![]() |
Ma ktos premium na rapidzie ? Co jest do ch... ze transfery sa teraz po ok 100-150 kb ? Jakas awaria ?
|
Cytat:
|
http://www.geekzone.co.nz/images/had...pad_lit_up.jpg
Orientuje się ktoś może do czego służy przycisk w prawym górnym rogu (te strzałki)? |
Cytat:
|
mam pytanie odnośnie karty kibica(może nie ten temat, ale trudno ;) ) jutro mam termin odbioru karty i chciałem się zapytać czy od razu moge wbić na nią bilet na Lechie, czy jest jakaś aktywacja itp?? jeśli moge, to gdzie mam to zrobić?? w WŚ??
edit: dzięki chłopaki za pomoc;) już wiem wszystko pozdr |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Podświetlenie na niebiesko oznacza możliwość korzystania z przycisków multimedoalnych umieszczonych na panelu. Jeżeli podświetlenie jest wyłączone, wówczas panel dotykowy działa na zasadzie kursora. |
Podajcie jakis ciekawe miejsca w okolicach Krk do milego spedzenia sylwestra z dziewczyna.
|
Cytat:
Po taką pożyczkę to się do mamy skieruj. Czy gdy na osobę są zarejestrowane dwie działalności gospodarcze - płaci 2x ZUS? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Odbierasz karte kibica i odrazu możesz kupić bilet papierowy z wydrukowanym twoim imieniem i nazwiskiem.
|
Cytat:
Po co Ci dwie firmy?. W Urzedzie gminy gdzie masz zarejestrowana dzialalnosc dokonujesz rozszezenia dzilalnosci jezeli jest inna od zadeklarowanej przy rejestracji i nie masz ploblemow z podwojnymi ksiegamii, fakturami itp itd. Ja mialem firme Przedsiebiorsto Produkcyjno Handlowo Uslugowe z dzialalnoscia gaztronomiczna i uslygowa. |
czy to prawda, ze jesli umiescisz na jednym maszcie dwie anteny satelitarne roznych dostawcow, np polska Cyfra i angielska Sky powstana zaklocenia, ktore pogorsza sygnal odbioru jednej z nich?
czy w takiej sytuacji zaleca sie imieszczenie ich z dala od siebie? |
Jakie sa mozliwosci sciagania z rapidshare ? Tzn chodzi mi konkretnie o to że ściągnałem 1 plik, ( zamiast dać zapisz dałem otwórz i plik przepadł ) chce go raz jeszcze sciagnac ale wyskakuje ze na tym IP juz nie moge :/
P.S Sorki za literówki |
Cytat:
Nie ma to zadnego wplywu na jakosc odbioru ani wogole na jakich kolwiek zaklocen nie powoduje. Ja mam na jednej antenie podwojny polaryzator(odbiornik jak zwal tak zwal) i podlaczona cyfre i polsat i nic sie nie dzieje a tez mnie straszono ze nie bedzie dzialac. Wczesniej mialem na maszcie cztery inne anteny i tez nie bylo zadnych problemow, tylko jak wialo to troche zakolcalo bo jednak troche to wazylo, zmienilem uchwyt i bez problemowo wszystko smigalo |
Cytat:
bo wlasnie je**na agencja od ktorej wynajmuje mieszkane przyslala mi list z wyjasnieniem ze nie podlacza mojej Cyfry bo spowoduje to zaklocenia u odiorcow Sky TV - bullshit !! Robia mnie wala, pedzie. Dzieki za odp |
Cytat:
Nie sluchaj tych debili, mi przyslali goscia z nadzoru budowlanego bo jeszcze na starym mieszkaniu powiesilem antene nad drzwiami do zakladu fryzjerskiego. Bo nie wiedzieli czy to jest zagrozenie czy nie jest, zaplacili 350 funtow ten pochodzil popatrzyl i stwierdzil ze nie ma zadnych zastrzezen. To sie przypi...i czy nie spowoduje pozaru, przyjechal ze strazy skasowal 100 funtow i powiedzial to co kazdy normalny czlowiek wie ze kabel anteny nie moze wywolac pozaru. A po co ty im wogole mowiles ze bedziesz montowal? wes wiertare i po problemie, jak przyjada powiesz ze byla a ty z tym nie masz nic wspolnego, ba nawet kabel byl a ty sie tylko podlaczyles. Wiekszos znajomych w Uk tak robi, wiesz ze im mozna wszystko wcisnac. Bo tak to sie z nimi za cholere nie dogadasz oni wiedza lepiej( znaczy im sie wydaje) |
Są może koperty w rozmiarze arkusza A3?;> dostanę takie gdzieś?;>
|
pewnie na poczcie;p
|
Nie no ale ja widziałam takie tyle że z tym takim nooo.. co strzela. Wiesz.. w sensie że pakujesz coś i dzięki temu zabezpieczasz też. A ja potrzebują samą zwykłą kopertę.. tylko większego rozmiaru a z taka się nie spotkałam jeszcze :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
a na poczcie nie ma ? Ja tam takie zawsze kupuje ;]
|
gdzie mi najtaniej sciagna simlocka do nokii 6300 i za ile?
Cytat:
zobaczymy moze uda sie co nieco wynegocjowac |
Ja za ściągnięcie simlocka i wgranie PL do 6300 zapłaciłem 45 zł( a cennikowo wychodziło coś koło 80) na Karmelickiej ( idąc od alej zaraz na początku po prawej, za delikatesami Oczko) . Bardzo fajny koleś, trzeba tylko dobrze do niego zagadać, a na pewno coś spuści z ceny. Pozdrawiam
|
Jak dojade po meczu pod Poczte Główną?
|
Cytat:
|
124 nie jedzie al. Słowackiego. Skręca przy Cracovii w Piłsudskiego i z tego co mi wiadomo nie jedzie koło Poczty Głównej tylko prosto w Lubicz.
|
Ja myślę, że najlepiej jest jechać tramwajem z przystanku Biprostal(5-10 min. piechotą od stadionu) i jechać 24( teraz tylko ten tam jedzie, ze względu na remont Starowiślnej).
Pozdrawiam Edit: 124 koło poczty nie jedzie. |
znacie może jakiś sposób na czyszczenie gumek w stałym aparacie na zęby?? [czyt. wybielenie albo coś takiego?] proszę o info na priv. z góry dzięki:P
|
Mógłby ktoś wrzucić linka do meczu Legia-Śląsk?? (żeby jakość transmisji była do przyjęcia:P)
|
Cytat:
Pozdro :) |
http://www.bytovia.pl/flagi/foto/wis...ark_dogs01.jpg
Co sie stało z tą flagą , dlaczego nie pojawia sie na wyjazdach ? |
Cytat:
|
Cytat:
edit. po meczu (ok 20.15) to dostać się pod pocztę główną możesz np. 20.17 "144" Kawiory -> Jubilat "1" -> Poczta Gł. lub 20.29 Reymana "15" -> Dworzec Gł "10" -> Poczta Gł. |
Oglądał ktoś Domino Day?
Po tym jak kobieta na linie rozwiązała zadanie włączyła się muzyczka. Kobieta .spiewała po niemiecku. Dość znany utwór. Jaki tytuł? Pozdro. |
99 LuftBallons ;) <-- tytuł taki ;P
|
by Nena gwoli ścisłosci ;P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl