![]() |
Albo gramy na serio albo nie...Myślę że są tu osoby które chcą naprawdę grać uczciwie :) Myślę że można by zagrać ligę niemiecką....co Wy na to ?? albo jeszcze holenderską :) Grając wszyscy w jednej lidze byłaby dobra zabawa. Ja ze swoim kompem się nie wychylam bo mam 1gb 3,8 ghz i neta mam słabego :P
|
Nie lepiej wykreować na szybko w edytorze jakąś ligę, dajmy na to na 12 zespołów? W tej lidze grałyby np zespoły z najniższego angielskiego szczebla rozgrywek, aby gra była równa i sprawiedliwa. O zwycięstwie decydowałyby umiejętności taktyczne, nie tylko umiejętności piłkarzy.
Ktoś po prostu stworzy ligę, wrzuci ją do ściągnięcia innym i można grać. Potrzeba by było tylko 12 chętnych, którzy nie powiedzą "nie chce mi się już" po trzech kolejkach... To jest IMO najlepsze rozwiązanie. Ja mam Core2Duo 3.8 ghz, 4gm ramu, neta 20 MB/s. Tylko nie zawsze mogę być na Wasze zawołanie, i to jest problem. FM śmiga jak marzenie, chociaż i tak gram na laptopie. |
Śmiało - nie wstydźcie się ;)
|
Jak to jest z tym edytorem...nigdy się w nim nie bawiłem więc nie wiem ;p załóżmy że jeden z nas kreuje tą ligę ale jakie zespoły by się w niej znalazły ?? zrobione z głowy czy jak ?? :P Ja optuje by zagrać Niemiecka Bundeslige albo holenderska esktraklase.
Cytat:
Cytat:
|
Należy więc.
- stworzyć ligę - ustalić między nami terminarz. - wybrać ekipy do grania ( wylosować ) Potrzeba nam teraz zdecydowanego lidera:D |
To może zróbmy głosowanie? Powiedzmy do godziny 19?
Ja jestem za ligą angielską, zaczynamy od najniższej. Natomiast jestem na nie edytowaniu czegokolwiek. Jakoś nie lubię takich sztucznych tworów. |
Głosowanie to całkiem dobry pomysł. Ja ,także pisałbym się na angielską.
|
Ja też "wchodzę" w anglię.
|
Ja optuje za Niemiecką Bundesligą, jak to nie przejdzie to Anglia :)
|
Mozna sie jeszcze dołączyc? Ja bym z chęcią zagrał a z czasem nie powinno byc problemu. ;)
|
Póki co
3 anglia 1 niemcy Dopisujcie się w taki sposób,będzie łatwiej. |
Ja bym był za wyedytowaniem nowej ligi w której znalazły by się najlepsze drużyny :
Real, Barca, ManU, Chelsea, Arsenal, Inter, Bayern, Man City, Milan, Liverpool, Lyon i może Atletico Madryt :) No ale jak będzie ta Anglia to płakał nie będę :) 3 Anglia 1 Niemcy 1 Wyedytowana liga |
Dżołkmen pewnie że można :) im więcej tym lepiej :)
|
Ja też bym się chciał jeszcze dopisać, a co do ligi to jestem za ligą włoską eliminując najlepsze zespoły tj:Milan,inter,Juventus,roma.
|
Liga holenderska
|
3 Anglia
1 Niemcy 1 Wyedytowana liga 1 Holenderska 1 Włoska Pamiętajcie że głosujemy do 19:00 :) |
Mój głos- nowa liga stworzona na potrzeby rozgrywki- czyli liga wyedytowana.
3 Anglia 2 Wyedytowana liga 1 Niemcy 1 Holenderska 1 Włoska |
Polska Ekstraklasa
3 Anglia 2 Wyedytowana liga 1 Niemcy 1 Holenderska 1 Włoska 1 Polska |
No to juz remisik:
3 Anglia 3 Wyedytowana liga 1 Niemcy 1 Holenderska 1 Włoska 1 Polska |
Ja jednak też zmieniam zdanie na wyedytowaną
|
4 Wyedytowana liga
3 Anglia 1 Niemcy 1 Holenderska 1 Polska |
Moim zdaniem nie ma sensu grać wyedytowaną...podając propozycję gry z innymi użytkownikami miałem na myśli by zagrać realną ligę, nie bawić się w żadne edytory itp...no ale cóż, zobaczymy do 19 co się wytworzy...
|
W takim razie zmieniam zdanie na angielską... Edytowane są beznadziejne.
4 Anglia 4 Wyedytowana liga 1 Niemcy 1 Holenderska |
Cytat:
Rzeczywiście Panowie, zagrajmy może najniższą angielską aby szanse były jak najbardziej równe. Pal licho tworzenie nowej. 5 Anglia 3 Wyedytowana liga 1 Niemcy 1 Holenderska |
a moglby ktos wyjasnic jak to wszystko wyglada? tez moglbym sie przylaczyc do gry : )
|
Ja też chętnie bym zagrał. Myślę że 4 liga angielska to dobra ppropozycja.
|
no dobra jak chcecie to można grać ostatnią angielską i trzeba do jutra albo lepiej do dzisaj już wszystko ustailić :)
|
Na Anglie
6 Anglia 3 Wyedytowana liga 1 Niemcy 1 Holenderska chyba ze Włoska Seria C? |
Ok. Widać już, że Anglia wygrała. Co dalej?
|
eeeeej moglby ktos wyjasnic jak to wszystko wyglada? : )
|
Ja bym sie z checia dolaczył. Zostałal mi jescze tylko 1 egzamin maturalny a pozniej sobie zrobie troche wakacji wiec z czasem powinno byc ok. Tylko pytanie, czy ktos ma kontakt z kims kto gral juz przez neta? Kiedys cos o tym czytalem i chyba w jednej chwili musza byc przy kompie wszyscy uczestnicy rozgrywki? Wiec to jest chyba niewykonalne zeby 8 czy 14 osob sie zebralo w ten sam czas przed komputer- chyba zalecali zeby grac tak w 4 osoby wtedy ze zgraniem wszystkiego w czasie jest jako tako. Panowie najpierw chyba zanim lige wybierzecie(my) to trzebaby wiedziec kto bedzie gral, a raczej czy wszyscy sie zgraja w czasie i dopieropozniej ten kto podola niech powie jaka lige chce grac :P
|
to jak już wiadomo ze Angielska to co dalej robimy? kto sie zajmie "liderwowaniem"?
|
Czyli co? Nie czekamy do 19?
Ja proponuję takie zasady: Każdy z nas zaczyna w Blue Square Premier. Gramy bez treningów Tuga, bez Domination, w każdy nieparzysty dzień tygodnia od 20. Jakby coś było nie tak, np. Finał LM w przyszłą środę, Mistrzostwa Świata niedługo, to wcześniej o tym piszemy na forum. edit: Cytat:
|
Nieparzysty dzień tygodnia :o A jakie to? ( pnd,srd,pt? ) Czy nieparzysta data? :)
ps. Finał LM jest w sobote;) |
@Jaroo1 ja gralem kiedys przez neta no i musza byc wszyscy na kompie, no ale ustalimy jakies godziny i bedzie ok
|
Co powiecie na Włoską? zespoły ze środka tabeli są na rownym poziomie i oczywiście wszyscy Polscy pilkarze:>
Mnie pasują,: Angielska, Wloska i Szkocka i nie od najniżeszj ligi... chcialbym sobie pograc klasowymi zawodnikami. Większe emocje wtedy beda, a co do czasu mnie najbardziej pasuje środa, poniedziałek |
wolałbym raczej w tygodniu : )
trzeba mieć O R Y G I N A Ł ? |
Cytat:
|
a kto powiedział, że nie mam? : ))
|
Jesień 2011. Na dwie rundy przed zakończeniem rundy jesiennej obejmuję ostatnią w tabeli Olimpię Grudziądz. Stan drużyny na początku mojej kariery to 7 pkt w 17 meczach, czyli tragedia. W dwóch ostatnich spotkaniach przed przerwą zimową udało się ugrać dwa remisy. W okienku transferowym nie poszalałem bo klub biedny aż piszczy, pozostało tylko uzupełnić skład wolnymi grajkami. I o dziwo po słabych wynikach w sparingach przyszły dwa zwycięstwa w lidze (OKS Olsztyn, Flota). Brakje 8 pkt do bezpiecznego miejsca w lidze. Będzie ciężko bo teraz mecze z GKSem B., Jagą itd...:)
Do takich drużyn polecacie brać piłkarzy którzy raczej kończą z futbolem (darmowi) czy raczej młodszych z myślą o przyszłości? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl