![]() |
Pracuje ktoś w Play ?? P4
szukam kogoś kto zajmuje sie przedłużaniem umów a dokładniej "siedzi" w utrzymaniu klienta !!! ??? |
Cytat:
|
Ok, tylko ja potrzebuje jakieś szkoły gdzie na 100% są auta identyczne jak na egzaminie. Jestem już po kursie, potrzebuje tylko godzinki albo 2 i chce pojeździć autem takim jakim bede zdawał.
|
|
siostra kupiła netbooka,jakis asus eeepc. I to gowno nie ma sytemu w sobie, nie ma tez czytnika płyt dvd.
Wiem ze trzeba zrobic botowalnego usb i zainsalować windows. W tym problem ze ja winde to mam na płycie i to Xp. A szukam win7. Ktoś ma jakiegoś fajnego linka do dobrej wersji tego systemu? |
Cytat:
|
Pytanie do ludzi z Olkusza.
Jak wygląda, ile kosztuje, jak najszybciej najwygodniej wychodzi dojazd Kraków -> Olkusz (na rano do roboty) busem,autobusem,mpk,pks, czymkolwiek? |
podobno 6,5 zlocisza busik, czestotliwosc co 20 minut ( info tell)
|
Cytat:
Kraków-Olkusz Pon-Pt (5.35-22.15) odjeżdżają co 7 minut Sobota (6.00-22.15) odjeżdżają co 10 minut Niedziela (6.05-22.15) odjeżdżają co 15 minut |
Podziękował
|
Szukam nazwy modelu takiej oto koszulki http://www.iss-sport.pl/sklep/1/0_4a...40ce333578.jpg
Tylko chodzi mi koszulkę tzw. "rugby" z długimi rękawami. Może ktoś wie jak się nazywa? |
Gdzie w Krakowie kupie długopisy typu Parker lub Waterman z grawerem ?
|
Wie ktos jaki jest tytuł piosenki z najnowszej reklamy świątecznej play?
edit. wielkie dzięki piter116 |
Cytat:
|
Wynajmuje ktos mieszkanie w Wiedniu ? Wie ktos, czy poza czynszem i kaucja sa jakies dodatkowe oplaty ?
|
Szlag mnie zaraz trafi z tymi e papierosami.
Pytanie... Jeden e-papieros (dwa mi nie potrzebne) tak do 70 złotych. Co polecacie kupić ?! |
Miał ktoś taki numer, że z konta bet365 znikają pieniądze ? Dzisiaj spoglądam i zniknęło mi 50 zł. Nie grałem żadnych zakładów, w historii rozliczeń nic nie ma. Nie rozumiem.
Proszę o pomoc |
Cytat:
|
nie wiem czy na bet365 jest właśnie coś takiego ale zazwyczaj w przypadku pierwszej wpłaty i dostania bonusa np. 100% od wartości wpłaty do powiedzmy 200zł. masz określony czas do obrotu bonusem... jak tego nie zrobisz to ci przepada...
|
Cytat:
Szczerze to za siedem dych to lepiej sobie odpuscic. Kupowalem niedawno razem z ziomkiem e cygary i on połasił sie na cene i teraz klnie i pluje sobie w brode. Ja kupiłem sobie e papierosa mild (rodzaju Ci dokladnego nie podam bo to mam w papierkach) za 150 zeta i jestem zadowolony. Róznica cenowa miedzy tymi e fajkami to kwestia baterii. Im mocniejsza tym poprostu e fajek jest drozszy. |
eryk_cartman no ja też tak uważam, bo co nie co czytałem. No ale dziewczyna chce kupić ojcu na święta i uparła się żeby nie był za drogi.
A jakie opinie na temat e-papierosa ego-w ? Dwa kosztują około 85 złotych. |
Witam
Poszukuję osób które posiadają Nissana 2-3 letniego UWAGA!! zakupionego w salonie. (może być odrobinę starszy). Właściciele potrzebni są do badania marketingowego (nic nie sprzedaję nie oferuję itp). Spotkanie w poniedzialek o godz.18.15. Dla osób które się zakwalifikują do udziału kasa to 100zł natomiast jeżeli przedstawiciel firmy odrzuci po przeglądnięciu ankiet daną osobę otrzyma ona 50zł i może iść do domu. Badanie takie trwa około 2h. jeżeli znacie kogoś takiego to przekażcie mu tą informację. Kto pierwszy ten lepszy. |
Cytat:
|
eryk_cartman dzięki.
Więc jeszcze jedno pytanie odnośnie e-papierosów czy wszystkie działają w taki sposób: "Podczas używania należy trzymać przycisk LED oraz w tym samym czasie się zaciągać." |
Zna ktoś może jakąś zaufaną i w miarę tanią drukarnię? Potrzebuję wydrukować gazetę w dość niskim nakładzie. Prosiłbym o pw.
|
Cytat:
|
Wie ktoś jak jest z oddaniem towaru przy zakupie w sklepie internetowym ?
Chce kupic tv . Jest np w EuroRtv ale tylko na sprowadzenie . W zadnym sklepie w Krakowie niema go wystawionego . Niema jak go oglądnąć , sprawdzić itp . Mam mozliwośc zwrotu jak go kupie czy nie ? |
Witam, potrzebuje bilet dzienny,tygodniowy dwuprzejazdowy MPK, obojetne czy ulgowy czy normalny obejmujący dzień wczorajszy dokładnie godzine około 20,30 (7.12). Kanary mnie złapały i chce sie wybronić, pozdro
|
Potrzebuję bardzo pilnie kupić dziś fotel bujany do 200zł. Jakiś pomysł gdzie na terenie Krakowa znajdę takowy?
Gumtree, allegro, tablica sprawdzone i nic ... ; ( |
Chcę zaktualizować flasha. Wyskakuje mi taki oto błąd:
http://i47.tinypic.com/raxd9d.jpg Czy ktoś zna przyczynę takiego stanu rzeczy i co najważniejsze WIE jak sobie z tym poradzić? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl