![]() |
Cytat:
Nie wiem czy Rude będzie aż tak ryzykował. |
Cytat:
|
Wisła wygra 2:1 i zamknie usta niedowiarkom.
|
Cytat:
|
Raton na pewno. Szot Łasicki Eneko z lewej Krzyżanowski
Carbo Duda Goku Baena Rodado Alfaro W opolu będzie zmiana tylko na środku obrony |
Lol wytrą nami podłogę, z naszym tempem rozgrywania akcji i niedokładnościami nie mamy szans z ekstraklasowa drużyna. Myślę że luźne 0:3 do przerwy a druga połowa będzie na przepierdzenie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Scenariusz realny: Widzew strzela szybko 2-3 bramki, reszta spacer, bo co się będą przed ligą przemęczać
Scenariusz negatywny: Obie drużyny się męczą aż do karnych, po których odpadamy Natomiast scenariusz pozytywny to już by musiała zadziałać logika ekstraklasy, czyli zadziać się by musiały rzeczy niesłychane. |
A myślicie, że Królewski też kładzie laskę na PP?
Że nie chce jakiegoś wypromowania piłkarzy, drużyny, zapełnionego stadionu jeśli zagramy dobrze, jeśli udałoby się przejść dalej? Że jest już odgórna dyspozycja: oddajemy PP? |
Cytat:
|
Dzisiaj będzie poprawa w grze i zamiast gładkiego 3:1 dla Widzewa będzie ciężko wywalczone 4:2 dla Widzewa.
|
Raków i Lech odpadły. Grać Wisła a nie pier...
|
Dziwi mnie optymizm co po niektórych, kopacze nie otrzymują wynagrodzeń więc będzie wyjebka, dziś odpadamy z PP, nie ma innej opcji
|
A gdzie tu optymizm? Wiadomo, że dostaniemy wciry od Widzewa, co nie znaczy, że mają się położyć i oddać mecz już przed.
|
Sytuacja z wynagrodzeniami jest od dłuższego czasu, nikt ameryki nie odkrył.
|
Mam nadzieję na jakiś transparent w stronę nauki jazdy w stylu widzimy się w marcu w Łodzi, chyba że was bojkoty nie obowiązują.
|
Cytat:
|
Nie wiem czy oglądacie co się dzieje w ekstraklasie, ale Widzew gra na poziomie topki tej ligi, a my gramy obsrani z tychami czy stalą kopiąc się po czole.W lidze będą spokojnie punktować z kim trzeba, jak wyjdą z nami normalnym składem to słabo to widzę.
|
Na minus dla nas obecna nasza forma, na plus, ze nasza drużyna jest skrojona pod ekstraklasę więc powinno się łatwiej grać i powinno być łatwiej o sukces.
Pojawiły się tu głosy czy Królewski olewa PP. Właśnie jestem zaskoczony, że nie ma stanowiska, że walczymy o półfinał i nie odpuszczamy. Za Sobla to wybrzmiało, że nie odpuszczamy PP, teraz widzę nastąpiło wycofanie się na bezpieczne pozycje i zamknięcie jadaczki. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja wierzę prezesowi Królewskiemu, że w ekstraklasie byśmy sobie radzili lepiej. Kto wie, może nawet by były puchary :D Paradoks, jak gralismy w ekstraklasie to mieliśmy drużynę bardziej pod I ligę, a jak gramy w I lidze to na odwrót :D
|
Cytat:
Ciekaw jestem, jeśli jakimś cudem awansujemy do ekstraklasy, czy będziemy potrafili wzmocnić tak Wisłę, żeby po sezonie tu nie wrócić. Co zapewne czeka przynajmniej 2 z 3 drużyn, które ostatnio się tam dostały, |
Wedlug mnie Wisla wygra i wynika to z faktu, ze Widzew nie przyjedzie zaparkowac autokaru w polu karnym jak nasi przeciwnicy w lidze.
Bedzie mijesce do gry kombinacyjnej, Widzew nie ustawi srodkowych obroncow na 5 metrze tylko wyzej wiec bedzie wiele mozliwosci wypuscic Rodado na prostopadla pilke cos czego absolutnie w lidze nie mamy mozliwosci robic. Bedziemy tez mogli wykorzystac nasza najgrozniejsza bron czyli gre z kontry. Widzew ostatnio gra w ofensywie tak, ze ponad polowa zespolu wychodzi atakowac wiec bedzie wiele okazji do kontr. W lidze mamy tak, ze zespoly kontruja nas 2-3 zawodnikami a jak nam sie uda skasowac ich atak to sami nie mozemy skontrowac bo przeciwnik ma 8 zawodnikow na pozycjach defensywnych. Poprostu, mecz z Widzewem bedzie totalnie inny od tego co obserwujemy w lidze. |
Jesteś tego pewien?Bo moim zdaniem Widzew wykorzysta sposób dobrze już na nas sprawdzony,tym bardziej jeśli wyjdą mocno zmienionym składem
|
Nie wiem czemu mieliby się z nami decydować na otwartą grę, skoro grając z kontry mają w meczu gwarantowanych przynajmniej kilka setek w prezencie od naszych piłkarzy?
|
Przegramy i to ostro, szczegolnie jak mamy wyjść z drewniakiem Sobczakiem.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl