![]() |
Sektor E11 i E12 przedstawia sie tak: 18 rzędów po 32 lub 43 miejsca, co daje około 620 miejsc :)
18 |
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Bilety nie schodzą bo leje i nikomu sie nie chce iść :P
ps. Lech podobno sprzedał już wszystkie 46 000 biletów na Salzburg , obyśmy również mieli taki potencjał ! |
fajnie, że na G nie ma pojedynczych biletów tylko abonamenty..
|
Cytat:
|
Jako że będę w krakowie dopiero w czwartek a to może być za późno szukam kogoś kto idzie po bilety i kupilby mi prz yokazji bilet na sektor F.
Odebralbym go w czwartek osobiscie. Bardzo prosze o kontakt na priv |
fanclub dostaje bilety na G ?? tak jak to było z Korona???
czy jak na g sa abonamenty to juz FC nie dostaje |
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...etow_na_slask/ |
ostatnio na oficjalnej było info że zostało 200 karnetów na G bo reszta została sprzedana oraz cześć dostały FC
|
Pilnie poszukuję osoby która zakupiłaby dla mnie karnet (oczywiście mowa o sektorze G), najlepiej jutro. Odbiór przed meczem ze Śląskiem, dobrze zapłacę, więcej info na priv.
PS. Łatwy sposób dorobienia kilku miedziaków na wyjazd do Poznania :) |
Ja byłem dziś zaraz po 11 po 4 bilety na F21, kolejek nie było, może po 3,4 osoby do kasy
|
a jak na tych sektorach F z dopingiem....czy tez siedza tam zagorzali kibice czy raczej Ci "spokojniejsi" rodziny itd....???
|
Pełen doping razem z młynem.
|
Sektory F przyłączają się do młyna, jest to rozciągnięcie sektora G
|
Sprawa rozwiązana.
|
Cytat:
Cytat:
|
Panowie mam wielką prośbę...Jeśli ktoś nie może iść na mecz ze Śląskiem i do tego ma karnet na sektor G czyli na młyn to mógłbym mi sprzedać ? więcej info na priv...
PS: BARDZO mi zależy. |
Prawda jest taka , że nasze piłkarzyki robią wszystko co mogą aby zrobić klubowi antyreklamę - jak myślicie , jeśli ktoś nie jest zajawiony a waha się czy iść na mecz to po takiej dennej grze jak w Bełchatowie kupi bilet..?
Płać człowieku a oni będą grali 10 minut a 80 spacerować po zieleni.. |
Cytat:
Dzisiaj kolo godz. 17 kupiłem karnet na G2, z tego by wynikało, że jeszcze troche abonamentów na G zostało. |
Widzę,że oficjalna nie podała żadnej info odnośnie liczby sprzedanych biletów,widocznie słabo idzie.
|
Skoro bilety na g nie sa sprzedawane to nie powinno byc na plakacie napisane ze sa dostepne bilety na G
|
mam pytanie jeśli było przepraszam a więc: jeśli mam imiona nazwiska wraz z peselem trzech osób mogę sam jeden kupić te 3 bilety? z góry dziękuje za odp
|
Cytat:
TAK !!! 10 znaków |
Sorki ze znow o to pytam ale kazdy mi mowi innaczej
fanclub dostaje bilety na G ?? tak jak to było z Korona??? czy jak na g sa abonamenty to juz FC nie dostaje. Bo juz sam nie wiem |
Jak będzie wyglądała sprawa biletów dla przyjaciół z Gdańska? Czy jak przyjadą na własną rękę dostaną bilety na mecz za złotówkę czy trzeba będzie kupić Lechistom bileciki normalnie w kasie po normalnej cenie?
|
proste pytanie, bo nie mogę się dodzwonić do WŚ - zostało coś jeszcze abonamentów na G?
jakby ktoś miał jakieś info - pisać. |
Cytat:
|
Cytat:
|
niema juz Karnetów na G. bylo rano ostagnie 40 karnetów załapałem sie :)
koncza sie na F |
Wislak2221 fancluby mają odłożoną pulę - 2tys na sektor G. W sprzedaży abonamentów było zapewne 3,5 tysiąca biletów z G.
festereknh bilety będą mieli w Gdańsku więc się tam zaopatrują, bo przyjazd na mecz zgodowy bez biletu skoro była możliwość nabycia, i późniejsze proszenie się o załatwienie zgodowiczów to brak szacunku, robienie problemu z niczego. |
Są jeszcze bilety na G?
|
Dzięki stary;) do piątku pzdr;d
|
Wiadomo ilu braci z Wrocławia stawi się na meczu i na jakim sektorze będą oni rozmieszczeni?? No i jak ogólnie wygląda plan przyjęcia??
|
Niema biletow na G sa tlko ostatnie karnety, A Ślask zasiadzie albo znami na młynie albo w narozniku F
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...na_sektorze_g/ |
Bilety na G są, przed chwilą kupiłem bez problemu. Ruch płynny, więc nie bać sie kolejek;)
|
Są bilety na E bo właśnie jadę?
|
Są na wszystkie sektory
|
Ile mniej więcej trzeba stać w kolejce?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl