzelak...

kristos 07.05.2009 14:34

Lubię takie mecze w nich poznaje się prawdziwa wartość drużyny ,bo "kopacze" już nie kalkulują tylko dają z siebie wszystko.Nie będę jakiś specjalnie odkrywczy,ale wydaje się ,że kluczem do zwycięstwa bedzię postawa II linii.
Liczę na szybką ,kombinacyjną grę i dobry presing.Mam nadzieję ,że się nie zawiodę.
Boję się tylko,że Śląsk lub Lechia może być naszym grabarzem do MP.

radekogi 07.05.2009 14:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez swinia (Post 722764)
masz nagrany czy można gdzieś w necie obejrzeć??

Niestety nie mam nagranego. Oglądałem na C+ Sport2, tam w kółko powtarzają mecze.

swinia 07.05.2009 15:30

Legia z Ruchem gra prawie w najmocniejszym składzie.
Zobaczymy jak spisze się Descarga.

Wojtas 07.05.2009 16:17

Cytat:

Boję się tylko,że Śląsk lub Lechia może być naszym grabarzem do MP.
Lechia ma noz na gardle.MUSI zdobywac punkty...
Slask niespecjalnie ale oni graja o pozostanie w Nowym Slasku

Sklad wedlug relacji LL na mecz Ruchem

Mucha
Descarga
Rzezniczak
Kumbev
Komorowski
Radovic
Giza
Roger
Borysiuk
Ostrowski
Rocki

Czyli w sumie mocny,z tym ze cos w ataku mizernie ,ale pewnie wpusci Chinyame na druga połowke

Wiślak1994 07.05.2009 16:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 722844)
Lechia ma noz na gardle.MUSI zdobywac punkty...
Slask niespecjalnie ale oni graja o pozostanie w Nowym Slasku

Sklad wedlug relacji LL na mecz Ruchem

Mucha
Descarga
Rzezniczak
Kumbev
Komorowski
Radovic
Giza
Roger
Borysiuk
Ostrowski
Rocki

Czyli w sumie mocny,z tym ze cos w ataku mizernie ,ale pewnie wpusci Chinyame na druga połowke

Gdzie Chinyama ? Jeżeli afrykańczyk nie gra z powodu urazu itd. to spoko, ale jeżeli Urban celowo go nie wystawia to coś tu nie tak....Przecież to jest ponad połowa siły ofensywnej Legiii ? Czyżby wymiana ? Ruch w finale PP a 3 punky w ostatniej kolejce zostają w Warszawie ??

swinia 07.05.2009 16:35

1:0 Ruch no to ładny początek

Edit:
A wracając do meczu w TVP.
Z tego co wiem miały być 4 mecze na sezon, a jak na razie były 3 w publicznej. Chyba, że coś przeoczyłem.
Jeśli macie jakieś wiadomości na ten temat to byłbym wdzięczny

1q2 07.05.2009 16:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wiślak1994 (Post 722849)
Gdzie Chinyama ? Jeżeli afrykańczyk nie gra z powodu urazu itd. to spoko, ale jeżeli Urban celowo go nie wystawia to coś tu nie tak....Przecież to jest ponad połowa siły ofensywnej Legiii ? Czyżby wymiana ? Ruch w finale PP a 3 punky w ostatniej kolejce zostają w Warszawie ??

Coś za dużo tych teorii spiskowych:>Fakty są takie że jak Ruch będzie miał utrzymanie przed ostatnią kolejką to przyjedzie do Wawy na wycieczke , jeśli nie to będą gryźć trawę ,niezależnie od tego czy awansują dzis czy nie.
A brak afrikanosa w pierwszej 11 jest chyba logiczny.Pl liga to nie angielska czy hiszpańska gdzie mogą co 3 dni sobie pykać a priorytet Legii jest jasny i jest nim niedzielny mecz.

Bik 07.05.2009 16:49

Czy kartki otrzymane w Pucharze Polski liczą sie w lidze? Jesli tak to Chinayama jest zagrozony i dlatego nie gra.

jaitylkoja 07.05.2009 16:51

Nie, nie liczą się.

losiu2001 07.05.2009 17:05

ogladam Legie W PP i ten descarda czy jak mu tam,to kiepsko wypada!!Mały powinnien go zmieszac z blotem!!;] Bedzie dobrze Panowie i Panie!!!!!!

diablo885 07.05.2009 17:08

losiu2001, mecz meczowi nie rowny.. w tym meczu moga zagrac piach a z nami moze im wyjsc mecz zycia(tfu tfu) ale przy naszej normalnej grze powinnismy im walnac z 2 bramki:)

losiu2001 07.05.2009 17:11

Wiem Ze mecz meczowi nie równy,ale mówie tu o Desgardze ktory bedzie grał za Rzezniczaka!!Jest kiepski i tyle!!!A ze Legie w niedziele pojedziemy jest pewne,nawet gdyby Legia dzis grała jak Barca z Realem!!!!!!

Tylko_Wisła! 07.05.2009 17:12

Tego Descarge czy jak mu tam jeżdżą na tym skrzydle jak chcą...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:29.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl