Cytat:
Pierwotnie napisane przez krysztal
(Post 1662561)
Ja nie pytam co robił Duda bo napisałeś to już w 20 postach przy okazji nazywając Kacpra spowalniaczem co kłuci się z tym jak zagrał z Puszczą.
I ja się zgadzam,że Duda powinien zachować się lepiej i nie być tak pasywnym przy zawodniku Puszczy.
Pytam tylko czy zarejestrowałeś gdzie w tej akcji był Omic i co w danym momencie robił.
|
Omić w tej akcji najpierw ofiarnie wybija głową sprzed pola karnego na kilkanaście metrów (komentator: "dobra interwencja Omicia") przy której był faulowany (klasyczny łokieć w plecy), potem zabezpiecza środek. Przy normalnym sędziowaniu - rzut wolny dla Wisły po interwencji Omicia.
Rozumiem że według Ciebie powinni we czterech biec za skrzydłowym i zostawić autostradę przez środek do pola karnego Wisły?
To jest dokładnie to o czym pisałem post wyżej. Nie może być że Duda znowu zawalił krycie, trzeba rozmyć odpowiedzialność zwalając na wszystkich w pobliżu że Kacperka - naszej gwiazdki - nie wyręczyli.
Bo rozumiem że według Ciebie cały zespół powinien biec w kierunku gościa aktualnie posiadającego piłkę, jak na podwórku :haha:
Sorry, nie, Omicia w tą akurat bramkę nie zamieszasz. Jak sobie Duda nie radzi, to nie powinien grać.
To nie jest pierwszy, drugi ani nawet dziesiąty raz...
|