Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

kha1 28.06.2010 13:06

Zresztą jeśli chodzi o Kosowskiego to chyba nie ma co. Wystarczy, że do drużyny doszedł jeden doświadczony zawodnik, nie ma sensu postarzać kadry, nie uważacie? Angaż Żurawskiego to bardzo dobry ruch, pamiętajcie, że to gracz darmowy, na 100% nie ma już takich wymogów finansowych jak wcześniej i jestem niemal przekonany, że pomoże drużynie tak jak Jagielonii pomaga Franek.

Powodzenia Panie Maćku, świetna nowina mnie dziś obudziła! :-)

misiek007 28.06.2010 13:08

naśmiewaliście sie co to bedzie za transfer z 3 ligi hiszpanskiej to macie....Fernando Soriano oficjalnie w Osasunie Pampeluna...

iq1000 28.06.2010 13:08

Cytat:

Wzmocnień zamierzają szukać wśród zawodników, którzy nie mieszczą się w składach mocnych klubów europejskich. Ta strategia będzie obowiązywać do czasu, gdy klub nie stworzy siatki skautów.
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,80...a_wielkie.html
Od razu uśmiech pojawia się na twarzy :)

maci0s 28.06.2010 13:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez labtec (Post 922489)
bo co piknik fanie ?
Tak samo można się Ciebie czepiac że używasz herbu ssa, więc zejdź ze mnie internetowy hoolsie w kapciach.

Dzięki panowie za odpowiedź !

PIKNIK FAN i INTERNETOWY HOOLS... :D dzięki...:P od dzisiaj tak będę o sobie mówił:-)

labtec 28.06.2010 13:10

no dobra Panowie, cieszymy się z powrotu Żurawia ale mamy najkrótszą ławkę obrońców chyba w lidze !

Broziu, Marcelo, Cleber, Singlar i Kowalski jako rezerwowy..

nie za mało trochę graczy ?

jacek67 28.06.2010 13:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez czera84 (Post 922446)
Przepraszam bardzo.Ja zawsze wieżyłem i przepatrz sobie moje posty.Ciągle pisałem "chłopaki trochę cierpliwości".Teraz jestem w siódmym niebie!!Ale już wyobrażam sobie posty innych m.in takie "no Żuraw już stary i nic nie będzie grał a ten Milinković to nie na teraz tylko na przyszłość.Nie jest to dobry ruch"..hehe ale zawsze są tacy:lol:

no wiara to u Ciebie bardzo duża:-D

funkykoval 28.06.2010 13:11

Cytat:

bo co piknik fanie ?
Tak samo można się Ciebie czepiac że używasz herbu ssa, więc zejdź ze mnie internetowy hoolsie w kapciach.

Bo okazuje się kto jest "piknik-fanem" oraz świecisz oczywistą ignorancją w temacie Kosa - Wisła niestety;-)
Można przyznać się do błędu, ale ubliżanie jest raczej nie na miejscu, zresztą Macios z tego co pamiętam odgarniał na Wisle śnieg w lutym, więc raczej do pikników nie nalżey - przynajmniej moim zdaniem.
Tak samo jak ja nie należę do fanklubu rzeczonego kolegi.
pozdrawiam i radzę nie brać każdego posta osobiście

tofik 28.06.2010 13:11

Milinkovic to zawodnik z ogórkowego zespołu, który dostawał bęcki od każdego w lidze słowackiej :)

WISŁAZWE 28.06.2010 13:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez SpoXsteR (Post 922478)
Kosowski ma na pienku z Cupialem.. wiec raczej nierealne, choc Boss lubi zaskakiwac

Kasperczak też miał na pieńku z Bossem na ale jak mówisz ostatnio Cupiał lubi zaskakiwać więc nic mnie nie zdziwi.

Co do transferu Żurawskiego, bardzo dobry strzał marketingowy, w jakimś sposób przyciągnie na stadion kibiców, parę bramek w sezonie też za pewne strzeli ( mam nadzieję że więcej niż parę) ważne żeby był w pełni zdrowy, obrońcy skupią się na nim i być może wróci stary dobry Paweł z poprzednich sezonów, mam nadzieję że Żuraw dobrze wpłynie na atmosferę w zespole, po odejściu Głowy potrzeba takiej osoby obok Sobola oczywiście.
Może Małecki przestanie gwiazdorzyć, weźmie się do pracy i przestanie machać rękami bo konkurencja w składzie zacznie się robić w końcu większa niż w ostatnim czasie co zmusi do podniesienia swoich piłkarskic umiejętności.
Oby ten transfer wyszedł nam na dobre do tego jeszcze jak dziś zaprezentują tego Milinkovića to będzie bardzo dobry Wiślacki Dzień.
W końcu skończą się narzekania że Legia już ma 4 nowych zawodników że nasi działacze śpią, bo jak widać cicho sprawnie pracują oby tak dalej.

labtec 28.06.2010 13:12

no dobra Panowie, cieszymy się z powrotu Żurawia ale mamy najkrótszą ławkę obrońców chyba w lidze !

kosaTS 28.06.2010 13:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez labtec (Post 922503)

Diaz i kontuzjowany Burliga jeszcze

jachting 28.06.2010 13:13

Po co to się martwić na zapas ?
32 lata to nie jest tak dużo , z dwa sezony na wysokim poziomie minimum powinien pograć .
Ile Mięciel miał lat ? W każdym razie jeden zawodnik to żadna reguła - czy to Frankowski czy Mięciel .
Następna rzecz , w końcu Wisła będzie przynajmnie , może conajmniej .... 2 solidnych napastników .
To naprawdę robi różnicę , oby jeszcze tylko Garguła był w formie , to nie tylko atak będzie ale i rozgrywający ofensywny pomocnik .
Na tym oczywiście nie można skończyć , potrzebna są jeszcze wzmocnienia i uzupełnienia składu - zresztą nie zapowiada się żeby to był koniec . Chcąc niechcąc wchodzimy w inną erę naszej piłki ligowej , to jednoczesnie i zachęca i wymusza niektóre ruchy .

Wasiu 28.06.2010 13:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez misiek007 (Post 922492)
naśmiewaliście sie co to bedzie za transfer z 3 ligi hiszpanskiej to macie....Fernando Soriano oficjalnie w Osasunie Pampeluna...

Tak samo szkoda, ze nie przyszli do nas rokujacy napstnik Znicza, Mariusz Lewandowski i utalentowany rozgrywajacy Poloni, Stefan Majewski.

Wez ty sprawdz zanim cos napiszesz. Az dziw bierze, ze przynajmniej zalogowac sie potrafisz.

maci0s 28.06.2010 13:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pierdek18 (Post 922504)
pewne z Tym serbem??? nigdzie nie pisze ze zostanie zaprezentowany

transmisja z konferencji tutaj
http://www.xn--maopolska-rub.tv/portal/?p=2087

na czacie ktos sie pode mnie podszywa.. :) takze w maci0sa i zbymaka tam prosze nie wierzyc!!:)

http://www.xn--maopolska-rub.tv/port...b2xza2EudHY%3D

pierdek18 28.06.2010 13:19

ok:) czekam z niecierpliwoscia na ta konferncje tylko zeby serwer nie padl:)

Adamek21 28.06.2010 13:19

Cytat:

bo co piknik fanie ?

labtec -Wyluzuj chłopie :>

DJ Hazel 28.06.2010 13:20

Taki Javier Zanetti z Interu ma prawie 38 lat , Diego Milito 31 a zdobyli Ligę Mistrzów.Wiem że to może nie jest trafne porównanie ale Żuraw może pograć na wysokim poziomie jeszcze ze 2-3 lata.Pamiętamy wszyscy powrót Frankowskiego.Nasza Liga jest słaba a Ci piłkarze i tak będą wciąż się wyróżniać.Cieszę się że wraca.Jeśli chodzi o atak mamy naprawdę niezłą paczkę.Wierzę też że w końcu Garguła wróci do dawnej dyspozycji,uzupełnimy jeszcze nieco skład i powrót WIELKIEJ WISŁY!!!

Johnny B 28.06.2010 13:22

Widze że w czerwcu mamy wysyp inteligentnych i kumatych uzytkowników

...

Maciej Żurawski!

nesta 28.06.2010 13:25

Haha ten czat tam jest masakryczny :D

Markus 28.06.2010 13:34

Żurawski to dobry ruch, zarówno sportowy jak i marketingowy. Mimo 33 lat powinien być sporym wzmocnieniem i zapewnić przynajmniej kilkanaście bramek oraz asyst w sezonie.

Jedna jaskółka nie czyni jednak jeszcze wiosny. Dlatego czekam z niecierpliwością na kolejne zapowiadane wzmocnienia (dodatkowy napastnik, skrajny i środkowy pomocnik, boczny obrońca i stoper), mając nadzieję, że zostaną zarówno Marcelo jak i Diaz. I wierząc, że nowymi zawodnikami zostaną gracze na poziomie, a nie pokroju "brazylijskiego pączka".

fialo 28.06.2010 13:34

Sam Żurawski jest na konferencji ?

Adamek21 28.06.2010 13:35

nie ma jeszcze obrazu

massoud 28.06.2010 13:38

bardzo ciekawy jestem na jakie pieniądze przystał Maciek, skoro nie mogli znaleźć młodszego i bardziej perspektywicznego gracza z zagranicy

tylu jest utalentowanych napastników ze słabszych lig

niewątpliwie jest to ukłaon w stronę kibiców
i nie zdziwiłbym się widząc w przyszłym tygodniu newsy: Franek i Żuraw w ataku Wisły oraz Szymek wraca do treningów z Białą Gwiazdą...

wislakrakow124 28.06.2010 13:38

Cytat:

Prezentacja nowych Wiślaków!
czyli wiecej niz jeden??:)

labtec 28.06.2010 13:38

rozumiem że obrazu dalej nie macie ?

rafalek 28.06.2010 13:38

No niestety, serwer padł. Także jeżeli ktoś ogląda, to proszę dawać jakieś informacje!

zordon 28.06.2010 13:42

na malopolska.tv dodali dopisek, że konferencja rozpoczenie się z opóźnieniem

Proximus 28.06.2010 13:42

Dobrały się dzieci do chatu i serwer padł... Mówcie jak macie jakieś info co się dzieje.

BTW. Mi nie pisze o żadnym serwer errorze tylko mi się wyświetla okienko i w okienku pisze:"Kanal nie posiada jeszcze materiałów".

marcinb88 28.06.2010 13:43

Nie oszukujmy się, dziś będzie tylko Maciek, ale miejmy nadzieje że w tym tygodniu kogoś jeszcze zakontraktuja.

jonaf 28.06.2010 13:46

w sumie tylko się cieszyć... wczoraj podawano, że jeśli nastąpi opóźnienie, to będzie one spowodowane oczekiwaniem na wyniki testów medycznych Marko M. z Koszyc :)

modlę się, aby tak było

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:57.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl