![]() |
zal dupe sciska, tyle dogodnych sytuacji.
powstrzymam sie od wulgaryzmow, tylko dlatego ze cwiercfinal mamy w kieszeni. |
Ehh... ten mecz był do wygrania. Ten I set... Brazylia grała strasznie niepewnie. Szkoda, że nie wykorzystaliśmy piłek setowych i 'podaliśmy rękę' Canarinhos. Można powiedzieć co by było gdyby... Mówi się trudno i trzeba grać dalej.
W 2 kolejnych setach graliśmy już bez wiary we własne możliwości. Brazylia zaczęła grać dobrze i było po meczu. Nie wiem jak Wam, ale mi w dzisiejszym meczu brakowało walki. Obyśmy tylko po dzisiejszej porażce nie stracili pewności siebie i nie przegrali meczu z Ruskimi w szatni. Brawa należą się naszym szczypiornistom, którzy pokonali Mistrzów Olimpijskich i awansowali na 2 miejsce w tabeli. Miejmy nadzieję, że w meczu z Francją zagrają jeszcze lepsze spotkanie i odniosą kolejne zwycięstwo. Ps. Chyba zacznę oglądać gimnastykę :D http://sportfan.pl/artykul/2869/kibi...yczki-slusznie |
Widzieliście rekord świata na 100 m? :D
Coś niesamowitego jaką przewagę miał i jak się zachował ten Bold. |
Usain Bolt :shock:
Nie myślałem, że bieganie może być takie... Takie mega :D |
niebywałe to było !!!
|
o s****ysyn!
mogl sobie pozwolic na to co zrobil w koncowce bo i tak pobije wlasny rekord wszystkiego. |
Szedł jak francuski TGV !
|
ja .......ę, koleś zdeklasował całą resztę, fenomenalny rekord!
aż strach pomyśleć jaki miał by czas gdyby nie odpuścił(!) końcówki siatkarze znowu przegrali mecz w głowach, czy oni pracują z jakimś psychologiem? Brazylia grała dziś zupełnie przeciętnie, ale z taką zagrywką jaką prezentują Świderski czy Pliński to nie mamy czegoś szukać, niby super-techniczną Zagumnego Brazylijczycy przyjmowali z uśmiechem na ustach piłkarze ręczni wspaniale, świetnie w bramce spisywał się Wichary, tak trzymać a co do gimnastyki to tutaj kolejny argument, że chyba warto się tym zainteresować :D http://www.pobandzie.pl/Pobandzie/1,...e_dla_FHM.html |
bold czysto ?? bo aż się wierzyć nie chce
|
Bolt. :shock:
fenomenalny, genialny.. nie jestem sobie w stanie wyobrazić wyniku, gdyby do końca biegł max. brawa dla szczypiornistów, ważna wygrana. nie popełniliśmy błędu z meczu z Hiszpanami i spokojnie dociągneliśmy prowadzenie do końca. świetny mecz Wicharego, dwóch świetnych bramkarzy mamy. ;) a siatkarze... szkoda, że nie wykorzystaliśmy szansy pokonania Brazylijczyków - była szansa. pierwszy set graliśmy bardzo dobrze, pozostałe dwa już jakoś bez przekonania, a Brazylia grała swoje. ja się jednak nie przejąłem bardzo, bo jeśli tylko nie załamiemy się po dwóch meczach przegranych (gdybyśmy jeszcze przegrali z Rosją), to mamy najlepszą pozycję wyjściową ze wszystkich kandydatów do medalu. dlaczego? ano dlatego, że do finału nie spotkalibyśmy się ani z Brazylią, ani z Rosją, a co najwyżej w półfinale z USA, lub Serbią. a najlepiej by było wygrać i zająć trzecie miejsce. ;) |
Cytat:
|
Cytat:
A Piłka Ręczna to co innego, widać ze ta kadra ma jaja, i życze sobie i wszystkim medalu |
Jako ciekawostka, nie wkleiłem tego w temacie z humorem, bo to raczej żałosne niż śmieszne...
http://2008pekin.blox.pl/2008/08/Top...towanie-1.html |
nie ma co sie kompromitowac oskarżając phelpsa o doping jak gruchala po kilka latach startow dopeiro sie dowiedziala po co są odżywki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Pięknie! Gratulacje dla naszych
Zaraz płynie kolejna osada, są faworytami więc mamy kolejną szansę. O 11.35 w zapasach Wieszczek będzie walczyć o brąz Siatkarki przegrały, norma. Są słabe psychicznie, przegrały 3 mecze, które spokojnie można było wygrać. |
Super !! Gratulacje
Jeszcze za chwilę szansa na czwarty medal. A kiedy skacze Rogowska i Pyrek? Bo nie mogę się doszukać. |
Tyczka już jutro :) Dziś jeszcze Kołecki i Ziółkowski a także ta zapaśniczka, no i oczywiście wioślarstwo :) Ależ szkoda, że nie ma tam Sycza i Kucharskiego...
Kiedy finał rzutu dyskiem? |
złooootoooo!!!, dominatorzy :)
|
Mamy 2 Złoto Gratulacje dla naszych chłopaków zdeklasowali rywali !!!!
|
brawo brawo brawo !
|
złoto !!!!!!!!!
|
mamy brąz gratulacje dla naszej zapaśniczki!
|
No bardzo ładnie Złoto , Srebro i Brąz a dziś jeszcze kilka szans mamy :D
|
Uryczałam się jak dziecko, zwłaszcza przy wioślarzach. Nie ma w obecnych czasach większych narodowych wzruszeń, niż te związane z Mazurkiem Dąbrowskiego podczas wydarzeń sportowych.
|
Wielkie brawa, wioślarze pokazali się fenomenalnie.
Czwórka wagi lekkiej zaliczyła naprawdę życiowy występ, no a czwórka podwójna to tacy polscy Phelpsi tych igrzysk:) Faworyci którzy nie zawiedli i potwierdzili swoją dominację. Super występ tej dziewczyny w zapasach, wielka niespodzianka. Mimo że sam sport niezbyt kobiecy. Teraz do boju Szymkowie!!! |
Generalnie ta sonda w tym temacie jest już to wywalenia! :) Mamy już 5 medali, a zapewne wpadną kolejne.
Ciężary (Kołecki, Dołęga), Tyczka (Rogowska, Pyrek), Siatkarze, Piłkarze ręczni, ten Bokser (nie pamiętam nazwiska:/ ) , rzut młotem (Szymon Ziółkowski i Kamila Skolimowska), rzut dyskiem, w żeglarstwie Życki-Kuśnierewicz, może Plawgo, może Jędrusiński w biegach, Leszek Blanik w gimnastyce, może Ania Jesień, a kto wie co pokażą nasze dwie chińskie tenisistki stołowe.. :) w kajakach Baraszkiewicz... |
Brawo Szymon Kołecki !!!
|
Szkoda Ziółkowskiego. JEdnak cooś mu się ostatnio nie wiedzie niestety.
|
Piękny dzień dla Polaków :) Lekki niedosyt, że Szymek nie zdobył złota. Cóż, mówi się trudno.
4 medale w 1 dzień... Cytat:
|
Przespalem wszystko... trza liczyc na powtorki.
gratulacje dla wszystkich Polskich medalistow! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl