![]() |
Cytat:
|
Cytat:
No po akcjii z Jakubem M to teraz chyba kazdy jest wyczulony na kazdą oferte przejecia klubu.Drugi raz taki numer napewno nie przejdzie. I tez 100% poparcia dla obecnego Zarzadu,pokazali ze za małe srodki finansowe mona zrobic fajną druzne i miec plany na przyszlosc.Smiem twierdzic ze oni +jakis dobry sponsor i 1-2 lata i spokojnie moglibysmy wywalczyc MP. Nie mozna tego zaprzepaśćic ,Ci ludzie uratowali rok temu nasz klub. |
Cytat:
|
NOWE oswiadczenie TF https://www.tfkable.com/aktualnosci/informacje,802.html
|
|
Cytat:
|
no z tego oświadczenia wynika,ze TS nei ma nic do gadania.ciekawe po czyjej stronie racja
|
Wszystkim tym którzy jadą po TS huj w dupe, ta oferta jest złożona przez Meresinskiego bis i całe szczęście że Pani Prezes Sarapata ma głowę na karku i nie postępuje ja Pani Monika Cupiał bo znów mielibyśmy burdel
|
P. Sarapata była zdenerwowana bo wie że jest w prawnej dupie.
|
Cytat:
|
No to zaczęło się na ostro. Było do przewidzenia ze TF nie odpuści.
|
TO juz jest gruba wojna.... Jak TF nas wprowadzi na mine moze siedzibe przeniesc na Alaske.
|
Cytat:
|
A jak Wisła zostanie sprzedana i wyjdzie, że ten niemiecki inwestor to Meresiński 2.0 to wtedy TS może pozwać TF za działanie na szodę? Bo wychodzi niestety na to, że TF zależy tylko na kasie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Dają jasno do zrozumienia, że niezależnie od wszystkiego TS MUSI sprzedać Wisłę w przeciągu 60 dni. Ale jestem w....iony... Cupiał byłeś bohaterem, a zostaniesz? No właśnie kim? |
Tf
Ta TF to ....y
|
Całę to zamieszanie ma jeden plus.
Przynajmniej widać od razu kto jest intelektualnym glonem a kto normalnym forumowiczem. A debili co dla kasy zmienili by nazwę klubu na Cenowa Bomba Wisła Kraków powinno się publicznie lać po ryju. |
Nie jest dobrze, mają ewidentnie w dupie kto to jest i w jaki sposób działa. Co się dziwić, skoro te same osoby sprzedały klub Meresińskiemu.
Mam kurevsko złe przeczucia. |
Zastanawia mnie czy TS i TFK teraz się będą bawić w oświadczeni, czy jak cywilizowani ludzie skontaktują się ze sobą telefonicznie, mailowo lub najlepiej umówią się na spotkanie i przedyskutują obecną sytuację, to co teraz robią pokazuje jakie są między nimi relacje i uderza po raz kolejny w klub... Ludzie ogarnijcie się, każdy niby z każdym chce współpracować, ma dobrą wolę, a zamiast komunikacji są wzajemne sprzeczne oświadczenia
PS. I nie interesuje mnie w czyich ręka będzie klub, TS-owi ufam! Na Stechert liczę i mam nadzieję, ale najważniejsze jest DOBRO KLUBU!!! DOBRO WISŁY!!! |
No i kto? Lizodupy Janek i Miga mają znów racje? Czy TS, który oszalał z bezradności? Jeśli tylko TF zgodzi się na sprzedaż, to TS może siedzieć z boku i płakać.
|
regan - Twoja teoria ma dużo sensu. Z tym zastrzeżeniem, że Miga twierdzi, jakoby z Bernatzkym nie rozmawiał...
|
Nie pozostaje nam nic innego jak protest pod TF
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nigdy nie sadziałem, że zgodzę się w czymkolwiek z Czerepachem, ale muszę się podpisać pod tym co napisał TF to .urwy!
|
Transfery, 80 milionów i Liga Mistrzów jeszcze tego lata. Tak będzie wg umysłowych impotentów.
|
Dlatego Pani prezes była dziś na konferencji zdenerwowana, wie, że nie mogą tego zablokować...
|
przyjadą w czwartek zrobią konfe i ogłoszą ze Kuba wraca na R22...i ludzie się uspokoją :)
|
Cytat:
Janek i Miga są lizodupami niezależnie od tego czy mają rację jeżeli chodzi o prawną stronę transakcji. Są lizodupami bo promują nieznanego i podejrzanego inwestora jako kogoś kto ma zbawić Wisłę... Na szczęście jak widać wielu kibiców Wisły nie ogłupiły jeszcze wirtualne $$$$$ i twardo stąpają po ziemi... |
Cytat:
|
No to teraz niech ts wyciaga asa z rekawa(kilkunastokrotne podniesienie budzetu) i placa kare za nie wywiazanie sie z umowy
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Inna sprawę chciałem poruszyc: jest dla mnie nie pojete, ze sa osoby na forum czytajace, subskrybujace czy wręcz "kibicujace" nie jakiemu janekxowi z tego całego jebabego twittera...
Tego samego który zapewniał nas jak poważna osoba jest meresinski... Ja rozumiem raz być ślepym idiota, ale dalej niczego się nie nauczyć? To tak jakby ktoś probowal zaswatac Cię z laską reklamujac jakoporzadna kobietę, idealna kandydatka na żonę ... po czym gdy sprawdzasz fakty okazuje się że jest tania kurewka, obciagajaca za czteropaka... Mija rok i ten sam "swat" znalazł wam piękna Heidi z dobrego niemieckiego domu. Jakim kretynem trzeba być żeby go słuchać? Jak można dalejmieć w znajomych? Nie pojmuje. |
Cytat:
RAZ napisali, że deklarują każdą pomoc w kontekście prześwietlenia "inwestora" DWA nawet jeśli uznać ten świstek za ofertę to nikt nie gwarantuje, że do sprzedaży dojdzie... |
Panowie.
Skończmy ta dyskusję. Nie ma żadnej oferty. Bo nie ma podmiotu o nazwie która pada w "ofercie". To jak z lukoil w Polsce. Każdy mówi tankuje na luku tymczasem kupuje paliwo od amic do z oo . Nazwa lukoil to tylko i aż marketing. I tu jest dokładnie to samo. Stechert groupe nie istnieje. To marketingowy bełkot. A każda oferta zakupu MUSI zawierać strony umowy. Inaczej nie jest ofertą. Koniec tematu. |
Cytat:
|
"Warunkiem zawartym w tej umowie było wyłącznie to, że Grupa TELE-FONIKA znajdzie Inwestora, który zapłaci odpowiednio wysoką i ustaloną kwotę."
Wychodzi na to, ze to TF znazla tych Helmutow a nie Helmuty znalazly sie same. Wychodzi tez na to, ze TS nie ma kompletnie nic do powiedzenia i cala transakcja jest uzalezniona od tego, o czym sie nigdy nie dowiemy. |
Też mam nadzieję, że jesteśmy w stanie jakos wybronić się przed niemieckimi ludzikami.
Ale jednocześnie nie brałbym na żarty oświadczenia TFK , a tym bardziej ich zespołu prawników. Którzy wiedzą co robią, a na pewno mają pełną świadomość prawną i znają fakty, żeby takie mocne oświadczenie wystosować... Patrząc na wszystkie fakty obiektywnie, to będzie bardzo ciężko TS-owi coś zrobić. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl