![]() |
Pod stołem a potem zanieść do szatni :) Tylko kontrolujcie nogi bo u nas jednemu wierzgnęła i wszystko poleciało jak domino fart że prawie wszystko było puste bo potem 2 osobom nauczycielki kazały wynosić mieli jeden karton i trochę :)
|
Cytat:
:D South już nie mam tego płaszcza... ;) |
wojtek 20:00:33
poszlismy po iksińskiego wojtek 20:00:37 a ty "utakjsdadkadjka" wojtek 20:00:42 iksiński "co?!" wojtek 20:01:05 a ty z takim stoickim spokojem wojtek 20:01:11 wyjdziesz.... na... dwor? wojtek 20:01:20 Z CZEGO SIE ****A SMIEJECIE !? tak zacząłem świętować weekend, dziękuję... |
Nie :) do Sióstr Betanek :D mamy taką patologiczną szkołę że nauczyciele chcą się pewnie zabezpieczyć na wypadek jakby coś się stało :)
|
za dwa lata moja kolej :D
mój papa ma pretensje o to, że mam trzy dopki na połówkę. nonsens. ma też pretensje o to, że z powodu tępienia odszedł od nas kolega M. a największe ma o to, że te głupie 28 godzin nieusprawiedliwionych. patologia! ... |
Cytat:
Szkoda,ale bez płaszcza też możesz iść ;) przynajmniej będę miał z kim pić :) |
za co tępiliście kolegę M?
tego płaszcza nie mam.... ale mam inny :) to idę :D |
w takim razie widzimy się za tydzień ,przyszpanuje Ni_Mą przy kolegach :)
|
ja nie tępiłem, więc nie wiem.
ale sądzę, że po prostu on akurat został obrany kozłem ofiarnym, obiektem żartów etc. po większości to spływa, po nim jednak nie. szkoda, bo teraz niektórzy nauczyciele mają do nas (kilku chłopaków, akurat tych którzy z tym mieli najmniej wspólnego) pretensje... |
kuuutfa... mój jutrzejszy egzamin postanowiłem oprzeć na kolegach siedzących obok, a tu sie dowiaduję że pisze go 47 osób w sali 500 osobowej :rotfl: Pościągane...
|
Cytat:
|
Wróciłem z hali właśnie nie będę robił multi cytatów ale:
Ktoś pisał ze 11 pał i optymistycznie :) ja ogólnie mam optymistyczne podejście do życia nigdy mnie nie rusza to że ktoś mnie lubi czy nie, obgaduje itp. Pomimo jestem w połowie Palestyńczykiem i średnio to z 30 razy dziennie słyszę żeby coś wysadzić :o wkurzające, nie dlaczego popatrz na to z innej strony i jest beka :) Coś co mnie martwi to sytuacja w Strefie Gazy i jak coś nie idzie w Wiśle. Co do ocen mam ponad 140 godzin opuszczonych (prawie wszystkie usprawiedliwione), mogłem się spodziewać takiego wyniku cieszę się że to jest 6 a nie 11 :evil: A Ty Pio przestań podpowiadać, bo jak nie to po którymś z meczów "U Wiślaków", hmm bić na gołe klaty się nie będziemy ale coś się wymyśli :) Dobranoc wszystkim :P |
Cytat:
Dzień dobry :) |
Cytat:
Tak pozatym bry wszystkim, ale się wczoraj naje yyy zdegustowałem:-p |
Witam wszystkich
Pio piwo za to że mnie chcesz "sprzedać władzą forum" :rotfl: |
Dzięki :)
Inna sprawa, że nikt Cię nie chciał kupić. Mówili żeś wybrakowany, nooo. I co ja poradzę :)? Ale piwa się napiję, miło z Twojej strony ;) fcz, rozumiem, że jesteś zdegustowany jesteś od nadmiernej degustacji :) BTW: rozwalił mnie temat newsa na interia.pl : Legia wraca do starego :lol: |
Panie i Panowie,
uroczyscie chcialbym oglosic, ze dzis o 6 nad ranem urodzil mi sie brat. Z brzdaca wagi troche ponad 3 kilowej wyrosnie kolejny Wislak. Rola w tym dumnego brata ; ) Swoja droga to troche niespotykany proceder, zeby po 24 latach przestac byc jedynakiem ; ) |
Cytat:
Gratulacje !! !! |
Gratulacje! Ni_Ma, przemycaj jakąś vodeczkę na forum :)
|
Cytat:
GRATULACJE!!!!!! I ja myślę że On już urodził się Wiślakiem :):):) Powoli zaczynam przemycać materiał do świetowania! Bo jest co świętować!!!! :):):):):) |
Cytat:
mam w szkole koleżankę która ma trzech braci. jeden ma 33 lata, drugi 31, a najmłodszy 29. najstarszy ma syna, który jest od niej 3, albo 4 lata młodszy, więc pracuj nad dzieciakiem, żeby brat miał z kim się bawić :D |
jak już przy temacie :)
siostra mojej Mamy czyli moja ciocia jest ode mnie starsza o 4 lata :) razem się wychowałyśmy więc mimo że jestem "formalną" jedynaczką to "nieformalnie" mam siostrę :) |
|
Naciągane to strasznie :> i ten gość raczej nie rozśmiesza a irytuje...mnie przynajmniej :D
|
z tym gps do łazienki rewelacyjne i w moim przypadku prawdziwe :D totalny brak orientacji w terenie posiadam od urodzenia :D
|
Cytat:
|
powie mi ktoś, jak można odrobić ze stanu 5-16, na 22-20 i przegrać? <ja.......e!>
|
Mistrzostwa Europy w piłce ręcznej Polacy ?! :|
A wczoraj wygramy zaczynamy z najsłabsza drużyna :O. "Polak potrafi" |
Cytat:
|
Cytat:
że co?? :> :lol: |
Guciuniu :):) a o czym Ty piszesz tak w ogóle? :D
|
Pomyłka Polska swój mecz gra o 15.30 ^^ ale Gucio się tak zdenerwował że myślałem że to to :)
|
Zjem obiad i zasuwam na degustację finałową:-)
|
I jeszcze jedno są to Mistrzostwa Świata a nie Europy :)
|
ten wynik to ostatni set meczu mojej drużyny w siatę, sz****a jego mać! ;)
|
ta skuteczność naszych piłkarzy ręcznych to taka jak na IO...
edit: troche się chłopaki poprawili...:) |
Sorry ze sie wtracam ale dopiero wrocilem ze zjazdu. I po prostu obledna prace zaliczeniowa ktos oddal wmojej uczelni. Dosc zenapisana na 12 linijek tekstu komputerowego to jeszcze znalazlo sie w niej takie zdanie: "Trzeba wynajac firme ktora zajebala sie transportem"...
Ja sie pytam: jakim cudem osoba ktora oddala ta prace nie zobaczyla ze Word jej to podkresla?:lol: :rotfl: |
Może to wszystko jest zamieżone by po prostu zapaść w pamięć:)
|
Koyoot, word nie podkreśla zajebała, forma jest poprawna i najwidoczniej występuje w słowniku ;)
Co więcej...nie podkreśla żadnych słów nieparlamentarnych :) |
jak było napisane "zajebala" to powinien podkreślić ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl