![]() |
Costly nie chce grać w Polsce. Sam o tym mówił, nie nauczył się nawet języka.
|
Taki ciekawy zawodnik, lewa pomoc:) Emir Bajrami z Elfsborga ostanio strzelił fantastyczna bramke, mozna byłoby się mu przyjżeć co myślicie?
Bramka 15 sek filmu link daje niżej. http://www.ebramki.pl/view,emir-bajr...sten,5913.html |
Vieri i Morientes są wolnymi zawodnikami :P Aż dziwne, że Fakt i SE jeszcze się nie kapnęły, ze negocjujemy z tymi zawodnikami :D
|
Tristan obecnie jest bez klubu, bo wygasl mu kontrakt z WHU.Chyba Larisa sie nim interesuje...
|
hmm to ja tez dodam cos od siebie :) czytalem ostatnio na futbol.pl artykul o niedoszlych gwiazdach ktore mialy przejsc do Polski i wyczytalem tam ze Ljuboja rowniez jest wolnym zawodnikiem :)
|
Jak tak cudakujemy z gwiazdami to myślę, że realniejszy od Triastana i reszty byłby Vratislav Lokvenc, gość doskonale mówi po Polsku - gra w 2 Bundeslidze.
|
w sparingach dla ŁKS-u sporo bramek strzela Jarosz pozyskany z Górnika Wieliczka.Ciekawe dlaczego nie wziął go Bednarz chociaż na testy ? Pewnie byłby to znacznie tańszy zawodni niż Beto a zapewne o wiele lepszy.
|
Teraz przydałoby się kilku Polaków, bo jak na razie zagraniczny zaciąg. Na pewno nie chciałbym widzieć Nowaka w koszulce Wisły, bo jest zbyt podatny na kontuzje, a kolejnego wiecznie leczącego zawodnika nam nie potrzeba.
|
Ja watpie zeby ktos z tych dawnych gwiazd chciał przyjsc do Polski. Mysle ze raczej Ci piłkarze wola sobie dorobic do emerytuy w cieplejszym kraju, gdzie miedzy runda wiosenna i jesienna nie ma 3 miesiecznej przerwy...
Nawet Polacy (Zurawski, Kosowki) wola isc na Cypr gdzie maja wiecej kasy, ciepły fajny klimat i rozgrywki pewnie w normalnym tempie (pisze pewnie bo nie znam terminarza ligi Cypryjskiej) |
Jest Jeden Pozytyw Z Tej PoraŻki !!!! Temat ...gdybym ByŁ Bednarzem Przestanie ByĆ Aktualny !!!! Tylko Dlaczego Tak PÓzno????
|
mam linę w piwnicy myślę żę dobrze speta łeb tego łysego nieudacznika którego efektywność spadła do 0 w ostatnim czasie, bumel pracuje za ciężkie pieniądzea nic nie robi nie robił w kierunku nie pogarszania jakości zespołu OUT
|
Cytat:
|
Proste. Uprzedziłbym Cupiała i sam podałbym się do dymisji...
ps: MARIUSZ PAWEŁEK!!!! |
Dokładnie związać liną zaczepić do auta i przeciągnąć przez miasto i zostawić na trasie wylotowej na Warszawę!
http://adam.rentyny.com/aut/bednarz.jpg BEDNARZ WON!!!!!!!!!!! |
grogoriogreg myśle ze zamiast ubliżać mi powinieneś zmieć emblemat FRAJERZE
|
Bednarz jest ok. Nie wszystko moze. A zreszta moglby sciagnac i Messiego, ale przy takim zenujacym podejsciu zawodnikow, nie ma cudow.
|
Dokładnie, czemu Łysy nie wbiegł na boisko i nie huknął, jak ze szwedami w 94'. taki z niego dyrektor sportowy, ja pierdziele...
|
Mial dwa lata na sprowadzenie do Wisly bramkarza. Mial dwa lata na sprowadzenie napastnika. W obu tych kwestiach niestety nie podolal. Czy wylacznie z wlasnej winy, tego juz nie wiem. Wiem natomiast, ze bramkarz oraz zatrwazajacy brak skutecznosci, okazal sie gwozdziem do trumny w konfrontacji z Levadia.
Jesli ktos ma zamiar to wszystko tlumaczyc skapstwem Cupiala, to ja z gory odpowiadam, ze ok.1,5 mln euro wpakowane w pilkarzy, ktorych przydatnosc do zespolu okazala sie bliska zeru, mozna byly zdecydowanie lepiej ulokowac. |
Eustachy co do bramkarza sie zgodze ale napastnikow kupila Wisla i to kilku: Matusiak, Niedzielan, Beto - a teraz odpowiedzcie na pytanie ile razem zagrali meczy i ile strzelili lacznie bramek :)
a gdybym byl Bednarzem to bym juz dawno opuscil Wiselke ale bednarzem nie jestem i przy Wisle zostaje na dobre i na zle :) |
teraz skoro ŁKS zdegradowano ja bym spróbował na pół roku ściagnac Wyparłe.Takich błędów jak Pawełek to Bodzio W. nie robi.Za niewielkie pieniądze można miec solidnego bramkarza.
|
Gdybym był Bednarzem podałbym się do dymisji.
Facet odwala kawał dobrej roboty, gdy znajdzie kogoś sensownego i zachęci go do gry w Wiśle to RN automatycznie blokuje transfer i wszelkie gromy spadają na Bednarza. |
Na pół roku to Bodzio nie przyjdzie, ale na pewno nie jest gorszy od Pawełka.
|
Cytat:
nasz trenejro edit: Bodzio robi błędy. I to kosmiczne. M.in. puszcza bramki z połowy boiska - ubiegły sezon mecz chyba z Jagą. Wyparło w Wiśle :rotfl: to już przekracza granice absurdu |
Zgadzam się co do Bodzia. Z solidną obroną jaką posiadamy spokojnie by nam pomógł. I ma jeden zasadniczy plus. Nie pęka przed byle czym, w ogóle nie pęka. A to,ze puścił kiedyś farfocla?Więcej ma spotkań dobrych niż słych, umówmy się. Gorszy od Pawełka nie jest w pucharach nie gramy a na ligę jest w sam raz. I o.......ić obroną zacnie umie.
Emjot. Absurdem to jest to,że w Wiśle kopacz o umiejętnościach Pawełka stoi na bramce. I nikt z tym nic od sezonów nie robi nic. |
Cytat:
albo i gorzej |
Gdybym był Bednarzem:
Brożki OUT, Cebanu albo Pawełek OUT, wydać 2-3 miliony na transfery i kupić bramkarza i napastnika. Poszukać jakiś młodych chłopaków po innych klubach (może i nawet z 1. ligi). Bo ściąganie takich gwiazd jak Beto już nie jest dobrym pomysłem. A w 1. lidze jest dużo talentów- w dodatku chętnych do gry, a nie to co nasi gwiazdorzy... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Faktem jest, że Pawełek broni jak ogór. Tylko do cholery wytłumacz mi, jaka jest w takim razie zależność pomiędzy Skorżą a Kazimierskim? Ok, niby do tej pory, pomimo ewidentnych błędów Pawełka, które kosztowały Wisłę kilka punktów były dwa mistrzostwa więc pozornie jest ok. Więc może solidarność trenerska? Jest coś takiego? No bo co, Kazimierski ma jakieś weksle na Skorżę? Kompromitujące zdjęcia? |
Kumple z Groclinu i z reprezentacji. Pamiętasz jak w kadrze pojawił się bramkarz wszech czasów - Maciej Nalepa? ;]
|
Do wzięcia są dwaj reprezentanci Urugwaju obrońca Diego Lugano i bramkarz Sebastian Viera.
|
Cytat:
|
Nie jest to w porządku ale u nas tak jest... Chcąc wywalić JK trzeba się pozbyć Skorży bo oni jak papużki nierozłączki jedno bez drugiego żyć nie może...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdybym był Bednarzem to :
1.Postawiłbym trenerowi Skorży ultimatum dotyczące jego sztabu szkoleniowego ! Albo zostaje na stanowisku z nowymi ludzmi do pomocy ,albo żegna sie z posadą....... Nowy sztab szkoleniowy wyglądałby tak : Trener : Maciej Skorża Drugi trener : Ryszard Czerwiec Asystent trenera : Dariusz Marzec Kierownik drużyny : Kazimierz Moskal Trener bramkarzy : Andrzej Dawidziuk Trener przygotowania fizycznego : Paolo Terziotti Fizjoterapeuta: Filip Pięta Lekarz: Mariusz Urban 2. Rozwiązałbym za porozumieniem stron umowy z : Mauro Cantoro i Konradem Gołosiem oraz wypożyczył do innych klubów Krzysztofa Mączyńskiego i Łukasza Burligę... 3. Kontynuowałbym działania transferowe dotyczące Vaska i Bajzata. Jeżeli nie byłoby odpowiednich środków na ich transfery to dałbym zgodę na transfer Pawłowi Brożkowi. Kwota potrzebna do pozyskania wspomnianych piłkarzy to około 700 tys euro. Klub z tytułu sprzedarzy Pawła otrzymałby około 2 mln euro, reszta pieniędzy poszłaby na łatanie budżetu...... 4. Przesunąłbym na stałe do kadry pierwszego zespołu : Sebastiana Leszczaka, Sebastiana Janika ,Michała Czekaja. i Macieja Batko. Kadra zespolu wyglądałaby tak ; Bramkarze : Vasek,Pawełek,Kurto Prawa obrona : Alvarez,Singlar Środek obrony : Głowacki,Marcelo,Jop,Czekaj Lewa obrona: Piotr Brożek,Diaz Prawa pomoc: Małecki,Łobodzinski Środek pomocy : Garguła,Sobolewski,Jirsak,Janik Lewa pomoc ; Kirm, Ćwielong Atak: Bajzat, Boguski, Leszczak, Batko 5. Zatrudniłbym w klubie jako scautów : Mirosława Szymkowiaka ,Macieja Stolarczyka i Marcina Kużbe Po wykonaniu wszystkich powyższych zadań ....podałbym się do dymisjii:D |
Cytat:
tyle tylko że Janik jest lewym pomocnikiem Stolarczyk został trenerem w Pogoni Szczecin i do Krakowa się nie wybiera Batko ?? ten z MESY?? w I drużynie?? żartujesz powiedz że żartujesz Dawidziuk?? ten z kadry trener bramkarzy?? no way Gołoś jest po kolejnej operacji, rozwiązanie z nim teraz kontraktu jest hmmm nieetyczne i byłoby nie w porządku wobec chłopaka Cantoro za Boga ojca nie odejdzie bez wypłaty całości kontraktu.. |
Cytat:
|
Cytat:
2.Kuźbę? Nie znam jego kompetencji w tych sprawach, ale czy są one duże- wątpię. 3.Z tą dymisją ... :) |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:39. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl