![]() |
Ostatnio bramki straciliśmy dzięki Polczakowi, dziś obstawiam Bieniuka :) Koleś który nie wyróżnia się w II-ligowej drużynie... oj doktorze, jesteś bardziej oryginalny i fachowy niż Benhałer.
Cytat:
ewentualnie rożne. |
http://stawiam.com/beta/czytaj/newsr...owiedzial.html - to chyba nie zabrzmiało jak żart ?
|
2 : 0 dla Slowakow...patrzac realnie na dyspozycje pilkarzy powolanych przez Majewskiego. Znowu Obraniak i Blaszczykowski? Pilkarze, ktorzy sa kompletnie bez formy...
|
Dzisiaj zapewnimy sobie awans do MŚ, dzięki wspaniałej polskiej myśli szkoleniowej. Wg. Piechniczka i Majewskiego ilość rożnych świadczy o postawie zespołu i kto tak naprawdę gra lepiej, w meczu z Czechami mieliśmy ich aż 11!!! Prawie dwa razy więcej niż nasi rywale.
Oto prawdziwa tabela naszej grupy: http://img111.imageshack.us/img111/4...enamundial.png |
Jeszcze wracając do wczorajszego meczu, za weszlo.com:
Cytat:
|
Cytat:
f) w wybijaniu piłki na out:rotfl: |
Cytat:
|
mecz moze miec rekordową oglądalność bo wszyscy siedzą w domach i kazdy chce zobaczyc jak wygląda pusty stadion podczas meczu Polaków :)
a na poważnie to Brozio w podstawowej 11 po kontuzji na takie warunki jakie, podejrzewam, widze za oknem. Elegancko... |
jedyne, co mnie w tym meczu będzie interesowało, to by Głowa i Brozio, (jeśli zagrają) jakiejś parszywej kontuzji nie podłapali, najchętniej bym ich wcale na tym meczu nie widział.
Oni potrzebni są nam w daleko ważniejszych meczach, niż w tym o czapkę gruszek. A polska reprezentacyjna myśl szkoleniowo - pzpnowska niech się weźmie do uczciwej roboty od podstaw a nie pyskuje w gazetach na kibiców, którzy tego bajzlu dosyć mają. |
Cytat:
gość czuł się na siłach i był pewny swych umiejętności, które ostatnio idą w górę więc nie bał się wziąść ciężaru odpowiedzialności na swoje barki i podszedł do karnego... przestańcie z tym jeżdzeniem po Małeckim, jest już to żałosne, żeby pisać o sodóweczce w przypadku podejścia do wykonywania rzutu karnego to już nie wiem co trzeba mieć w głowie... |
Z PZPNem cisnie juz kazdy. Nawet pseudokomentarzyny z nSport w wywiadzie z Piechniczkiem po jego biadoleniu o tym, ze Rosjanie nie maja gwiazd, tylko kolektyw i dzieki temu swietnie tak im wszystko wychodzi redaktor odparl: 'panie trenerze, dosc tych komunalow' :)
|
Może piłkarze wychodzą z takiego samego założenia jak tu niektórzy i grają tak żeby czasem kontuzji nie dostać.To dlatego nie zagramy na MŚ:p
|
jacy gracze, taka pogoda
nie mamy pomaranczowej? ku*** przeciez nic nie widac |
haha ,niema kibiców to pzpn chyba wyłączył podgzewanie murawy bo za malo kasy bedzie
troche sniegu spadlo i białe boisko to jest mozliwe tylko w pzpn |
Jak myślicie ile dostał za tą bramke? :D
|
Ale pilka...wogole jej nie widac w tv.
Aaa i przegrywamy juz... |
a jednak ich kupili :)
|
Goooooool :-0
|
Jest!!! 0-1!!!
|
biale boisko a niema czerwonej piłki ale za to jest goooooooooooool gancarczyka
|
szkoda, że tego samobója nie strzelił Lewandowski :lol:
|
ja cie sune, oni chyba naprawde dostali kase ale od.... Słowaków !!!
|
Jeszcze jeden! Jeszcze jeden!
|
No czyli widocznie Gancarczyk też się zalogował na www.koniecpzpn.pl brawo Seweryn :D
|
ok jak przeczytalem wasze komentarze to pier**** ten mecz i ide ogladac Zabki jak graja :P
Panowie ,nie ogladajce, szkoda nerwow ;) |
Proponuje przełączyć na TVN7 - leci Pożegnanie z Afryką, idealnie się wpisuje w ten mecz :D
|
Szacun dla Gancarczyka, nie ma co takiej bramy to nawet w Fifie nie strzelę :D
A swoją drogą to pogoda sprzyja strajkującym. |
Aż się nie chce tego oglądać jak patrze na ten mecz to wydaje się że gra jakiś Azerbejdżan albo coś. Mam nadzieje że ten protest przeciw tym dziadom coś da bo inaczej będzie koniec polskiej piłki. A tak poza tym to piękna bramka:P
|
Czyli lewy kasy jeszcze nie dostal.
|
Jakz pięknie wyglądają puste trybuny w Chorzowie :) Zima króluje, l(L)ato się kończy ;D
|
Początek meczu cudony w naszym wykonaniu. Widocznie Słowacy zmotywowali ich lepiej niż Słoweńcy :P
|
http://polstacja.pl/viewpage.php?page_id=1
no przeciez Gancar soczyście .......nął, najlepszy boczny w lidze, nawet bramki strzela... |
Swoją drogą czy dupek odpowiedzialny za przygotowanie murawy nie wiedział że od 12 godzin sypie śnieg ...
A żeby im 10 wbili to może ludzie przejrzą na oczy. |
Coz za gracja i ulozenie lewej nogi ,Gancarczyk to prawdziwy nieoszlifowany diament.
A jak chcecie statystyki to Szpakowski zaprasza www.kastarcja.com.pl :lol: Kibice ktorzy jak juz tam sa to powinni wiecej cisnać na PZPN. |
Jedyne czego mi szkoda to że spory udział przy golu ma także Głowacki który zamiast wypierd.... piłke w aut to się bawił bawił a potem podał prosto do Słowaka...
A co jesli chodzi o murawe to zgadzam sie, że to jakies nieporozumienie... |
Dudek Dudek Dudek... Dudek Dudek Dudek - nowa piosenka kibiców Polskiej Reprezentacji :) A ja zapodam inne pytanie "gdzie jest piłka" :P a moze i "gdzie jest nasza reprezentacja"
|
Marzy mi się jutrzejszy dzień wchodzę na onet.pl i dział sport a tam: Dymisja Grzegorza L. :D
|
Cytat:
Tu trzeba wyjebac ich wszystkich! |
Pilki wogole nie widze :/
|
Chce jeszcze na jedną rzecz zwrócić uwagę, słyszycie jak pogłośnili mikrofony w okolicy trybun :D ? Pięknie słychać ten kilku osoby doping hahah, propaganda jak za komuny - żal i tyle
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl