![]() |
Trzeba pokazać również władzom kluby jak BARDZO nam zależało na tej gwiazdce. Można to zrobić kupując sobie koszulkę meczową w oficjalnym sklepie. Wiadomo że nie osiągniemy takich sprzedaży jakie mają w większości czołowe kluby europejskie - ale możemy pokazać że ten symbol jest dla nas czymś co kochamy.
|
Konrad najlepszy Twój projekt. Ileż bym dał, by tak to właśnie wyglądało.
|
Z różnych powodów nie będę mógł kupić karnetu na przyszłą rundę, ale taką koszulkę muszę mieć :) Naprawdę, w końcu w marketingu pomyśleli, to na pewno nakręci koszulkową koniunkturę, a wpływy z tego wyższe niż z karnetów... ;)
|
KonŽado genialne a da sie z logiem Calsberga bo nowe stroje będą raczej podobne do tych w których grali the Reds za czasów Calsberga na strojach.
|
Proszę na życzenie;)
http://img46.imageshack.us/img46/7833/hykonrado.png |
A co z moim rekinem?
|
Cytat:
|
URL=Prosz bardzo ;]/]http://img827.imageshack.us/img827/8...iorrrrrrrr.png[/URL]
|
będę wybredny ale jeśli to może być nowy model i nowy sponsor na koszulkach wis.la/cz4sk to KonŽado proszę o prapremierę nowych strojów oczywiście w wiślackich barwach i z białą gwiazdą
|
Cytat:
|
Wszystko się da:
http://imageshack.us/a/img705/6132/ghuajajakonrado.png Ku%^$ jakość się trochę posypała ale to wina jpega który miałem ;C |
wiadomo, że kupuje od razu :D
Po raz pierwszy od koszulek na 100 lecie :) |
dobra nie wrzucajcie już tych koszulek, poczekamy na oficjalną, bo znając życie nowe koszulki będą znacznie odbiegały od proponowanych :) obstawiam prezentację w poniedziałek...
|
@comek
A ja się nie zdziwię, jeśli prezentacja nowych koszulek odbędzie się gdzieś w okolicach 3-4 kolejki nowego sezonu... Zaraz będzie, że "Adidas ma sporo zleceń, a niestety ze względu na nasze poprawki dotyczące m.in. Białej Gwiazdy, musieliśmy uzbroić się w cierpliwość..." I obym się mylił :) |
Koszulka powinna byc zaprezentowana jeszcze na kolejke przed zakonczeniem poprzedniego sezonu lub w dzien po zakonczeniu. Jest to najlepszy sposob na zareklamowanie jej.
|
Cytat:
Akurat u nas pięknie wygląda Biała Gwiazda, z małą złotą. W końcu po raz pierwszy od koszulki na stulecie kupie coś w oficjalnym sklepie... |
No jakby Cracovia miały Biała Gwiazdę na piersi ( mała czy dużą ) to by była lekka przesada :P
raczej nie spodziewam się koszulek na przyszły poniedziałek , tak jak nie spodziewam się więcej niż dwóch transferów do pierwszej kolejki |
Cytat:
|
dla mnie z tymi gwiazdkami to pojebany pomysł. powinno byc tak jak w niemczech naprzykład,
10 mistrzostw = 1 gwiazdka 20 mistrzostw = 2 gwiazdki a nie jakies zlote srebrne białe. jakis cudzoziemiec pozniej mysli ze taka Polonia jest porównywalna do Ruchu, Wisły czy Gornika bo tez ma jedna gwiazdke |
Cytat:
Swoją drogą, zastanawia mnie jedna rzecz - czy kiedykolwiek Grupa Żywiec sponsorowała jakiś klub piłkarski w Polsce? Widać, że sponsorują sport, vide wyciągi narciarskie. Chętnie zobaczyłbym logo Żywca na naszych koszulkach. |
Oficjalna koszulka będzie bardzo podobna do tych powyżej największa niewiadoma to model stroju ewentualnie rodzaj kołnierza .Sponsor to będzie albo TF albo pewien duński browar ewentualnie stary nowy sponsor .Ciekawe czy pod nowymi rządami nowego BZPN przejdzie motyw z Wisła at home na koszulkach w nowym sezonie
|
Skąd informację o Carlsbergu?
|
Ja mam informacje że sponsorem będzie jedna z linii lotniczych która niedawno otworzyła swoja baze w Balicach... A tak na serio to to co napisał kolega JOSE 841 mógł napisać każdy z nas i na pewno się sprawdzi :> Bo albo będzie to ten albo inny model koszulki z tym albo innym kołnierzykiem i albo będzie carlsberg albo Tf albo "Stary nowy sponsor". Sprytnie napisane :) W każdym wariancie może powiedzieć: "A nie mówiłem?" :>
|
Cytat:
|
Kiedyś było Tyskie więc możliwe że teraz będzie Calsberg.
|
Cytat:
Masz klamki w drzwiach? Tak poważnie pytam. |
Równie dobrze może być Heineken bo kiedyś było Tyskie;) Poczekamy zobaczymy ale chyba sponsora nowego można oczekiwać w ostatniej kolejności.
|
Co wy tam wiecie Facebook bedzie.
|
sorry, ale nie uwazacie ze ten trojkat wyglada nieco... pedalsko?
|
Ruch jak u Palikota...
|
Cytat:
|
nie robcie skonczonych debili z ludzi w klubie odpowiedzialnych za takie rzeczy..
..oni najlepiej wiedza jaki sponsor moze byc zamieszczony, i czy to moze byc calsberg czy BAH |
W Brzesku chodzą plotki, że podobno browar nie da dużo kasy na Okocimski bo chce zainwestować w jakiś klub w Ekstraklasie... Podobno liczyli, że OKS spadnie i będą mogli się wycofać. Wiadomo jak to z plotkami ale może jest coś na rzeczy.
|
Co do Okocimskiego to też słyszałem, że wszystkim (oprócz kibiców i piłkarzy) jest na rękę, żeby spadli - podobnie chyba jest z Unią Tarnów...
|
Cytat:
3 mistrzostwa - gwiazdka (Werder, HSV, Stuttgart) 5 mistrzostw - dwie gwiazdki (Dortmund, Gladbach) 10 mistrzostw - trzy gwiazdki (-) 20 mistrzostw - cztery gwiazdki (Bayern) |
Gwiazdka powinna być tylko za 10 mistrzostw, jako coś naprawdę wyjątkowego.
|
Wtedy Legia i Lech nie mogłyby się chwalić gwiazdkami. ;D
|
Cytat:
|
Ja chciałbym sponsora... który dobrze zapłaci. :)
|
Kogoś obeznanego w grafice prosiłbym o zrobienie koszulki z logo RWE :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl