![]() |
Cytat:
Co Cię wkurza? To, że napisaliśmy, że jest, miało wg Ciebie oznaczać, że od razu podpisali z nim kontrakt? Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Przeszedł testy medyczne i czekamy na oficjalną. Więcej będzie wiadomo około 15 - 16 -- ALE ZASTRZEGAM, NIE MUSI TO BYĆ KONFERENCJA... Aby potem znowu nie bylo, ze coś było obiecane a sie nie udało... |
kurde nie wiem co myslec .. czy to wymysly dziennikarzy i ludzi czy prawda o tych kilku transferach
bede jak nie wierny Tomasz do póki nie"dotknę" nie zobacze nie uwierze:) jakby to sie stalo dzis to fajny prezent by byl na imieniny:P |
Panowie a czy wiadomo coś o tym drugim zawodniku?
Jeśli podpiszemy z Milinkoviciem to ja chyba ide pic ;) |
nic nie wiadomo , na portalach tylko masz że przyjdzie ale oficjalna strona milczy... wiec zostaje nam czekac..
|
Jeżeli faktycznie trafi się nam kilka transferów w najbliższych dniach, bez sensem jest dla mnie robienie kolejnych konferencji prasowych. Ogłosić na oficjalnej, zapakować w samolot i zrobić jedną większą i sensowniejszą konferencję po powrocie z Niemiec.
|
http://eng.mfkkosice.sk/c/portal_pub...ut?p_l_id=31.9
Milinkovicia nie ma już na oficjalnej stronie klubu w kadrze. Bardzo możliwe że już niebawem będzie u nas:P |
Cytat:
|
Skoro nie ogłoszono do teraz info o konferencji to oznacza, że jej nie będzie w dniu dzisiejszym dlatego trzeba poczekać w następnych dniach może będzie transfer bez konfy, różnie to bywa. Ale radziłbym się tak nie napalać, bo różnie to bywało Nurkovic czekał na stacji na podpisanie kontraktu, Braz był w Krakowie itp. niekoniecznie musi nam się udać transfer Milinkovicia, może zabraknąć tego milimetra co zresztą tak jak w piłce oznacza, że nie ma bramki/ transferu. Jeżeli nie będzie informacji z oficjalnej o transferze to niestety nie będzie go tak naprawdę ;]
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...an-niedlugo-k/
Nie wiem czy ta strona jest godna zaufania, ale pisze że oprócz Milinkovica na obóz do Niemiec ma dołączyć Marcin Kowalczyk (prawy obronca Dynamo Moskwa). info dzisiejsze, z przed 9. |
A ja bym chciał się do wiedzieć - bez żadnej złośliwości czy ironii - na czym drodzy koledzy forumowicze opierają pogląd, że Milinkovic będzie genialnym transferem? Taką "perełką", jak piszą niektórzy? Na jego CV? Na podstawie youtub`a? Może ktoś go widział w 3-4 pełnych meczach? Albo rozmawiał z jego trenerem?
Spokojnie, Panowie, nie podpalajmy się. Być może będzie to faktycznie "perełka" jak Marcelo, ale poczekajmy z tymi "ochami" i "achami" pod jego adresem na kilka meczów z jego udziałem. Lepiej dać się mile zaskoczyć niż zawieść... |
nie możesz powiedzieć, że 21 letni zawodnik, mający za sobą debiut w reprezentacji swojego kraju nie jest kapitalnym MATERIAŁEM na dobrego piłkarza. Ludzie faktycznie przesadzają z wychwalaniem go (zwłaszcza, że transfer do nas na razie jest w sferze domysłów i plotek), ale fakt, że gość jest baaardzo obiecujący.
W którymś z tematów o transferach ktoś ładnie napisał, że Wiśle potrzebny jest zawodnik, którego każdy kontakt z piłką będzie powodował wrzawę na trybunach.To może być taki zawodnik. |
Czy to prawda że konferencja o 16.
|
Cytat:
|
gdzie ci pisze ze o 16?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://wisla-online.pl/news/zurawskii-milinkovic-1140
w komentarzach ktos palnal ze konferencja o 16 albo o 16 30 i juz sie rozeszlo. I ze Braz i Milinkovic dzis podpisza. |
Przecież dziennikarze z tej strony muszą wiedzieć o konferencji, bo muszą być na niej obecni.
|
Naprawdę wyluzujcie Kirm tez miał być mega gwiazdą a nią nie jest. Może być dobry ale wcale nie musi, lepiej się nie napalać a zobaczyć spokojnie na żywo co potrafi bo z youtuba to i Łobodziński wygląda niesamowicie a taki Żuraw może spokojnie grać w Realu.
Oczywiście też bardzo liczę, że będzie to świetny transfer ale lepiej poczekać bo osobiście pewnie nikt nie widział jak gra a youtube to tylko youtube. |
gdyby doszli do porozumienia z Milinkoviciem to dali by info na oficjalnej...widocznie cos nie poszło....lub jeszcze rozmawiaja...
|
Cytat:
|
Cytat:
Chociaż równocześnie pojechałeś niemiło :-/ |
Cytat:
haha rozwalił mnie ten komentarz :P |
ja nie wiem czy to nie był on, jak jechałem zakopianką to na Orlenie badali gościa
a tak na serio to się zastanawiam ile tu już żyłek pękło podczas gorącego okresu transferowego w tym temacie, czy te podniety są ogólnopolskie, wróżbici i tarociści tylko u nas czy to wszędzie tak jest pytam bez napinki bo niektórzy siedzą na innych forach |
Cytat:
|
Cytat:
|
http://sport.interia.pl/raport/trans...u-uche,1499465
Czy ktoś orientuje się jaki procent Wisła ma zagwarantowany z ewentaulnej transakcji? |
10 albo 20%
|
teraz chyba nic, jakby odszedl zima to by byla spora sumka.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl