![]() |
cos polecacie dzisiaj z Tenisa? bo na Tenisie to sie nie znam :P
|
Ja proponuję zagrac single na Cuevasa (gra z Rochusem) i Kvitovą (gra z Kirilenko).
|
ja sie nie znam ale grac lubie oprocz hanescu gram
N. Devilder - Lapentti Nicolas 2 kurs 1.46 F. Gil - Mathieu Paul Henri 2 kurs 1.37 kurs 2.00 |
siema mam pytanie do was bo wpłaciłem sobie kase na moje konto w bah przelewem bankowym i strasznie się długo czeka tzw 2-3 a slyszałem że można im dowód wpłaty wysłać i kasa jest za 15 minut prosze o odp jakies wskazowki jak to mam zrobic dzieki pozdro
|
Jak masz konto internetowe, bo bez problemu wpłacasz kasę za pośrednictwem przelewów24 i kasę masz na koncie w kilka minut. Załóż sobie konto np. w mbanku i masz z głowy. To nic nie kosztuje. Możesz też np. zeskanować dowód wpłaty i im podesłać, ale najpierw zapytaj, czy to coś da, bo ja raczej wątpię, żeby tak ufali swoim klientom ;)
|
juz napisalem im wiadomosc mam tylko screena z dowodem wplaty im przeslac ale wlasnie mam konto w aliorze a on nie obsluguje przelewow 24 ;/
|
Cytat:
Poza tym bardzo Cie prosze uzywaj na przyszłosć jakichkolwiek znakow interpunkcyjnych,bo to ciezko przeczytac..... |
Cytat:
a to mój kuponik na dzisiejszy wieczór : Białoruś U21 - Włochy U21 2 Serbia U21 - Szwecja U21 2 Dent T. - Gimeno-Traver D. (1. Set) 1 Simon G. - Reynolds B 1 Radwanska A. - Martinez Sachnez M.J. (Zakład na set) 2:0 Lindsdals IF - Ljungby IF 1 Kurs 8,74 Stawka 10,00 PLN maks. wygrana 88,74 PLN |
dobra jedziemy dalej : środa
Hiszpania-USA do przerwy i na konec 1 1,57 za 329,99 do wygrania 518,08 zł !!! |
|
Cytat:
|
dobrze ze dalem na USA :D
|
a na dziś cos polecacie?
|
Aga R. polecam;)
|
ja coś takiego z nudów posłałem:
Vaasan - JJK 1 Fram - Hafnarfjord 2 Lillestroem - Molde 2 Brann - Aalesund +2,5 Estudiantes - Nacional 1 RPA - Brazylia (1:0) hcp - 2 |
na noc :)
Seattle Storm - LA Sparks 1 1.15 Japonia - Kuba 2 1.45 kurs 1.67 - ehe elegancko !! |
Do bardziej kumatych w tenisie: Co sądzicie o meczu Davydenko - Berdych?
Kursy to 1.90 - 1.70 Myślałbym tu raczej na jedynką, no chyba że na trawie widać duża różnicę pomiędzy nimi na korzyść Berdycha... |
kuponik na dzis
Polska - Brazylia 2 1.33 MTZ-RIPO Minsk - Bate Borisov 2 1.70 Olimps - FC Skonto Riga 2 1.30 Portugalia - Austria 1 1.30 kurs 3.82 siadło ! tak trzymać :D |
J.Crump 1-2 1.95
wklad 50 Do Wygrania : 90.89 później jeszcze e-lige cos puszcze :D |
i taki na farcika
Atlético-PR - Corinthians 1x 1.20 Sao Paulo - Náutico 1 1.40 Stany Zjednoczone - Chiny 3-0 w setach 1.70 Japonia - Kuba 2 (-1.5seta) 1.65 kurs 4.71 w porzadeczku !! po sniadaniu cos znajde to zapodam :) |
Cytat:
|
Hipszania-RPA 1 1,60 92 minuta i poszło....
Polska-Brazylia 2 1,28 (siatka) za 250zł do wyjęcia 512zł ! Na wielkim plusie jestem w tym tygodniu dzięki grze live...Wimbledon i siatkówka Polska-Brazylia! |
Z.Gora-Bydgoszcz(+14) 1
Leszno-Gdansk(+16) 2 J.Crump (12,5 pkt) 1 J.Hampel-H.Andersen(+3) 2 wklad : 20 zl Do Wygrania 153.45 |
RPA - Hiszpania (1. połowa) X 2.30
Polska - Brazylia (1,5:0) 2 1.45 USA - Brazylia (1. połowa) 2 1.90 Vitoria - Santo Andre 1 1.65 ako: 10.46 |
V. Williams - A. Ivanovic 1 1.25
Verdasco Fernando - Karlovic Ivo 2 1.65 Berdych Tomas - Roddick Andy 2 1.55 ako 3.20 siadlo :D |
Cytat:
|
Willams V. - Ivanovic A. krecz Ivanovic a obstawiłem na Willams w stsie :d
Co to oznacza? Dodam,że Radwańska mi już weszła i został mecz w piłkę a ewentualną kasę musze jutro odebrać :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ok,dzięki to czy rozliczyli by mi jako zwycęstwo Williams czy po kursie 1,0 to dla mnie większego znaczenia nie miało,chodziło mi bardziej,żeby nie czekali np 2 dni na ewentualne rozegranie meczy bo w środę jade na wczasy :D:D
Ale fart Reykjavik 3:2 :) |
dawno mnie tu nie było:D i od razu się zapytam warto zagrać na Polonię w czwartek? kurs ciekawy
|
V.Williams - A.Radwańska 1 1.13
V.Azarenka - S.Williams 2 1.30 ako : 1.47 siadło jak złoto |
Cytat:
Moim zdaniem nie warto ich grać. Grembocki+ ciągłe wdupcanie się Wojciechowskiego+ traktowanie piłkarzy jako zło konieczne w tym klubie może poskutkować tylko zaaaaajebistym spadkiem morale w szatni. Myślę, że kurs ponad 3 na gospodarzy to dobry pomysł. Na pewno 1 będzie lekko zagrana z mojej strony na ten mecz. |
Cytat:
Aha, ja na dziś gram Mogren, Safinę i Vasco ;) |
Cytat:
|
Z mojej strony już kupon poszedł, bo pewnie nie jesteśmy jedynymi, którzy tak myślą i im bliżej meczu, tym kurs będzie niższy.
|
Nacional - Estudiantes 1x
Fylkir - IBV 1 Kawasaki - G.Osaka 1x Nagoya - Kashima 2x kurs: 3.43 opinie bardzo mile widziane |
gdzie można sprawdzić wynik meczu Gremio- Cruzeiro?
|
livescore.com
|
Haas Tommy - Djokovic Novak powyżej 9.5 gemów w I secie 1.52
Karlovic Ivo - Federer Roger powyżej 9.5 gemów w I secie 1.35 ako 2.05 ehh braklo 0,5 gema :( |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl