![]() |
Stawiałem remis w starciu L-L. Prawie się nie pomyliłem. Brakło kilka minut. Ale co chciałem powiedzieć, po raz kolejny irytuje i śmieszy mnie ta umięśniona panienka w spodenkach - Arboleda. Oglądam teraz bramki z meczu i co słyszę, że obrażony Arboleda po stracie bramki idzie sobie gdzieś w kierunku bocznej linii w stronę szatni :P Porażka!
|
mozna foto tego szala?
|
Cytat:
|
Lech staję się najbardziej znienawidzoną drużyną wszędzie. W sensie sportowym-za nadmuchiwanie balonika jakby byli multirekorzistą w lidze polskiej, a w sensie kibicowskim za frajerskie akcje ostatnich lat.
W Warszawie wiadomo, na Widzewie kosa jak diabli, w Chorzowie także, na Wiśle kosa nr 2 po Cracovii,Wrocław czy Gdańsk wiadomo, w Gdynii od dawna burczą pod nosem-a zwłaszcza po sprawie z ŁKSem.Lubin się z nimi też rozstał w dziwnych okolicznościach, a Szczecin nienawidzi ich najbardziej na świecie.Korona także ich jakoś nie lubuję.Jaga ostatnio nieco spuściła z tonu z nimi, ale wiadomo, że to chwilowe. Dlatego jedyne co moga zrobić to sobie uszyć szaliczkiw stylu: X to pedał, Y to k*rwa. Są nieco jak projekcja wszystkich lęków koszernych. Nowa przyśpiewka inspirowana szaliczkiem: Jedna K.URWA w POLSCE JEST--NASZ POZNAŃSKI KKS :P |
Cytat:
|
:lol:
Niech jeszcze raz kibice z Poznania na Amicę wołający "Lech" powiedzą komukolwiek o kompleksach. Co mówi kibic z Poznania po wyjściu z kibla? "Hura! Zrobiłem największą kupę na świecie" A po chwili zastanowienia dodaje: "No może nie największą na świecie, ale na pewno większą niż kupa warszawska!" Z drugiej strony Legia i jej 15 minutowe protesty. Jestem pewien, że wasz namiestnik, pan Walter nie spał całą noc. Ech.. kiedyś to były imprezy. P.S.: Ile Amicowcy płacili na wstęp na ten mecz? |
fajne szaliki Lecha!
JoeyLG : wiem jaka była druga strona, i też fajne.Sądze ze wywołało efekt zamierzony wcześniej. ocena bezstronna |
Zwłaszcza to, że na tych szalikach było tez, że tylko jeden jest mistrz i oni sa tym jedynym mistrzem :D
|
Szkoda,że niektórzy z was źle się wypowiadają o trenerze Skorży,zwłaszcza,że w chyba 100 procentach jesteście amatorami,teoretykami w sporcie profesjonalnym.
Stukając w klawiaturę zatrudniacie,zwalniacie,ubliżacie...wierząc bezgranicznie w swoją bezkarność. Szacunek dla Wisły Kraków. |
Cytat:
Tak, Skorza to cienki trener i nie zmieni tego nic :) |
k**wa jest jedna - chodzi o Legię
Mistrz jest jeden - chodzi o ilość MP zdobytych przez POZnań* |
Cytat:
|
Tak,piszę na różnych forach piłkarskich w Polsce pod własnym nazwiskiem i imieniem.
Ostatnio wyrzucono mnie z oficjalnego forum Lecha Poznań,wyrzucono za prawdę. Nie lubię jak śmieci ubliżają ludziom chowając się za nickiem. Na oficjalnym forum Legii piszę jako szemrany. Pozdrawiam. |
Nie martw się, My nawet najwiekszych heretyków wysłuchamy, możemy nawet polubić
tylko w dniu meczu nie zaczepiać, wiadomo, uwaga zły pies. |
W sumie niektore fora to dziwne miejsca. Na forum Lecha nie mozna sie odzywac bo to ICH FORUM. W sumie nawet tematy zamykaja na jakis czas bo " trzeba ochlonac i nie krytykowac Lecha " :D Dodatkowo jada po kazdym jak sie da, ale o sobie maja mniemanie ze hej :)
Dzisiaj ciekawy mecz miedzy Cracovia i Arka... Maja szanse na pierwszy punkt :D |
dzisiaj chyba nawet włączę c+, żeby zobaczyć jak się prezentuje najwspanialszy polski kurnik na żywo:)
(wewnątrz, bo zewnątrz to całkiem spoko) a okazja jest wyjątkowa! bo to jedyny mecz na którym nie powinno być pustych miejsc! :D |
Tak sobie oglądam mecz MC - Chelsea mając w głowie wczorajszy mecz i muszę stwierdzić, że idziemy w dobrą stronę jeśli chodzi o ligę. Tam nie ma straconej piłki, czasem leży po 5 zawodników na ziemi, a nikt nie daje kartek za walkę bark w bark, czy przepchnięcie. Oczywiście jeden mecz Legii gdzie było dużo walki wiosny nie czyni, ale również inne zespoły np. Korona grają w tym sezonie dużo twardziej niż było to kiedyś. Umiejętnościami piłkarskimi chyba nigdy nie dogonimy PL, ale zaangażowaniem możemy zmierzać ku zachodniej piłce.
|
Fajny mecz Lechii z Górnikiem. W pierwszej połowie Lechia około mnóstwo dobrych sytuacji a tylko dwie bramki ...
|
Jak mnie wkurza Czesio Michniewicz!
On wszystko wie juz przed akcją. "Ja wiedziałem ze Traore nie strzeli..." "Nie, nie, nie..." |
W koncu to polski Jose Mourinho :E
|
Wisła ten mecz musi wygrać, musi! W innym wypadku możemy skończyć na bardzo niskim miejscu w tabeli i być w czarnej dupie. A wie ktoś może dlaczego Zieńczuka nie ma w meczowej kadrze Lechii? Słabsza forma czy certyfikat nie dotarł?
|
Jak taka drużyna jak Górnik, którą Lechia klepie jak chce, może być viceliderem?
|
Titto - Kontuzjowany.
Lechia po tych transferach daje rade. |
Cytat:
|
Traore mógłby po tym meczu zostać niezagrożonym liderem strzelców do wiosny:rotfl:
a 2 gole strzelił |
Fakt. Ruchy transferowe jakie dokonała Lechia wydają się być bardzo przemyślane. Traore jeden z lepszych transferów jakie dokonały kluby w ekstraklasie, a Buval też świetnie się zapowiada. Deleu to też bardzo dobry zawodnik. A Kafarski? Obok Probierza najlepszy trener młodego pokolenia w mojej ocenie. Tak grająca Lechia powalczy o puchary.
|
Ale BKS ciśnie, zajebiscie, górnicy na łopatkach. Pięć - raz he he ! TYLKO GDAŃSKA LECHIA BKS!!!
|
Ale sobie postrzelali;-) brawo Lechia. Licze dzisiaj także na drugą drużynę z Trójmiasta :P Coby wygrała i przegoniła połowę kibiców darmowego wejścia na kibuc po drugiej stronie Błoni!
|
Póki co najlepsza kolejka ligowa od ładnych paru lat
|
Ten Michniewicz to jest jednak buc...Dobry mecz Lechii-najniższy wymiar kary dla Górnika.
|
Gratuluję Lechitom, sprowadzili Górnik na ziemie. Czekam z utęsknieniem na mecz kiedy to Wisła wbije rywalowi więcej niż 2 bramki :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Brawo Lechia, naprawde niezle widowisko i duzo bramek.
Gdybym zobaczyl taka tabele jeszcze przed sezonem to bym sie chyba przekrecil ze zdziwienia. "Faworyci" musza spiac poslady bo bedzie ciezko, i dobrze. Moze taka gra tych niby slabszych spowoduje, ze ci, ktorzy awansuja do pucharow beda naprawde dobrze przygotowani do potyczek z zagranicznymi zespolami. Moze sie ludze, ale coz... jest przynajmniej ciekawiej :) |
Cytat:
Czekalem tylko jak ktos wspomni o Waszym 'sektorze pinikow" :D Tak samo jak wczoraj to byl 'sektor rodzinny' :lol: Zdjecia sobie obejrzyjcie zanim cos napiszecie. |
Super mecz przy Traugutta :) 5-1 Lechii mówi samo za siebie, choć to tak naprawdę najniższy wymiar kary dla Górnika... Traore trzykrotnie nie wykorzystał sam na sam (strzelając mimo to dwie bramki...), Buzała dwukrotnie, Sazankou jednokrotnie... plus kilka innych sytuacji, np Bąka :) Super zawody w wykonaniu Lechii, pięknie momentami klepali piłeczkę.
Warto podkreślić dokonane transfery - Deleu moim zdaniem już urasta do czołowego defensora ligi, Traore odmienił ofensywę. Buval świetnie się wprowadził - 2 mecze, 2 gole, Sazankou po dzisiejszym meczu napawa optymizmem. A w obwodzie jeszcze Zieńczuk :) |
Cała polska śmieje się z Wojciechowskiego...
|
Kobylika pamiętam z CMA :) (wiem, wiem pokemon zemnie) Dobre miał staty. A realnie patrząc to facet ma te noge ułożoną, ile tych asyst już posłał ? A przecież gra od paru meczy dopiero.
** Cytat:
|
studio2 Jaki klub, takie kompleksy. Robić na jednym szalu takie rzeczy to tylko wy potraficie (pisac kur** na swoich barwach a z drugiej że jest jeden mistrz:lol:)
Oprawa też po kiszce, co ma batman do naszego miasta? Coś wam nie wyszło, i to nie pierwszy już raz:) Poza tym batman trzymał z psami:rotfl: No popatrz, a ja na stadionie widzę osoby z koszulkami z przekreślonym logo iti i napisaem- walka z okupantem. Widać jakoś się nie boją, że wujcio się pogniewa. A jak tam wasz protest odnośnie nie sprzedawania się Amice? No tak, jaki klub, taki protest (czyli klubu nie ma, to i protestu też nie:)) e: Lechia daję radę. Mam nadzieję, że Legia pójdzie za ciosem i ogra Gdańszczan w następnej kolejce na Ł3. |
Cytat:
Świetny mecz. Protest nam mocno pomógł w dopingu, D. daje radę na gnieździe miejsce młyna też ma znaczenie. "Lechia gol" na jedno gardło i przy .......nięciu Sazankow na 5-1. Gardło boli ale cóż począć: zaraz trzeba iść pić! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl