![]() |
Cytat:
|
Witam, czy ktoś potrafi grać w śląską grę karcianą SKAT? Chciałbym, żeby ktoś w końcu mi wytłumaczył parę rzeczy, bo wszystkie zasady w necie są niejasne, a ludzi na kurniku niemili i niepomocni. Chodzi mi o przebieg licytacji(dlaczego tyle i kiedy przestać, oraz jak poznać przelicytowanie) i podliczanie punktów za wygraną(nie oczka, a punkty za sposób wygranej). Dzięki.:-)
|
Cytat:
|
jest w tv na kablowce / upc - gdziekolwiek mecz BVB z Realem???
|
używa ktoś dekodera tej cyfrowej tv z polsatu?
|
Mam problem
Mam zewnętrzny dysk twardy, którego nie widzi system. Przy próbie wejścia na dysk, pojawia się informacji o konieczności sformatowania dysku,a jak się nie trudno domyślić nie chciałbym tego robić, ze względu na dane na tym dysku. Jakieś sugestie? |
Cytat:
|
Mam od dziś problem z Facebookiem. Mianowicie otwiera mi się on w ten sposób: http://i49.tinypic.com/2i1yt4.jpg
Wszystkie inne strony otwierają się normalnie, Facebook na innych profilach na moim komputerze również jest po staremu, strona do logowania również jest okej. Tylko po zalogowaniu się na swoje konto, strona wygląda tak. Używam Mozilli, a usunięcie ciasteczek nic nie dało. |
Mam kilka zaproszeń na strone cinemamovies.pl (Jak ktoś sie ogarniety w sprawach torrent, ratio itp) i chciałby konto to prosze o priv.
|
Cytat:
Co ciekawe z poziomu Total Commandera dyski są widoczne i działają. Więc spróbuj może i tak. |
ktos sie probował bawić tymi "iForex`ami" ?
jak cos to pw |
znacie jakiś alternatywny nr. tel. do rzecznika praw konsumentów (Kraków - Kapelanka)?? bo ten podany na UOKiK jest "czasowo niedostępny" tak już od ok. 3 tygodni.
|
Mam pytanie: polecicie jakiegoś e- papierosa (na prezent)?
Nie znam się na tym kompletnie, wiem, że to "pic na wode", ale osoba sobie takie zażyczyła. Poszukuje jakiegoś do 100zł, w miare estetycznie wyglądającego + posiadającego możliwość wymiany liquidów na bieżąco. Z góry dzięki |
Mógł by mi ktoś powiedzieć jak załatwić homologację ciężarową do Fiata Seicento ????
Prosił bym o w miarę szybki kontakt. |
Cytat:
źródło: http://www.federacja-konsumentow.org....php?story=314 |
Mam problem z MySpace'em. Chcę usunąć stare konto, ale nie pamiętam ani mail'a, ani hasła. Pisałem do obsługi technicznej, ale nic mi nawet nie odpisali. Ktoś ma jakiś pomysł, co mam zrobić?
EDIT: Nieważne, jak srałem to mnie olśniło i sobie przypomniałem. |
Walka Wach-Kliczko
Czy jest szansa oglądnąć jutrzejszą walkę w tv?np. czy na platformie N w wersji abonamentu dla ubogich gdzieś oglądnę?:)
Błaszczu_WIŚLAK : nie dziękuje :) Może jakiś stream na necie? |
mozesz wykupić za 40 zł ppv to wtedy bedziesz mial dostęp do transmisji ;)
|
Cytat:
Dalej aktualne zaproszenia na cinemamovies.pl wymagania na poprzedniej stronie. |
jak samemu wgrać nowego softa do nokii n73?
|
Gdzie w Krakowie znajdę sklep z zimowymi kurtkami north face i hi-tec?
|
będzie można obejrzeć gdzieś dzisiejszą walke Wacha z Kliczką na necie ????
|
Na http://drhtv.com.pl/ będą na pewno transmitować, więc tam obejrzysz (o ile nie będzie jakiegoś przeciążenia)
|
Ponoć w RTL za darmo ;)
|
Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2700580113 Testowałem i powiem szczerze, że nie jest źle jeżeli chodzi o zamiennik zwykłego papierosa. Bezapelacyjna zaleta: brak smrodu papierosa, dymek całkiem konkretny no i podobno zdrowsze i tańsze niż zwykłe fajki ;) |
Mam problem na fan-pagem na FB. A mianowicie w toku zmian osobowych w "firmie" zaginał gdzieś dostęp do FB. Tzn teoretycznie został dany admin jednej osobie, ale sama widziałam jego fb i brak dostępu do tej strony.
I co teraz? Można gdzieś napisać do FB, żeby dali dostęp? Udowadniając w jakiś sposób "własność" fp? Lub żeby napisali kto ma dostęp admina (bo jest to ukryte na stronie), a dwie osoby które miały nie mają ... Czy temat zupełnie stracony? |
Chcę kupić dysk zewnętrzny. Jaki polecacie? Na co ewentualnie mam zwracać szczególną uwagę? Proszę o radę.
Dzięki. |
potrzebuje się dostać jutro do miejscowości Grabie koło Niepołomic wie ktos z kąd jezdzą busy tam i jakiś ma rozkład ich pilne....
|
Polecicie jakąś księgarnie językową w okolicach runku? Potrzebuję kupić "The Business intermediate SB"
|
Cytat:
Tj. w jakim czasie ile danych przerzuci Ci z kompa, na dysk zewnętrzny. Na nic innego nie powinieneś zwracać uwagi, no bo na co? Prędkość przesyłu danych oraz cena - ilość GB |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl