Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

buczo1985 25.09.2010 11:39

Stawiałem remis w starciu L-L. Prawie się nie pomyliłem. Brakło kilka minut. Ale co chciałem powiedzieć, po raz kolejny irytuje i śmieszy mnie ta umięśniona panienka w spodenkach - Arboleda. Oglądam teraz bramki z meczu i co słyszę, że obrażony Arboleda po stracie bramki idzie sobie gdzieś w kierunku bocznej linii w stronę szatni :P Porażka!

Mateuusz 25.09.2010 11:39

mozna foto tego szala?

ToTylkoJa 25.09.2010 11:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mateuusz (Post 986094)
mozna foto tego szala?

http://legionisci.com/photos11j/11lech1PG_f33.jpg

Pan Jotka 25.09.2010 11:48

Lech staję się najbardziej znienawidzoną drużyną wszędzie. W sensie sportowym-za nadmuchiwanie balonika jakby byli multirekorzistą w lidze polskiej, a w sensie kibicowskim za frajerskie akcje ostatnich lat.
W Warszawie wiadomo, na Widzewie kosa jak diabli, w Chorzowie także, na Wiśle kosa nr 2 po Cracovii,Wrocław czy Gdańsk wiadomo, w Gdynii od dawna burczą pod nosem-a zwłaszcza po sprawie z ŁKSem.Lubin się z nimi też rozstał w dziwnych okolicznościach, a Szczecin nienawidzi ich najbardziej na świecie.Korona także ich jakoś nie lubuję.Jaga ostatnio nieco spuściła z tonu z nimi, ale wiadomo, że to chwilowe. Dlatego jedyne co moga zrobić to sobie uszyć szaliczkiw stylu: X to pedał, Y to k*rwa. Są nieco jak projekcja wszystkich lęków koszernych.

Nowa przyśpiewka inspirowana szaliczkiem: Jedna K.URWA w POLSCE JEST--NASZ POZNAŃSKI KKS :P

Bartosz 25.09.2010 12:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez martin_6 (Post 986089)
Kibice Lecha od zawsze mają problem z radzeniem sobie z frustracją, gdy ich drużyna przegrywa, że przypomnę bombardowanie pikników racami, gdy dostawali u nas 4-2 :)

4 - 0, przy 4-2 było za późno... : )

Krissu 25.09.2010 12:53

:lol:

Niech jeszcze raz kibice z Poznania na Amicę wołający "Lech" powiedzą komukolwiek o kompleksach.

Co mówi kibic z Poznania po wyjściu z kibla?
"Hura! Zrobiłem największą kupę na świecie"
A po chwili zastanowienia dodaje:
"No może nie największą na świecie, ale na pewno większą niż kupa warszawska!"

Z drugiej strony Legia i jej 15 minutowe protesty. Jestem pewien, że wasz namiestnik, pan Walter nie spał całą noc.
Ech.. kiedyś to były imprezy.

P.S.: Ile Amicowcy płacili na wstęp na ten mecz?

szprotson 25.09.2010 13:04

fajne szaliki Lecha!

JoeyLG : wiem jaka była druga strona, i też fajne.Sądze ze wywołało efekt zamierzony wcześniej.

ocena bezstronna

JoeyLG 25.09.2010 13:09

Zwłaszcza to, że na tych szalikach było tez, że tylko jeden jest mistrz i oni sa tym jedynym mistrzem :D

Krzysiek Grabski 25.09.2010 13:12

Szkoda,że niektórzy z was źle się wypowiadają o trenerze Skorży,zwłaszcza,że w chyba 100 procentach jesteście amatorami,teoretykami w sporcie profesjonalnym.
Stukając w klawiaturę zatrudniacie,zwalniacie,ubliżacie...wierząc bezgranicznie w swoją bezkarność.

Szacunek dla Wisły Kraków.

kreseq 25.09.2010 13:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krzysiek Grabski (Post 986148)
Szkoda,że niektórzy z was źle się wypowiadają o trenerze Skorży,zwłaszcza,że w chyba 100 procentach jesteście amatorami,teoretykami w sporcie profesjonalnym.
Stukając w klawiaturę zatrudniacie,zwalniacie,ubliżacie...wierząc bezgranicznie w swoją bezkarność.

Szacunek dla Wisły Kraków.

Czyzby Krzysio G z forum WL tez tutaj zawedrowal ? :D Oj, bedzie ciekawie.

Tak, Skorza to cienki trener i nie zmieni tego nic :)

szprotson 25.09.2010 13:15

k**wa jest jedna - chodzi o Legię
Mistrz jest jeden - chodzi o ilość MP zdobytych przez POZnań*

wisl@k_TS 25.09.2010 13:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 986149)
Czyzby Krzysio G z forum WL tez tutaj zawedrowal ? :D Oj, bedzie ciekawie.

Tak, Skorza to cienki trener i nie zmieni tego nic :)

Czyżby to był warszawski Bohdan Krzyżanowski? :)

Krzysiek Grabski 25.09.2010 13:22

Tak,piszę na różnych forach piłkarskich w Polsce pod własnym nazwiskiem i imieniem.
Ostatnio wyrzucono mnie z oficjalnego forum Lecha Poznań,wyrzucono za prawdę.
Nie lubię jak śmieci ubliżają ludziom chowając się za nickiem.
Na oficjalnym forum Legii piszę jako szemrany.
Pozdrawiam.

szprotson 25.09.2010 13:24

Nie martw się, My nawet najwiekszych heretyków wysłuchamy, możemy nawet polubić
tylko w dniu meczu nie zaczepiać, wiadomo, uwaga zły pies.

kreseq 25.09.2010 13:39

W sumie niektore fora to dziwne miejsca. Na forum Lecha nie mozna sie odzywac bo to ICH FORUM. W sumie nawet tematy zamykaja na jakis czas bo " trzeba ochlonac i nie krytykowac Lecha " :D Dodatkowo jada po kazdym jak sie da, ale o sobie maja mniemanie ze hej :)

Dzisiaj ciekawy mecz miedzy Cracovia i Arka... Maja szanse na pierwszy punkt :D

vote-for-mikey 25.09.2010 13:47

dzisiaj chyba nawet włączę c+, żeby zobaczyć jak się prezentuje najwspanialszy polski kurnik na żywo:)
(wewnątrz, bo zewnątrz to całkiem spoko) a okazja jest wyjątkowa! bo to jedyny mecz na którym nie powinno być pustych miejsc! :D

emj10 25.09.2010 13:47

Tak sobie oglądam mecz MC - Chelsea mając w głowie wczorajszy mecz i muszę stwierdzić, że idziemy w dobrą stronę jeśli chodzi o ligę. Tam nie ma straconej piłki, czasem leży po 5 zawodników na ziemi, a nikt nie daje kartek za walkę bark w bark, czy przepchnięcie. Oczywiście jeden mecz Legii gdzie było dużo walki wiosny nie czyni, ale również inne zespoły np. Korona grają w tym sezonie dużo twardziej niż było to kiedyś. Umiejętnościami piłkarskimi chyba nigdy nie dogonimy PL, ale zaangażowaniem możemy zmierzać ku zachodniej piłce.

Schabek 25.09.2010 14:35

Fajny mecz Lechii z Górnikiem. W pierwszej połowie Lechia około mnóstwo dobrych sytuacji a tylko dwie bramki ...

krasny 25.09.2010 14:35

Jak mnie wkurza Czesio Michniewicz!
On wszystko wie juz przed akcją.
"Ja wiedziałem ze Traore nie strzeli..."
"Nie, nie, nie..."

Filippo123321 25.09.2010 14:49

W koncu to polski Jose Mourinho :E

Titto 25.09.2010 15:01

Wisła ten mecz musi wygrać, musi! W innym wypadku możemy skończyć na bardzo niskim miejscu w tabeli i być w czarnej dupie. A wie ktoś może dlaczego Zieńczuka nie ma w meczowej kadrze Lechii? Słabsza forma czy certyfikat nie dotarł?

Grisza1 25.09.2010 15:02

Jak taka drużyna jak Górnik, którą Lechia klepie jak chce, może być viceliderem?

Filippo123321 25.09.2010 15:09

Titto - Kontuzjowany.

Lechia po tych transferach daje rade.

JAR0 25.09.2010 15:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Grisza1 (Post 986190)
Jak taka drużyna jak Górnik, którą Lechia klepie jak chce, może być viceliderem?

Bo jak dotąd grał ze słabszymi drużynami :-)

bridgeburner 25.09.2010 15:23

Traore mógłby po tym meczu zostać niezagrożonym liderem strzelców do wiosny:rotfl:
a 2 gole strzelił

Titto 25.09.2010 15:24

Fakt. Ruchy transferowe jakie dokonała Lechia wydają się być bardzo przemyślane. Traore jeden z lepszych transferów jakie dokonały kluby w ekstraklasie, a Buval też świetnie się zapowiada. Deleu to też bardzo dobry zawodnik. A Kafarski? Obok Probierza najlepszy trener młodego pokolenia w mojej ocenie. Tak grająca Lechia powalczy o puchary.

Semper Fidelis 1985 25.09.2010 15:27

Ale BKS ciśnie, zajebiscie, górnicy na łopatkach. Pięć - raz he he ! TYLKO GDAŃSKA LECHIA BKS!!!

Pan Jotka 25.09.2010 15:29

Ale sobie postrzelali;-) brawo Lechia. Licze dzisiaj także na drugą drużynę z Trójmiasta :P Coby wygrała i przegoniła połowę kibiców darmowego wejścia na kibuc po drugiej stronie Błoni!

bridgeburner 25.09.2010 15:36

Póki co najlepsza kolejka ligowa od ładnych paru lat

Rasialdo 25.09.2010 15:38

Ten Michniewicz to jest jednak buc...Dobry mecz Lechii-najniższy wymiar kary dla Górnika.

buczo1985 25.09.2010 15:42

Gratuluję Lechitom, sprowadzili Górnik na ziemie. Czekam z utęsknieniem na mecz kiedy to Wisła wbije rywalowi więcej niż 2 bramki :D

Gwiaździsty 25.09.2010 15:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez buczo1985 (Post 986217)
Gratuluję Lechitom, sprowadzili Górnik na ziemie. Czekam z utęsknieniem na mecz kiedy to Wisła wbije rywalowi więcej niż 2 bramki :D

Komu gratulujesz ?

PotiWisla 25.09.2010 15:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez buczo1985 (Post 986217)
Gratuluję Lechitom:D

A nie przypadkiem Lechistom ?

kreseq 25.09.2010 15:53

Brawo Lechia, naprawde niezle widowisko i duzo bramek.
Gdybym zobaczyl taka tabele jeszcze przed sezonem to bym sie chyba przekrecil ze zdziwienia.

"Faworyci" musza spiac poslady bo bedzie ciezko, i dobrze. Moze taka gra tych niby slabszych spowoduje, ze ci, ktorzy awansuja do pucharow beda naprawde dobrze przygotowani do potyczek z zagranicznymi zespolami. Moze sie ludze, ale coz... jest przynajmniej ciekawiej :)

studio2 25.09.2010 15:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krissu (Post 986143)
Z drugiej strony Legia i jej 15 minutowe protesty. Jestem pewien, że wasz namiestnik, pan Walter nie spał całą noc.
Ech.. kiedyś to były imprezy.

P.S.: Ile Amicowcy płacili na wstęp na ten mecz?

35zl, jaki klub taki protest;) Gdyby nie oswiadczenie pewnie nikt by sie nie zorientowal ze jakis protest jest prowadzony. Na 'iti spierdalaj' juz nie mozesz liczyc na tym stadionie bo sie wujcio Walter pogniewa:)

Czekalem tylko jak ktos wspomni o Waszym 'sektorze pinikow" :D Tak samo jak wczoraj to byl 'sektor rodzinny' :lol: Zdjecia sobie obejrzyjcie zanim cos napiszecie.

Wizard 25.09.2010 16:17

Super mecz przy Traugutta :) 5-1 Lechii mówi samo za siebie, choć to tak naprawdę najniższy wymiar kary dla Górnika... Traore trzykrotnie nie wykorzystał sam na sam (strzelając mimo to dwie bramki...), Buzała dwukrotnie, Sazankou jednokrotnie... plus kilka innych sytuacji, np Bąka :) Super zawody w wykonaniu Lechii, pięknie momentami klepali piłeczkę.

Warto podkreślić dokonane transfery - Deleu moim zdaniem już urasta do czołowego defensora ligi, Traore odmienił ofensywę. Buval świetnie się wprowadził - 2 mecze, 2 gole, Sazankou po dzisiejszym meczu napawa optymizmem. A w obwodzie jeszcze Zieńczuk :)

Titto 25.09.2010 16:18

Cała polska śmieje się z Wojciechowskiego...

tofik 25.09.2010 16:20

Kobylika pamiętam z CMA :) (wiem, wiem pokemon zemnie) Dobre miał staty. A realnie patrząc to facet ma te noge ułożoną, ile tych asyst już posłał ? A przecież gra od paru meczy dopiero.
**
Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wizard (Post 986233)
Super mecz przy Traugutta :) 5-1 Lechii mówi samo za siebie, choć to tak naprawdę najniższy wymiar kary dla Górnika... Traore trzykrotnie nie wykorzystał sam na sam (strzelając mimo to dwie bramki...), Buzała dwukrotnie, Sazankou jednokrotnie... plus kilka innych sytuacji, np Bąka :) Super zawody w wykonaniu Lechii, pięknie momentami klepali piłeczkę.

Warto podkreślić dokonane transfery - Deleu moim zdaniem już urasta do czołowego defensora ligi, Traore odmienił ofensywę. Buval świetnie się wprowadził - 2 mecze, 2 gole, Sazankou po dzisiejszym meczu napawa optymizmem. A w obwodzie jeszcze Zieńczuk :)

Brawo, brawo. Oby tak dalej. Tych dwóch murzynków wam fajnie rozruszało atak. Drużyna ułożona, ale brakowało trochę fajerwerków z przodu przedtem.

ToTylkoJa 25.09.2010 16:25

studio2 Jaki klub, takie kompleksy. Robić na jednym szalu takie rzeczy to tylko wy potraficie (pisac kur** na swoich barwach a z drugiej że jest jeden mistrz:lol:)

Oprawa też po kiszce, co ma batman do naszego miasta? Coś wam nie wyszło, i to nie pierwszy już raz:) Poza tym batman trzymał z psami:rotfl:

No popatrz, a ja na stadionie widzę osoby z koszulkami z przekreślonym logo iti i napisaem- walka z okupantem. Widać jakoś się nie boją, że wujcio się pogniewa. A jak tam wasz protest odnośnie nie sprzedawania się Amice? No tak, jaki klub, taki protest (czyli klubu nie ma, to i protestu też nie:))

e: Lechia daję radę. Mam nadzieję, że Legia pójdzie za ciosem i ogra Gdańszczan w następnej kolejce na Ł3.

Buziek_LG 25.09.2010 16:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Titto (Post 986189)
A wie ktoś może dlaczego Zieńczuka nie ma w meczowej kadrze Lechii? Słabsza forma czy certyfikat nie dotarł?

Będzie gotowy na Derby, dopiero od wczoraj trenuje na pełnych obciążeniach. W najbliższy weekend mecz w rezerwach, a 17 z Arką na Traugutta.

Świetny mecz. Protest nam mocno pomógł w dopingu, D. daje radę na gnieździe miejsce młyna też ma znaczenie. "Lechia gol" na jedno gardło i przy .......nięciu Sazankow na 5-1. Gardło boli ale cóż począć: zaraz trzeba iść pić!

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:06.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl