![]() |
Poszukuje tej strony/forum ze zdjęciami opraw z całego świata ?? Bo mi adres i nazwa wypadła z głowy.
Z góry dzięki http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi/index.php |
Wie ktos z jakiej strony mozna pobrac urywki z meczu przeciwko Totenhamem, szczegulnie strzal Marcelo, moga tez byc inne mecze z Marcelo, z gory thex za dop.
|
Mam nadzieje, że znacie odpowiedz co sie dzieje. Mam tak od wczoraj, klikam na ikone Dysk C czy Dysk D, zarówno na pulpicie jak i w moim komputerze, i wyskakuje mi takie okno : http://i35.tinypic.com/2mnj24i.jpg i nie mogę dostać sie do swoich danych na dyskach. Co mam zrobić ?? ?? Zaznaczam ze wczesniej juz tak tez mialem ale zrobilem formata jakis czas temu ale to "cos" znowu sie pojawilo ;/
|
Wie ktoś do której minuty wpuszczają na mecz? ;>
Potrzebuje jakieś w miarę pewne info, choćby kogoś kto tego doświadczył... ;) I nie pytać się dlaczego?, itd... po prostu czasem się nie da być godzinę przed meczem ;) |
Cytat:
Jak się tego pozbędziesz to powiedz, jak tego dokonałeś, bo ja pomimo formata mam nadal to samo... Pozdro :-) EDYTKA: Masz takie okienko 'adres'. W domyśle jest tam ustawione Mój komputer. Wybierasz dysk C/D i gra muzyka :) |
Cytat:
Zdradz mi sekret, jak wchodzisz do dysku ?? ?? |
poszukajcie w internecie pod pojeciem ComboFix jakis wskazowek na temat Waszego problemu
|
Cytat:
Cytat:
Dzieki Wielkie, program jest dobry i jak narazie działa wszystko tak jak powinno !! !! |
Również przyłączam się do podziękowań ;)
Oprócz w/w problemów... przy próbie uruchomienia PC musiałem go kilka razy resetować... mam nadzieję, że i w tym mi to pomoże. Jeszcze raz dzięki za pomoc! |
Cytat:
|
Witam mam pytanie z tematyki prawnej.
Więc kupiłem samochód, w ktorym wyszły pewne usterki(samochód posiadam od tygodnia). i Jak teraz wyglada sprawa z strony praw konsumenta, Mogę sie starac o oddanie pojazdu, czy pieniążków za poniesione koszty naprawy? dz |
Cytat:
|
Ile jedzie sie z Chorzowa do Krakowa pociagiem :)
|
Cytat:
Tu mi się wydaje kolego,że masz pozamiatane...wydaję mi się, że sprzedający tłumaczyłby iż usterka wynikła nagle z Twojej winy...jak to się mówi: " widziały gały co brały". Z czystej ciekawości,co to za usterka? |
W jaki sposób robi się taką oprawę?
http://img230.imageshack.us/my.php?image=719qv9.jpg Chodzi mi o to czy płótno jest pokryte jakąś specjalną farbą, czy te litery są wycięte czy to po prostu jest z jakiegoś specjalnego materiału? |
Cytat:
|
Cytat:
Wiec poprzedni właściciel owego pojazdu zataił pewne usterki. Kupiłem samochód od osoby prywatnej, z tym ze samochód był na firme i nie mam umowy kupna-sprzedaży tylko fakture VAT. Kuplem na osobe prywatną |
Cytat:
|
Wpadła mi kiedyś w oko fotka naszego starego sektora C, gdzie piorun na jakims meczu uderza w trybune. Ma ja ktoś?
|
Nie orientuje się ktoś kiedy mają uruchomić ten balon z platformą widokową? Z góry dzięki za info, pzdr
|
Cytat:
|
Mam problem z rapidem...ściągam sobie jakiś plik i jest tak: idzie normalnie 5 sek a następnie kilka sekund ściąganie stoi w miejscu po czym znów startuje na 5 sek i znów się zatrzymuje....czym to może być spowodowane?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Można gdzieś sprawdzić temperatury z ostatniego miesiąca w Krakowie? Najlepiej nie średnia temp. dnia tylko mierzona codziennie o tej samej godzinie.
PILNE! |
Bo mi baba zyc nie daje! Jaki jest tytul nowego filmu z Doda i czy mozna go sciagnac?
edit: Bati dzieki serdeczne |
Cytat:
|
W jakich godzinach jest czynna "Tandeta"?? chodzi mi o ten budynek gdzie są głównie ubrania.
dziekuję |
ile może zarobić kierowca autobusu miejskiego? PKS-u? autokaru jeżdżącego z wycieczkami po Polsce i Europie
|
W Krakowie z tego co słyszałem to kierowca autobusu miejskiego na start dostaje+/- 1500 zł z tym że z każdym rokiem pracy zwiększa się wypłata o kilka procent.
A kierowca turystyczny od 3000 w górę... |
Mam pytanie, ile szacunkowo mogłoby kosztować wynajęcie 9cio osobowego busa do Wrocławia?
|
Cytat:
|
mam problem z komputerem, otóż jak włączam jakąś grę to mi pokazuje się niebieski ekran i jakieś białe napisy i od razu resetuje się komputer. I tutaj moje pytanie co jest tego przyczyną i jak można temu zaradzić :)?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
wirus nie ma z tym nic wspolnego, najprawdopodobniej występuje jakis konflikt i dlatego wyskakuje 'bluescreen' sproboj uaktualnic sterowniki do karty graficznej i sprawdz jakie wymagania ma gra ktora probujesz odpalic. pozdrawiam
|
Cytat:
Ja też tak miałem, próbowałem różnych sposobów z neta, ale dopiero ponowne zainstalowanie windowsa pomogło. Ale wpisz sobie w google blue screen, a może znajdziesz coś co Ci pomoże. |
komputer jest nowy ma gdzies z 2 miesiace :D a gra to the Sims 2 :D abo to komputer siostry bo na moim fifa09 idzie plynnie tylko w menu :) wiec co mi radzicie zrobić ? zawsze mam gwarancje i moge go zanieść i niech mi to naprawia.. a nie ma jakiegoś sposobu na to? byłbym wdzięczny za pomoc :)
|
moze sie grafa przegrewac i dlatego sie resetuje
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl