![]() |
emj10 kłamco , to ty? z tą swoją propagandą , na posterunku
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czyli wszystko przez tych Kaczynskich, ktorzy popierajac Traktat Lizbonski oddali resztki naszej suwerennosci w rece Berlina i Brukseli? Zgadza sie?
|
Cytat:
|
Ten emj10 to chyba chce zapracować na jakiś etat u Tuska. Zamiast Niemcom kawę robić woli pić i haratać w gałę z ryżym, jak widać. Wykresikami sporządzanymi na zamówienie chce przykryć skrzecząca rzeczywistość. Berobocie mocno w dół, mocno w góre płacę. Hej koleś obudź się już po wyborach :). Następne samorządowe za jakiś czas.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak dobrze wiesz propagandzisci oraz aparatczyki, czy partyjniacy reprezentowali wylacznie wasza partie na tym forum, więc nie musisz się martwic o kilka wykresow ktore wrzuce z roznych portali, bo ja po pierwsze mam się dobrze dostajac co miesiac lepsza pensyjke niz ryzy, więc nie musze z nim haratac w gale, a robie to wylacznie z kumplami z podworka, a secundo dobrze się bawie czytajac posty niektorych bezmozgow w tym temacie dla ktorych taki wykres przewyzsza mozliwosci intelektu. |
Cytat:
|
Cytat:
pisze warszawiaczek na forum Wisły "dobrze się bawię czytając posty bezmózgów w tym temacie ...." bez żadnego skrępowania , chyba śnię , a może moderator śpi? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bronil w jakim sensie? Chyba werbalnie, bo skutecznosc 0% jak to ma w zwyczaju.
Chyba jakies pokemony dzis panosza sie i maja wolne w szkole, bo co chwile wyskakuje zablokowany post :D |
Wybory po POlsku:
http://wpolityce.pl/polityka/198061-...wskiej-komisji |
Czekam z utesknieniem na wybory po PiSowsku :D
|
Cytat:
|
Spokojnie dzis praca zdalna poza biurem, wiec lajcik ;)
Na PiSowskie wybory niestety trzeba bedzie poczekac do IO w 2022 w Krakowie. |
http://niezalezna.pl/55770-wybory-sf...enia-protokolu
ciekawy jest komentarz o procencie nieważnych głosów w różnych miastach , bardzo ciekawy , pod linkiem "badziewiak66" |
Cytat:
|
A kto go rozbil? Ja nie wiem, ale moze przez czlonka komisji Macierewicza, czyli Drozda moze Ty wiesz?
|
Cytat:
Cytat:
|
taki był zapis na dole karty do głosowania:
Cytat:
Aha, zapomniałem wcześniej napisać: - PiS! - Co? - osiem - zero :D ....a teraz można na mnie pluć ... |
Cytat:
|
W 2005r., głosów nieważnych do sejmu było 3,48%, natomiast do senatu 3,6%.
W 2007r. było ich mniej o połowę. Natomiast w 2001r. było prawie 4% do sejmu i 3,5 do senatu. Wybory parlamentarne zawsze miały solidne ok 2,6%. |
Na szkoleniu przedwyborczym prowadzący szkolenie powiedział że jeżeli liczenie zostanie zakończenie przed końcem ciszy wyborczej tj. o 23-ej, można jechać z głosami do rejonu a protokoły do wywieszenia można zostawić np. portierowi. Jeszcze raz powtórzę u mnie w obwodzie na 493 głosy 16 było nieważnych. Ręczę Wam że nikt nic nie fałszował. Głosy liczone przy jednym stole. Część to były podwójne X lub bazgroły w kratce na głos, część pustych głosów. Jeżeli było fałszerstwo to niech Macierewicz nie kłapie gębą i nie wymyśla niestworzonych rzeczy, tylko trzeba to po cichu sprawdzić i dopiero jak będzie pewność wyprowadzić cios.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
JAPIERDZIULE!!!!! Już nie wejde do tego tematu :D żal ile mózgów wypranych
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl