![]() |
Ogarnijcie się z tym licytowaniem.
Fakty są takie: 1. Żurawski podpisał kontrakt z Wisłą. 2. Milinković nie pojechał z Koszycami na obóz do Austrii, ponieważ ma ofertę z zagranicznego klubu, do którego chce odejść i jest nim Wisła. Nie srajcie co godzinę pod siebie, czy już złożył podpis, czy jest na Ruczaju, czy na Reymonta, czy będzie pokazywał "W" jak strzeli gola. 3. Makinwa wraca, według jego menedżera, jutro do Rzymu z urlopu. Powiedział włoskim mediom, że będą gadali z Larissą, o Wiśle nic nie mówił, choć Włosi piszą, że Wisła i Larissa walczą dalej o Makinwę. Nie wiadomo, czy robi podpuchę z tymi Grekami, czy przebili Wisłę i jest Makinwa chętny iść do nich (90 procent, że woli iść do nich, niż do Wisły, o ile się dogadają). 4. Obrońcy będą - "jacyś" - tyle jest wiadome. Nic się więcej nie dowiecie do ewentualnych konferencji, oficjalnych komunikatów prasowych, więc wyjdźcie się przewietrzyć, róbcie sobie z kolegą dyżury w odświeżaniu strony oficjalnej, a przestańcie pier***ć. |
Cytat:
Przypomina mi się sytuacja gdy Podbrożny wracał z USA jakieś 10 lat temu. A i jeszcze pograł parę lat wtedy. |
Cytat:
Po 2 mam nadzieję, że jak już będzie taki niezły to nauczysz się poprawinie pisać jego nazwisko ;) |
dokładnie Athletic to bardzo konserwatywny klub... kibice nie zgadzają się, żeby w tej drużynie grał ktoś innej narodowości, klub zatrudnia tylko piłkarzy posiadających baskijskie pochodzenie. a jako ciekawostkę dodam, że to jedyny obok Realu i Barcy klub, który nigdy nie spadł z Primera Division :)
|
Cytat:
|
Cytat:
http://tsw.com.pl/news/We-wtorek-bedzie-ciekawie-317 Działacze Wisły Kraków ostro pracowali w ostatnich tygodniach i teraz przyszedł czas na zbieranie plonów. Dziś graczem Wisły został Maciej Żurawski, który ma z Pawłem Brożkiem stworzyć najlepszy duet napastników w polskiej lidze. Jest to świetny ruch sportowy i marketingowy. Jednak to nie koniec dobrych wieści. We wtorek do Białej Gwiazdy dołączy przynajmniej jeden piłkarz, a może i dwóch. Dziś w Krakowie przechodzili testy medycznie i czekają na nich uzgodnione umowy, które trzeba podpisać. Nie będziemy podawać personaliów, bo konkurencja nie śpi i umowy nie zostały jeszcze oficjalnie podpisane. Nie ma co się jednak czarować i jutro kibice będą mieć kolejne świetnie wieści. Dodamy tylko, że są do gracze zagraniczni i można wiązać z nimi duże nadzieje. Wisła się zbroi i to na poważnie. |
Czy podczas wszechobecnego zachwytu nad jakims tam Milinkovicem moze ktos mi przypomni jak nazywal sie gosc z Zyliny (tez jakis tam wymiatacz) ktory juz prawie byl nasz w zeszlym roku ale skonczylismy z Kirmem prosze tez o info gdzie gosc teraz kopie oraz z jakim efektem?
|
Ludzie, spokojnie, jeszcze żadnego Milinkovicia nie zakontraktowaliśmy. Poczekajmy spokojnie na oficjalne wieści, a nie napalajmy sie tutaj, żeby później rozczarowania nie było.
|
Co do chłopców z Bilbao to wydaje mi się że przyjmują też Katalończyków choć do końca nie jestem pewien. Ale chyba narybek tylko z tych dwóch regionów Kraju Basków i Kataloni
|
"kopie" w Salzburg. Zapewne chodzi Ci o Vladavicia
|
Cytat:
|
Admir Vladavić
|
Możemy już dziś powiedzieć, że jednym z tych piłkarzy jest Marko Milinković, który przeszedł wczoraj pozytywnie testy medyczne. Klub podpisze z nim kontrakt 4 lub 5 letni, a suma transferu wyniesie około 400 - 500 tysięcy euro. Transfer jest już dograny w 100%, bo kluby się dogadały, a piłkarz uzgodnił swoje warunki kontraktowe. Klub powinien dziś oficjalnie to potwierdzić, ale nie można wykluczyć przełożenia sprawy na jutro by zaprezentować kibicom i dziennikarzom więcej nowych piłkarzy Wisły Kraków. http://tsw.com.pl/news/Ciekawy-wtore...Milinkovic-317
chyba już wszystko jasne:) |
|
Nie z Żiliny lecz z Rużemboroka - Miroslav Bożok, kontrakt był już prawie na ławie lecz pojawił się Kirm.
Gdzie kopie? W Gdyni ze śledziami. Z jakim efektem? Zobacz sobie na tabele. :lol: edit: a to chyba nie o tego Ci chodziło. :-) chociaż z tego Twojego opisu byłem pewny, że o Miroslava chodzi. |
ja tam czekam na oficjalne potwierdzenie na www.wisla.krakow.pl konferencje sobie mogą robic kiedy chca
|
Cytat:
Trzeba podchodzić do wszystkich wieści z pewnym dystansem, zwłaszcza jeśli chodzi o informacje podawane przez wisla-online i tego typu podobne strony, które już kilkukrotnie w sprawach transferowych pisały rzeczy, zdawać by się mogło, totalnie wyssane z palca. |
Cytat:
|
Admir Vladavic dzieki chlopaki hmm... Czyzby jednak bylo nas dzis stac na wyciagniecie zawodnika z mistrza innej (lepszej? ligi) ?
Co i dlaczego zmienilo sie w klubie ? (oczywisie jesli chlopak do nas przyjdzie) |
A czy przypadkiem Milinkovic nie miał kontraktu do czerwca 2010?
|
Ten Marko Milinković to lewy pomocnik?
|
tak ... ale może też grać na lewej obronie
|
Milinkoviciovi w środe wygasa kontrakt to po co Wisła miała by a niego płacić 400-500 tys euro?
|
Cytat:
A co do kontraktu, to wydaje mi się, że Milinković ma kontrakt do 2011, a nie do 2010, jak podaje zakazana strona. |
Cytat:
Cytat:
|
Zakazana strona ma ogólnie złe dane z Ligi Słowackiej, więc nie ma się co dziwić.
|
Wygasa mu kontrakt, bo na transfermarkcie tak napisali? Myślcie...
|
Johnny B:
"czy cos co do tej pory wisla-online przedstawiła potwierdziło się?" owszem, transfer Alvareza (dzień przed tym, jak wszyscy o tym napisali) transfer Kirma testy Vaska to, że Christian Stuani nie zagra na pewno i świeże, że wczoraj o 14.30 będzie konferencja na której przedstawiony będzie Żurawski - nikt o tym wcześniej nie pisał itd... i przestańcie już wszyscy płakać :) swoją drogą, mogę być pewny, że dziś na stronie głównej przeczytamy, że Milinković zasila szeregi naszej drużyny :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl