Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

SZYMEK_TSW 15.11.2008 13:42

Poszukuje tej strony/forum ze zdjęciami opraw z całego świata ?? Bo mi adres i nazwa wypadła z głowy.
Z góry dzięki

http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi/index.php

zloto 15.11.2008 15:07

Wie ktos z jakiej strony mozna pobrac urywki z meczu przeciwko Totenhamem, szczegulnie strzal Marcelo, moga tez byc inne mecze z Marcelo, z gory thex za dop.

Nitrox 15.11.2008 15:50

Mam nadzieje, że znacie odpowiedz co sie dzieje. Mam tak od wczoraj, klikam na ikone Dysk C czy Dysk D, zarówno na pulpicie jak i w moim komputerze, i wyskakuje mi takie okno : http://i35.tinypic.com/2mnj24i.jpg i nie mogę dostać sie do swoich danych na dyskach. Co mam zrobić ?? ?? Zaznaczam ze wczesniej juz tak tez mialem ale zrobilem formata jakis czas temu ale to "cos" znowu sie pojawilo ;/

Kurt 15.11.2008 16:05

Wie ktoś do której minuty wpuszczają na mecz? ;>
Potrzebuje jakieś w miarę pewne info, choćby kogoś kto tego doświadczył... ;)

I nie pytać się dlaczego?, itd... po prostu czasem się nie da być godzinę przed meczem ;)

w0lno. 15.11.2008 17:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Nitrox (Post 629475)
Mam nadzieje, że znacie odpowiedz co sie dzieje. Mam tak od wczoraj, klikam na ikone Dysk C czy Dysk D, zarówno na pulpicie jak i w moim komputerze, i wyskakuje mi takie okno : http://i35.tinypic.com/2mnj24i.jpg i nie mogę dostać sie do swoich danych na dyskach. Co mam zrobić ?? ?? Zaznaczam ze wczesniej juz tak tez mialem ale zrobilem formata jakis czas temu ale to "cos" znowu sie pojawilo ;/

Mam to samo. Jak nic masz jakiegoś syfa na PC.
Jak się tego pozbędziesz to powiedz, jak tego dokonałeś, bo ja pomimo formata mam nadal to samo...

Pozdro :-)

EDYTKA: Masz takie okienko 'adres'. W domyśle jest tam ustawione Mój komputer. Wybierasz dysk C/D i gra muzyka :)

Nitrox 15.11.2008 17:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez w0lno. (Post 629499)
Jak się tego pozbędziesz to powiedz, jak tego dokonałeś, bo ja pomimo formata mam nadal to samo...

Zdradz mi sekret, jak wchodzisz do dysku ?? ??

Genio 15.11.2008 17:24

poszukajcie w internecie pod pojeciem ComboFix jakis wskazowek na temat Waszego problemu

Nitrox 15.11.2008 17:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez w0lno. (Post 629499)

EDYTKA: Masz takie okienko 'adres'. W domyśle jest tam ustawione Mój komputer. Wybierasz dysk C/D i gra muzyka :)

Spróbuj tego http://www.programosy.pl/program,combofix.html, program ok. Zrobiłem tak jest tam napisane i wszystko wróciło do normy !! !!

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Genio (Post 629503)
poszukajcie w internecie pod pojeciem ComboFix jakis wskazowek na temat Waszego problemu

Dzieki Wielkie, program jest dobry i jak narazie działa wszystko tak jak powinno !! !!

w0lno. 15.11.2008 18:01

Również przyłączam się do podziękowań ;)

Oprócz w/w problemów... przy próbie uruchomienia PC musiałem go kilka razy resetować... mam nadzieję, że i w tym mi to pomoże.

Jeszcze raz dzięki za pomoc!

zuraw9 15.11.2008 18:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zuraw9 (Post 627134)
Poszukuje intuicyjnego programu do tworzenia filmów (edytowanie, łączenie, dodawanie muzyki itp).
Zna ktoś godny polecenia?

Ponawiam...

zolwik 15.11.2008 18:36

Witam mam pytanie z tematyki prawnej.
Więc kupiłem samochód, w ktorym wyszły pewne usterki(samochód posiadam od tygodnia). i Jak teraz wyglada sprawa z strony praw konsumenta,

Mogę sie starac o oddanie pojazdu, czy pieniążków za poniesione koszty naprawy?

dz

Genio 15.11.2008 18:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zuraw9 (Post 629509)
Ponawiam...

Sony Vegas Studio

R33 15.11.2008 21:49

Ile jedzie sie z Chorzowa do Krakowa pociagiem :)

*KoTeK* 15.11.2008 22:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zolwik (Post 629514)
Więc kupiłem samochód, w ktorym wyszły pewne usterki(samochód posiadam od tygodnia). i Jak teraz wyglada sprawa z strony praw konsumenta,

dz

Tu mi się wydaje kolego,że masz pozamiatane...wydaję mi się, że sprzedający tłumaczyłby iż usterka wynikła nagle z Twojej winy...jak to się mówi: " widziały gały co brały". Z czystej ciekawości,co to za usterka?

upiorny rycerz 15.11.2008 22:32

W jaki sposób robi się taką oprawę?

http://img230.imageshack.us/my.php?image=719qv9.jpg

Chodzi mi o to czy płótno jest pokryte jakąś specjalną farbą, czy te litery są wycięte czy to po prostu jest z jakiegoś specjalnego materiału?

MatMario 16.11.2008 02:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez zolwik (Post 629514)

dz

To zależy, czasem postraszysz sadem to ktos zmieknie. A sama usterka i jej reklamacja tu duzy wplyw ma to czy kupiony w komisie czy od osoby prywatnej? Ale raczej ciezkie takie sprawy sa. Usterka była ukrywana? Jakos np naprawqiona wstepnie lub podstepnie? Jaka masz umowe jest zapis kupujacy zapoznal sie z stanem technicznym? Kupiłeś jako osoba prywatna czy np firma?

zolwik 16.11.2008 10:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MatMario (Post 629747)
To zależy, czasem postraszysz sadem to ktos zmieknie. A sama usterka i jej reklamacja tu duzy wplyw ma to czy kupiony w komisie czy od osoby prywatnej? Ale raczej ciezkie takie sprawy sa. Usterka była ukrywana? Jakos np naprawqiona wstepnie lub podstepnie? Jaka masz umowe jest zapis kupujacy zapoznal sie z stanem technicznym? Kupiłeś jako osoba prywatna czy np firma?

Wiec poprzedni właściciel owego pojazdu zataił pewne usterki. Kupiłem samochód od osoby prywatnej, z tym ze samochód był na firme i nie mam umowy kupna-sprzedaży tylko fakture VAT. Kuplem na osobe prywatną

WislakWiDoK 16.11.2008 10:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Reksio33 (Post 629620)
Ile jedzie sie z Chorzowa do Krakowa pociagiem :)

Około 2 godzin.

JacaTS 16.11.2008 11:58

Wpadła mi kiedyś w oko fotka naszego starego sektora C, gdzie piorun na jakims meczu uderza w trybune. Ma ja ktoś?

cantoro11 16.11.2008 12:46

Nie orientuje się ktoś kiedy mają uruchomić ten balon z platformą widokową? Z góry dzięki za info, pzdr

impreza 16.11.2008 12:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dzwd (Post 629806)
Elo,mam takie pytanie.Otóż znalazlem kartę telewizyjną którą używałem bardzo dawno temu jeszcze za czasów mojego I kompa.Jest to karta PixelView,dość stara zaraz napisze dokładny model(ale karta z 1999 roku) znalazlem w necie do nij sterowniki,wpjołem ją do 16 pin. Windows wykrył ,zainstalowałem sterowniki i oprogramowanie(wszystko zgodne)podłączyłem kabel od kablówki i pojawił się obraz(poczywiście po wyszukiwaniu)ale obraz jest bardzo słabej jakości i nie ma dzwięku ,czy jest jakiś sposób na to aby obraz był lepszy i pojawił się dzwięk(mamgłośniki 5.1 Creativ'a)? plis o odp.Bez odbioru.

jak instalowałem kiedys kumplowi tuner tv, to po poczytaniu w internecie na ten temat okazalo sie ze przy wyszukiwaniu kanałów czasem warto ustawic na skanowanie dla innego kraju bo czesto sie zdarza ze sa pozamieniane ustawienia kanałów, to oczywiscie zalezy od oprogramowania, on akurat mial tuner Leadteka. Najlepiej znajdz w internecie czestotliwosci kanałow na jakiej nadaje twoj dostarczyciel kablowki i ustaw czestotliwosci ręcznie w opcjach i powinno byc ok, przynajmniej jak ja tak robilem to dzialało, bo wyszukiwanie czasem działa róznie :) ...

TSW Fanatyk 16.11.2008 14:12

Mam problem z rapidem...ściągam sobie jakiś plik i jest tak: idzie normalnie 5 sek a następnie kilka sekund ściąganie stoi w miejscu po czym znów startuje na 5 sek i znów się zatrzymuje....czym to może być spowodowane?

zuraw9 16.11.2008 14:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW Fanatyk (Post 629904)
Mam problem z rapidem...ściągam sobie jakiś plik i jest tak: idzie normalnie 5 sek a następnie kilka sekund ściąganie stoi w miejscu po czym znów startuje na 5 sek i znów się zatrzymuje....czym to może być spowodowane?

To chyba wina rapidu bo też tak czasami mam. Pewnie zależy od ilości osób które ściągają albo to ich nowe ograniczenie.

upiorny rycerz 16.11.2008 19:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez upiorny rycerz (Post 629642)
W jaki sposób robi się taką oprawę?

http://img230.imageshack.us/my.php?image=719qv9.jpg

Chodzi mi o to czy płótno jest pokryte jakąś specjalną farbą, czy te litery są wycięte czy to po prostu jest z jakiegoś specjalnego materiału?

Ponawiam...

Kamson 16.11.2008 19:11

Można gdzieś sprawdzić temperatury z ostatniego miesiąca w Krakowie? Najlepiej nie średnia temp. dnia tylko mierzona codziennie o tej samej godzinie.

PILNE!

tomasz1906 16.11.2008 20:09

Bo mi baba zyc nie daje! Jaki jest tytul nowego filmu z Doda i czy mozna go sciagnac?

edit: Bati dzieki serdeczne

Bati_NS_TSW 16.11.2008 20:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tomasz1906 (Post 630094)
Bo mi baba zyc nie daje! Jaki jest tytul nowego filmu z Doda i czy mozna go sciagnac?

Tłumacz się, tłumacz :D "Serce na dłoni" pewnie jest do ściągnięcia bo wchodził stosunkowo dawno :)

DYRU 17.11.2008 12:35

W jakich godzinach jest czynna "Tandeta"?? chodzi mi o ten budynek gdzie są głównie ubrania.
dziekuję

AMF 17.11.2008 16:45

ile może zarobić kierowca autobusu miejskiego? PKS-u? autokaru jeżdżącego z wycieczkami po Polsce i Europie

WzT 17.11.2008 16:52

W Krakowie z tego co słyszałem to kierowca autobusu miejskiego na start dostaje+/- 1500 zł z tym że z każdym rokiem pracy zwiększa się wypłata o kilka procent.
A kierowca turystyczny od 3000 w górę...

Szymek_R22 17.11.2008 18:44

Mam pytanie, ile szacunkowo mogłoby kosztować wynajęcie 9cio osobowego busa do Wrocławia?

Arkas 17.11.2008 19:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DYRU (Post 630282)
W jakich godzinach jest czynna "Tandeta"?? chodzi mi o ten budynek gdzie są głównie ubrania.
dziekuję

http://www.zumi.pl/357735,Centrum_Ha...kow,firma.html

janko04 17.11.2008 19:12

mam problem z komputerem, otóż jak włączam jakąś grę to mi pokazuje się niebieski ekran i jakieś białe napisy i od razu resetuje się komputer. I tutaj moje pytanie co jest tego przyczyną i jak można temu zaradzić :)?

DominoForza 17.11.2008 19:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez janko04 (Post 630467)
mam problem z komputerem, otóż jak włączam jakąś grę to mi pokazuje się niebieski ekran i jakieś białe napisy i od razu resetuje się komputer. I tutaj moje pytanie co jest tego przyczyną i jak można temu zaradzić :)?

nie jestem informatykiem ale z doswiadczenia wiem ze w takim przypadku to wirus ;]

gigant 17.11.2008 19:25

Cytat:

To nie wirus. Sądząc po kolorach, to radiowóz na tapecie. Zmień tapetę na inną, problem sam zniknie.

janko04 17.11.2008 19:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DominoForza (Post 630471)
nie jestem informatykiem ale z doswiadczenia wiem ze w takim przypadku to wirus ;]

na pewno nie wirus :) z formatowałem komputer i dalej to samo :) wiec to nie wirus;)

born2b3k 17.11.2008 19:29

wirus nie ma z tym nic wspolnego, najprawdopodobniej występuje jakis konflikt i dlatego wyskakuje 'bluescreen' sproboj uaktualnic sterowniki do karty graficznej i sprawdz jakie wymagania ma gra ktora probujesz odpalic. pozdrawiam

gackos 17.11.2008 19:32

Cytat:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Blue_Screen_of_Death

Ja też tak miałem, próbowałem różnych sposobów z neta, ale dopiero ponowne zainstalowanie windowsa pomogło. Ale wpisz sobie w google blue screen, a może znajdziesz coś co Ci pomoże.

janko04 17.11.2008 19:36

komputer jest nowy ma gdzies z 2 miesiace :D a gra to the Sims 2 :D abo to komputer siostry bo na moim fifa09 idzie plynnie tylko w menu :) wiec co mi radzicie zrobić ? zawsze mam gwarancje i moge go zanieść i niech mi to naprawia.. a nie ma jakiegoś sposobu na to? byłbym wdzięczny za pomoc :)

medyk 17.11.2008 19:45

moze sie grafa przegrewac i dlatego sie resetuje

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:43.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl