![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Czyli Panowie jesteśmy w tzwn.d..pie. Jedyna nadzieja ,że w końcu dojedzie czeski bramkarz - Martin Lejsal ,którego klub nie chcę puścić na testy.... Toczą się nadal rozmowy z Alvarezem. Nie mogę niestety potwierdzić ,że opcją węgierską jest Laszlo Bodnar (jak podejrzewał kolega). Nie mam poprostu takich informacjii. Mam nadzieję ,że nie bedziemy musieli nawet sie nad tym zastanawiać i Urugwajczyk zostanie nowym piłkarzem Białej Gwiazdy. Co do napastnika to wkrótce zaczną się rozmowy z jakimś piłkarzem, ponieważ Andrzej Niedzielan najprawdopodobniej zagra w Ruchu, choć pojawiły się pewne rozbieżności dotyczące długości wypożyczenia ....... W ataku pojawiła się bardzo ciekawa opcja ,ale został szybko odrzucona , ponieważ zawodnik ten nie pasował do "modelu" piłkarza jakiego szuka Pan Skorża..... |
No to wielka szkoda, a ten Lejsal to mi się wydaje, że od Pawełka lepszy nie jest.
Co to za opcja w ataku, która nie pasowała Skorży? |
Cytat:
|
A ciekawe czy Bednarz byl na tym meczu we Francji, organizowanym dla pilkarzy z karta zawodnicza na reku. Co roku gra tam wielu zawodnikow z przeszloscia z 1 i 2 ligi francuskiej. O ile dobrze pamietam to Legia tak znalazla Ouatarre. No ale podejrzewam, ze Bednarz ani nikt z klubu tam nie pojechal.. Mecz byl w okolicach 9 lipca chyba.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Może nie mam racji, ale wydaje mi się, że klub czeka na rezultat dwumeczu z Levadią i ewentualnie losowanie 3 rundy.
W poprzednim sezonie najpierw nikt nie zakładał, że już w 2 rundzie dostaniemy możliwie najsilniejszego przeciwnika, więc wzmocnień nie było. A po wyeliminowaniu Żydów trafiliśmy na Barcę i tam nawet 10 milionów na transfery by nie pomogło. Wg mnie dużo zależeć będzie od sytuacji w jakiej znajdzie się klub. Jeśli np trafimy na Salzburg albo kogośtam w miarę mocnego, to pewnie rada odblokuje środki na 1 czy 2 transfery. Ale jak na leszcza, to pewnie zostaniemy z Łobo na prawej obronie i Pawełkiem :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bo ? :) A co jest w Wiśle prawdopodobne ? Oprócz tego, że zostanie mistrzem Polski ?
|
Co do tego Waszego Neemelo to dane macie nieaktualne. W Helsingborgu to on był bodajże rok, czy dwa lata temu. Obecnie jest zawodnikiem belgijskiego Zulte Waregem, po drodze zaliczył jakiś klub w Finlandii.
Ale jak już tak sobie pobożnie życzymy, to ja na prawą obronę chciałbym tego kolesia: http://pl.wikipedia.org/wiki/Moritz_Volz Prawy obrońca, aktualnie bez klubu, poprzedni sezon na wypożyczeniu w Ipswich Town w Championship. Facet ma przeszło sto występów w Premiership, stary też jeszcze nie jest, na dodatek może grać na każdej pozycji w defensywie. Na pewno kontrakt musiałby mieć wysoki, ale jak mamy iść do przodu to takich kolesi potrzebujemy. @Nehiar- żeby nie było- jedyny menadżer w jakiego w życiu grałem to był LPM 2000 :D |
W FMie ściągnąłem go do siebie kiedy wojowałem Premiership, tam miał niezłe staty. Tak tylko mi się tylko przypomniało nic nie sugeruje :P
|
Cytat:
Jeśli jednak wypadnie nam Salzburg albo APOEL, wstrzymamy się z transferami, bo odpadając tracimy grubą kasę (a i ryzykujemy z budżetem, bo przecież nowi piłkarze by nas też kosztowali), a i tak po co kupować jeszcze kogoś tylko na ligę (w przypadku odpadnięcia)? |
|
Szukamy bramkarza ? Nasza "władza" najlepiej nie wydałaby na niego ani złotówki. Dobry goalkeeper bez klubu ? Nie ma sprawy. Jest Luis Martinez - 15-krotny reprezentant Kolumbii. Pomocnik ? Segundo Castillo - 27 lat, 40 występów w kadrze Ekwadoru. Obrońca na prawą stronę ? Nie ma sprawy; Mirnes Sisic 11-krotny reprezentant Słowenii a jest jeszcze 30-krotny reprezentant Węgier Laszlo Bodnar. Szukamy napastnika ? Jest wolny Ilco Naumoski 25-krotny reprezentant Macedonii (6 bramek w kadrze).
Co łączy wszystkich tych graczy ? Porwali się na kluby, które ich przerosły, kluby z wyższej półki. Co wcale nie znaczy, że nie poradziliby sobie w Wiśle. Poza tym, każdy z tych graczy grywa w kadrze swego kraju i ma swoją kartę w ręku. Ważne też, że żaden z tych graczy nie przekroczył jeszcze 30-tki, co czyni z nich graczy nadal perspektywicznych a nie emerytów. Może Pan Dyrektor JB słabo szuka lub nie szuka wogóle ?? |
Po prostu nie posiłkuje się internetem szukajac nam nowych zawodników.
|
Szkoda ze nie sciagnal bozoka za te 100 euro przynajmnie mieli bysmy 4 dobrych skrzydlowych Łobo Maly Kirm Bozok szczegolnie kirmowi by sie sprzydal konkurent zeby nie czul sie zbyt pewien szkoda tez ze bednartz nie przygladnał sie sie blizej malkowskiemu ktory nie jest drogi a umiejetnosci duze w pojedynke utrzymal odre jego asysty i gole pokazuja ze nie jest jakims tam przecietniakiem i jakis tam potencjal ma nic dziwnego ze gks belchatow podpisal z nim kontrakt
|
Cytat:
i wszyscy będą zadowoleni :lol: |
a co myślicie o tym który nam strzelił bramkę Nikita Andreew?? W miarę wysoki młody tylko nie mógłby grać w pucharach....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I dodatkowo chyba gra obiema nogami co jest + a pozatym odrzucili go w ległej :) to znaczy że jest dobry :D
|
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ev/profil.html to do Andreewa a pozatym jeszcze jest Puri który był kilka razy na testach w BVB
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ri/profil.html |
Nie sądzę żeby Nikita Andreew po tym co zobaczył z naszej strony chciał do nas przejść..
|
Cytat:
|
Dostałby kasę 10x taką jak w Levadii, to na piechote by przyszed ten Andreevł. To samo Kirm. Ja bym nie płakał, że musi sam ciągnąć drużynę. Zarabia 2x tyle co w Domzale, jakoś się przemęczy. Pewnie niedługo go wytransferujemy do Bundesligi bo gość ma papiery na granie w europejskiej lidze.
Chyba, że zobaczy jak wszyscy lamią i zrówna poziomem :) |
niedawno w tym temacie ktoś pisał żeby sie zainteresowac Janckerem.Coś chyba było na rzeczy bo Carsten bedzie prawdopodobnie grał na Słowacji w Dunajskiej Stredzie.http://www.futbol.pl/artykul/58425.html
|
a nadal nie rozumiem czemu tak się boimy i nie zakręcimy się koło tego Carlosa Costly'ego Moliny
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ly/profil.html Przecież gość jest zajebiaszczy, sieje taki zamęt w polu karnym, wszędzie go pełno - sam jest zarodkiem wileu akcji, idealnie by do Wisły pasował, jest skuteczny i wysoki (1,90m) i stac nas na niego, 800 000 euro. A jeśli chodzi o bramkarza, to nadal stawiam na reprezentanta Austrii, który jest wolnym zawodnikiem z ogromnym doświadczeniem i chętnie przeprowadzi się do Krakowa. http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ho/profil.html |
Niesamowicie skuteczny, szczególnie gdy w 11 meczach w Birmingham nie strzelił ani jednej bramki. W polskiej lidze strzelił 7 bramek, prawdziwy lis pola karnego!... Nie no, znakomite wzmocnienie, na dodatek Gks zapewne zażyczył by sobie za niego dość sporo.
A co do Macho, pytałeś się go czy chętnie się przeprowadzi do Krakowa, skoro tak twierdzisz? |
Cytat:
Costlego mecze oglądałem i zrobił na mnie niesamowite wrażenie, może po prostu partnerzy zawodzili, może grzał ławę, może trener miał inne wizję jego pozycji na boisku - ale dla mnie 2 lata temu w Bełchatowie to był super zagrożeniem - 11 goli chyba w 2007 roku. Cytat:
|
Cytat:
|
Andreev ciekawy gracz, bo łupie z każdej piłki
|
Cytat:
|
Do Costliego trzeba więcej cierpliwości, i jak z Brożkiem kiedyś - obdażenia go zaufaniem, jeśli Ulatowski do niego trafi (a Costly oczywiście nie zostanie sprzedany) to będzie czołowym napastnikiem ligi.
|
nam nie są potrzebne kolejne eksperymenty..nam jest potrzebny napastnik ktory zacznie strzelac bramki zaraz po przyjsciu do klubu..wiec Costly raczej do nich nie należy skoro chłopak nie odnalazł się w GKSie i birgmingham..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl