![]() |
Szukam osoby znającej bardzo dobrze angielski, gdyż potrzebuje przetłumaczyć list motywacyjny. Niby sam umiem angielski, ale u mnie z gramatyką lipa, a nie chce na starcie siary narobić :P...
jak coś to priv. |
Szukam osoby, która dobrze ogarnia ekonometrię. Może ktoś z Was lub waszych znajomych. Potrzebuję zrobić kilka zadań i się muszę doradzić. Odwdzięczę się ;]
|
może jestem zbyt przewrażliwiony, ale różne wałki już na allegro widziałem.
Licytował / kupował kiedyś u Was ktoś o podobnym nicku Client:27749515 ? Liczby mogą być przypadkowe, ale chodzi o angielskiego nicka z ciągiem cyfr ? Zero komentarzy - konto założone przed dwoma dniami ( w momencie gdy pojawiła się moja aukcja ) Gość prowadzi w aukcji.... co radzicie? |
Cytat:
Wyślij mu wiadomość że ze względu na 0 ilość komentarzy prosisz o potwierdzenie udziału w aukcji.Zobaczysz czy Ci odpisze:)Pozdro |
Cytat:
nazwa użytkownika Client:27749515 i numer użytkownika przypisany przez allegro http://allegro.pl/show_user.php?uid=27749515 są takie same... Z drugiej strony koperty nie ma czyli dane zweryfikowane... ciekawe... Dobra znalazłem... Cytat:
|
Cytat:
@palczi - tak zrobiłem odrazu i mimo zalogowania się przez tego gościa na allegro, na mejla nie odpisał. @nero - wielkie dzięki. W takim razie p*ierdole kolesia, który nie założył prawdziwego konta. A wiecie że to może być jakiś wałek? Żeby aktywować konto na allegro (normalna procedura), należy zrobić przelew na 1 złoty. I to wystarczy. Z automatu ma się już aktywne konto. A ten ziomek co u mnie licytuje, nie zrobił tego, być może nie ma konta w banku ale.....jedynym sposobem płatności na mojej aukcji - jest opcja PayU!! Więc albo on nie czytał opisu aukcji dokładnie, albo to jakiś 14nastolek co wylicytuje i się rozmyśli po 5 minutach ;). Dzięki Panowie raz jeszcze! |
Cytat:
u mnie gościu wygrał aukcje z loginem " Client:27732885", jest to Ukrainiec. Kontakt z nim jest dosc mocno ograniczony, gdyz nie zna angielskiego, a maile pisal przy pomocy "google tlumacz". Zakupil u mnie koszulke ponad tydzien temu, ale poki co "nie moze zaplacic, gdyz nie dostal listu z kodem aktywacyjnym od Allegro do swojego "banku", a on nie posiada konta w banku, tylko coś tam cos tam...", ble ble, ble... u mnie sprawa stanela na tym, ze ma jeszcze 3 dni na zrobienie przelewu (czyli, ze w przeciagu tego czasu allegro przesle mu jakis kod, etc), potem zgłaszam goscia :) |
a wszystko się bierze z pazerności pyr z allegro......
ograniczają do minimum proces rejestracji, po to by więcej kupowano na tym serwisie. więcej osób kupuje / częściej / z łatwiejszym dostępem - tym większa prowizja za sprzedane przedmioty, trafia do Poznania...heh.... |
ktoś kojarzy co to jest w ogóle?
http://www.chrom.com.pl/szczegoly.php?l=pl&idprod=13428 http://www.chrom.com.pl/szczegoly.php?l=pl&idprod=11795 w to się wkłada gotowe packa, żeby nie tracił zapachu czy co?? |
@up- cayenne o ile sie nie myle to zwykły lisc do tytoniu,czyli po prostu lisc ktory jest jak pół kartki a4 czy tez mniej. wrzucasz tyton zwijasz i jak palisz to masz posmak np. agrestowy czy jaki tak sobie wybierzesz smak. Cygaro sobie mozesz zrobic np. - ale nie mówie na 100% ,bo opisuje po prostu smakowy lisc do tytoniu ktory sam paliłem a nie tego z chroma. po za tym tamten kosztował cos koło siódemki
elo szukam takiego fotelu, kto produkuje, gdzie mozna kupic itp itd -oczywiscie licze na cos podobnego a nie orginał ktory kosztuje prawie 3 klocki http://i.obrazky.pl/piesek-na-fotelu-457-OBRAZKY.PL.jpg E: Mario - google.pl - śmiga |
Czy wam też nie działa google.pl?
|
Cytat:
|
Szukam zdjecia kibiców Lechii z nowego stadionu dokladnie zdjecie mlyna z kibicami bez koszulek bylo takie cHarakterystyczne moze ktos pomoze?
|
Szukam kogoś z Zakopanego lub okolic. Jeśli ktoś się zjawi proszę o PW.
|
Hej,
Mam pytanie czy wiecie może czy Kazek K. fotograf naszej Wisełki udziela sie na tym forum. Bardzo proszę o priva może sam zainteresowany przegląda ten temat. Dzieki! |
Cytat:
....... |
Czy jest na forum ktoś kto ogarnia te wszystkie dofinansowania z UE na własną działalność gospodarczą? Na początku konkurs do 40 koła... a później już mam ziomka który mi ogarnie kolejny konkurs... chyba że są jakieś inne możliwości na początku.
Mam aktualnie stałe zatrudnienie, które zamierzam przerwać na czas pozyskiwania dofinansowania (sprawa dogadana z pracodawcą). Moja firma będzie to działalność usługowa specjalizująca się w alternatywnych źródłach energii. Proszę taką osobę o kontakt prv. pozdro |
Potrzebuję dobrych słuchawek na uszy dla dziewczyny, co polecicie?
|
Polecam Ci z pełnym przekonaniem słuchawki firmy Sennheisen.
|
główna postac z zagranicznej bajki ,czerwono biało niebieski,kolorowy i świrnięty, głośny,zwierze to ? :D
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ |
Woody Woodpecker? ;)
|
kolego masz browar :D
|
Cytat:
czyli ten liść, to taka mega duża bletka po prostu? skoro pół kartki a4 to sporo....mówisz że można packa XXXL zrobić ;)? |
nie no przesadziłem z wielkoscią połowy A4. Trzymajmy sie tego ze to duża bletka, o długości powiedzmy zwykłej bletki no moze ciut dłuższe, za to szerokie jak póltora smokinga np. Tyle ze oczywiscie duzo grubsze i jakos mega suoer sie nie klei, bo nie ma kleju jak zwykła bletka. Chociaz wydaje mi sie ze dłuzej sie pali z tego, no ale to normalne bo wrzucisz tyle ile w zwykłej bletce sie nie zmiesci ;]
mam nadziej ze pomogłem hehe |
podbijam na nowej stronie...
Cytat:
Jak ku.rwa mam zrobić w tel. żeby przy korzystaniu z neta nie pobierało mi kasy z konta tylko ciągnęło z Wifi?? Dostałem bonus na jednym z buków że jak przegram jeden zakład do 20zł. stawiając przez kom. to mi zwróca kasę... mam wifi włączone na tel. ale po obstawianiu na tel... sprawdziłem stan konta i mi wje.bało prawie 30zl. :/ masakra!! tel. Samsung Ace 5830i, Play. |
Dzięki Nero!!
|
Cytat:
|
Cytat:
no to dla mnie mega nieopłacalne to jest (mimo relatywnie małych pieniędzy). Ale dawać 4 zeta za jedną bletkę :D? Wiem, ze smakowa i ciut większa - no ale za 3-4 masz normalne blety typu OCB truskawkowe np. :D Ale wielkie dzięki za info! |
Mam win 7. Ukryłem jeden folder ale teraz za cholere nie wiem jak zrobić by był znowu widoczny. pomoże ktoś?
|
Zależy jak ukryłeś.
Jeżeli we właściwościach folderu dałeś opcję "ukryj" to wejdź w Mój Komputer i masz zakładkę "Organizuj", tam masz "Opcje Folderów i Wyszukiwania", następnie "Widok" i tam szukasz "Ukryte pliki i foldery" i zaznaczasz opcję "Pokaż..." ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl