![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://pl.youtube.com/watch?v=W-eslNwGXrI A na świecie co roku leci coś takiego nawet jak do kogoś dzwonię to nadal to słyszę w słuchawce: http://pl.youtube.com/watch?v=3354flS1KJs Cytat:
Cytat:
I tyle za komentarz. Cytat:
http://pl.youtube.com/watch?v=Stkup89ArUo Zresztą znowu przemawia przez Ciebie zazdrość, bo Ty nie miałeś romansu z prezydentem! Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Pokonałeś mnie... padam do kolan i w ramach pokuty kupię płyty Feela, Stachursky'ego i Ich Troje.
['] |
Dzień Dooobryyy ! :D wracam po krótkiej przerwie gdyż problem był z netem przez parę dni ! :D ale wszystko już hula :D więc Witam z samego rana :D
|
Mnie sie wydaje, że on to ironicznie pisał. Ale co ja wiem... ;)
Nie ma to jak wstać o 7, żeby o 8.10 dowiedzieć się, że zajęcia odwołane. |
AOT to zaiste bardzo dobra wiadomość :) Uwielbiałem takie!
Niestety jak się do roboty chodzi, nie ma już takich fajnych wiadomości ;) |
Czizas, ludzie żeby nie wyczuć tej ironii to trzeba nie mieć mózgu... z całym szacunkiem :rotfl:
|
Cytat:
|
dj_ibutti jestem pod wrażeniem Twojej analizy :)
dzień dobry tak poza tym :) |
Pindol w czoło na wesoło czyli weekend czas zacząć:-)
|
weekend!!!! Nareszcie! :) czas odpocząć :P
|
ale Wam dobrze! Na stos tego co wymyślił system 3- zmianowy 4- brygadowy
|
Również już zaczynam świętowanie nadchodzącego weekendu.
PS Czy was też tak okropnie wkur*** ten śnieg? |
Mnie Nie w****ia... wole ten śnieg niż ten j.ebany deszcz....xD
|
Skoki się zaczynają :D ogląda ktoś z Was ?
|
skocznia prezeentuje sie okazale :D, zobaczymy jak nasze skoczki, ciekawe czy sie dostosuja
no to dlugo sobie poskakali |
Ha widzielscie tego chłopa z ta babcia :D? Albo kolesia wyrwanego z Energy, ale wstyd :D
|
Zawody good, ale mam nadzieję, że jutro się nie odbędą :lol: nie może być tak, że kiedy mnie tam nie ma, to wszystko jest w porządku :foch: !!
|
Nic się nie dzieje nanana jaki tu spokój nanana wszyscy się nudzą nanana :D
|
mnie też śnieg wkurza szczególnie codzienne odśnieżanie auta :-/ ... ale racja lepsze to niż deszcz i chlapa!
ja dopiero teraz weekend rozpoczynam, wszyscy tak wczesnie a ja dopiero teraz :foch: a co tam w skokach słychać bo nie w temacie jestem? Abdul cóż za śpiewający nastrój :D |
Już po ...
1. Loitzl 2. Schlierenzauer 3. Schmitt ten ostatni najbardziej mnie cieszy, może w końcu po latach zacznie coś działać. Małysz na miejscu 8 - jak do tej pory całkiem nieźle co do weekendu ... tydzień nauki sprawił że zamiast mieć energię na imprezowanie mam ochotę pójść spać. |
jeszcze jutro i chuligani Małysza wypad z miasta! :D
|
Weekend zaczyna się teraz, tak dla ścisłości, wcześniej był ewentualnie pre-weekend ;)
|
Ni_Ma ja mam się z czego cieszyć wyszedłem z 11 ocen ndst na 6 na semestr i jedną będe miał już poprawioną w przyszły piątek :)
Hah jaka beka dzisiaj nasi ukochani piłkarze mieli trening na boisku "SMS" i budowlanki jak miałem 2 lekcje polskiego. Trening miał zacząć się o 10.30 ale zasypało i chłopaki z klas Wisły w liceum najpierw odśnieżali 2h a potem pierwsza trenowała :) |
Abdul - do pierowtnego wyniku 11 pał, no jest to sukces - to kurde gratuluje Ci :D
|
Hah dziękuję :)
Ide pokopać piłeczkę z kumplami będę koło 00.15 :) jak by już was nie było to dobranoc :). |
Abdul, gdybym był moderatorem, to dałbym Ci bana do czasu poprawienia wszystkich ocen :D, a co ;)
|
Abdul szacun za te 11 pał :D jeszcze Ci humor dopisuje :) ja to bym był na skraju załamania psychicznego pewnie :) jutro studniówka nie wiem czemu ale się denerwuje troszkę :D Wy też tak mieliście?:)
|
Tez mam jutro studniówke, mam cykora że bedzie zmuła, ogólnie to nie chce mi sie iść, moze to i lepiej;)
Nie spodziewam sie fajerwerków wiec moze bedzie dobrze :) |
pewnie że sie denerwowałam! w końcu to jedna z tych imprez którą sie pamięta do końca życia ! :D
pio bo jeszcze któryś do serca sobie weźmie ;) |
ja się denerwowałem strasznie...ale z kolegą przed wyjściem z internatu wypiliśmy ćwiartke na odwage...i pomogło :D bardzo bałem się poloneza, ale jakoś poszło...a potem to imprezka się sama rozkręca więc się nie bój...ja osobiście dziwnie się troche czułem na początku bo miałem studniówke na hali Polonia w Częstochowie, gdzie zazwyczaj oglądałem AZS...i sentyment oraz rozmiar sali robił swoje... :D
edit: co do alkoholu to oficjalnie nie wolno było pić...ale wszystkie klasy piły...u nas na stole wódka stała całą impreze, z wychowawcą też się napiliśmy więc luz był... |
No to chociaż pocieszyliście mnie że też się denerwowaliście :) a mieliście/macie zakaz picia alkoholu na studniówce?
|
jasne że miałam!
wnosiliśmy cichcem - ja osobiście upchany w butach na zmianę (2 ćwiartki) i specjalnie na tę okazję pożyczonym lekko za dużym płaszczu (w rękawach po pół litra i w kieszeniach ćwiartki) Wstęp był jeszcze przed wejściem żeby polonez lekko poszedł, potem już w różnych zakamarkach sali z toaletą włącznie. Około pólnocy butelki mieliśmy już pod stołem :) |
i takim sposobem Ni_Ma przemyciła alkohol dla wszystkich :lol:
przyznaj się, że nie powiedziałaś o całym alkoholu jaki wniosłaś ;) |
no prawie dla wszytskich kolegów - plan rozłożenia alkoholu robiliśmy już kilka tygodni wczesniej :)
jak się okazało że "na bramce" stoi nauczyciel z historii i geografii (mieli do mnie słabość) na szybkiego dorzucili mi jeszcze trochę :D oj jak mi ciężko było pokonać schody do szatni :D |
U nas w szkole wymyślają. Musieliśmy jakieś oświadczenia wypisywać. Ochrona będzie ponoć sprawdzać niektórych na wejściu (będę czuł się jak na meczu xD) no ale te trzy ćwiarteczki za pomocą partnerki trzeba jakoś wnieść :)
|
Jakby robili oficjalne ważenie, to by Cię zawrócili :lol:
|
Cytat:
no to totolotek :) |
Ogólnie jak już się wniesie alko to kolejny problem :D szatnie będziemy mieli cały czas zamkniętą i dopiero jak ktoś będzie chciał już iść do domu to będzie otwierana. I tak się zastanawiam gdzie na sali ukryjemy takie ilości alkoholu :D ogólnie to zapowiada się u nas ostry rygor ale jak będzie to zobaczymy :)
|
Cytat:
chodź ze mną na studniówkę :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl