![]() |
Cytat:
|
A dopiero co pol forum ryczalo ... mimo ze ciagle sie tlucze do lba ze transfery dopiero beda.. i malo wazne jest ze Legia juz zakontraktowala kilku zawodnikow.. co nas to obchodzi? okienko transferowe sie jeszcze nie otworzylo a oni mysla ze przyjdzie do nas ten Brazylijczyk i ten Amealo czy jak mu tam.. to byly tylko chwilowe testy na zapchaj dziure..
no to Milinkovic dzisiaj? bylby drugi szok w dzisiejszym dniu! nauczka na przyszlosc, za nin bedziecie obrzucac kogos blotem zastanowcie sie dwa razy i czekajcie cierpliwie.. dystans to podstawa |
Cytat:
Ale co do Milinkovicia i Mudzina to nie uwierze, poki nie zobacze. Nie mniej jednak, to moze byc swietny tydzien. |
Cytat:
W wiele lepszych ligach mamy do czynienia, kiedy starszy zawodnik już raczej niechciany w lepszych klubach zagranicznych wraca do macierzystej ligi i gra bardzo dobrze i wcale to nie świadczy o słabym poziomie ligi - pierwsze przykłady które mi się nasuwają z najlepszej dziesiątki lig europejskich to Szewczenko czy Makkay. Więc nie mozna mówić, że wraca 35-cio letni Franek, strzela 10 bramek to liga słaba. Normalna kolej rzeczy. |
Zurawski może wnieść do Wisły tyle ile wniósł Mięciel do Legii w zeszłym roku,czyli niewiele
|
Jak mozna Zurawskiego porownywac do Mieciela??? nie ten kaliber..
Ze starszyzny Zurawia mozna porownywac tylko i wylacznie do Frankowskiego, a jak wiadomo Franek jest o kilka lat starszy od Zurawskiego, i Zuraw operuje lepsza technika od Franka , wiec powinno byc dobrze.. |
I już na forum jest euforia...A co takiego się stało? Jest Żuraw, ok. Dobry ruch ale przynajmniej dla mnie nie jest to jakieś mega wzmocnienie. Oby nie okazał się Mięcielem, 4 gole i parę dobrych meczy...Ja czekam na poważne ruchy transferowe wzmacniające drużynę. Sorry ale jeden piłkarz nas nei zbawi...
Jak dla mnie Żurawski może grać cofnięty z Brożkiem i jeszcze jednym, miejmy nadzieję bardzo dobrym napastnikiem. Z lewej Garguła lub Kirm z prawej Łobo lub Malecki. Ale potrzeba obrońców... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dlaczego twierdzisz że nie można ich porównać? Pozatym MAciek na europejskim poziomie grał SIEDEM LAT TEMU. Ok ja jestem w stanie sobie wytłumaczyć powszechną euforię bo wraca Maciek ale czy to będzie ten sam Maciek co kiedyś. CHYBA NIE. |
Po pierwsze duzo, duzo mniej goli..po drugie w zagranicy nic praktycznie nie osiagnal, gral w takich sobie klubach, w reprezentacji tez bieda, ogolnie inny styl pilkarza.. laczyc ich moze podobny wiek, nic wiecej. dla mnie osobiscie to nie ten kaliber co Zurawski, Zuraw i Frankowski.. ta dwojka rozdawala karty na przestrzeni ostatnich lat.. i az do dzis nie bylo godnych zmiennikow..
|
haha porówanaj Celtic do Elche %))))
|
Co do Mięciela on nigdy nie był jakimś wybitnym napastnikiem, czy to w polskiej lidze czy zagranicą, więc do Maćka nie ma co go porównywać.Ale sam jestem ciekawy jak sie będzie reprezentował.
|
A tak na marginesie czy ktoś mógłby podać statystyki występów Maćka z sezonów spędzonych za granicą (gole, asysty,kartki) z występów w Celticu, Grecji i Cypru?
|
Kurcze mnie ciekawi bardziej czy zaprezentują na konferencji także Serba Marko Milinkovicia. To byłby naprawdę genialny transfer.
Tylko na oficjalnej piszą tylko o Żurawskim, ciekawe czy Małopolska.tv ma aż tak dobre dojścia. |
|
Cytat:
|
Co tam Mieciej i Zurawski - to starsi panowie - Grzelak bedzie za 3 czy 4 dni wolnym zawodnikiem. Polecam :D Taniej juz nie bedzie :P
|
Panowie, a tak całkiem poważnie zapytam, myśliscie że ewentualnie przejście Kamila Kosowskiego do Wisły jest realne ? Tylko pytam, nie myślę o budowaniu klubu na gwiazdach sprzed 5-6 lat. Tylko myślę że na Cyprze to tak raczej ku emeryturze zawodnicy się wybierają. Więc można by odratowac Kamila w pewien sposób.
Podbudowałby morale drużyny i zwiększyłby konkurencję w zespole. Bez napinki i bluzgów proszę o odpowiedzi. |
Kosowski ma na pienku z Cupialem (podczas nieobecnosci Cupiala na jakims bankiecie wysmiewal zarobki ktore mu daje czy cos takiego, to bylo wtedy jak wrocil Kosa, od tego sie zaczal temat Kosy i "pampersow" jakoby to co dostaje nie wystarczalo mu na pampersy, Cupial sie o tym dowiedzial i automatycznie zwolnil Kose).. wiec raczej nierealne, choc Boss lubi zaskakiwac
|
info o milinkoviciu może być po prostu kapitalną darmową reklamą tej stronki ...
Dlatego bez napinki, ale mam nadzieję, że mimo wszystko to prawda |
Cytat:
|
Cytat:
Może za rok...:) |
Kosowski dopiero co podpisał jakiś kontrakt. Koniec tematu.
|
Cytat:
|
Cytat:
A porownania Mieciela do Zurawia moim zdaniem sa na miejscu. Nie jest to co prawda ten rozmiar kapelusza, ale ich koniec moze (mam nadzieje, ze nie bedzie) byc podobny. |
Cytat:
To było podczas obecności Cupiała..:) |
Cytat:
|
Cytat:
Tak samo można się Ciebie czepiac że używasz herbu ssa, więc zejdź ze mnie internetowy hoolsie w kapciach. Dzięki panowie za odpowiedź ! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl