Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

hrabia 26.09.2008 15:24

Czy koś się orientuje czym mozna dojechać z KRK do Pozowic ? Jakiś bus ?

Z góry thx

Coach 26.09.2008 15:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez qqbaa (Post 608114)
gdzie można kupić jakąś koszulkę Wisły z napisem na plecach? Herb, napis, cokolwiek byle by na plecach :P jest cos w WŚ albo tesco ?

W M1 jest punkt w którym możesz sobie coś na plecach nadrukować

WISŁAZWE 26.09.2008 15:48

wchodzisz w narzędzia dalej opcje internetowe i tam powinno być na dole wyczyść historię.

Awe 26.09.2008 16:53

Jak nie zarezerwowałem sobie miejsca do Instytutu Ekspertyz Sądowych na Noc Naukowców to nie ma szans, żebym tam wszedł na jakiś pokaz?

Konrad. 26.09.2008 16:58

Kojarzy ktoś szpital/klinikie czy coś podobnego, gdzie można zrobić badania konieczne od studiowania na AGH?

Dzwoniłem do dziekanatu, i mówili coś o szpitalu na zygmunta augusta, ale tam badania trwają z 5 godzin, i trzeba być już o siódmej rano... ;P

zna ktoś coś konkurencyjnego?

rzep 26.09.2008 17:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Konrad. (Post 608183)

Dzwoniłem do dziekanatu, i mówili coś o szpitalu na zygmunta augusta, ale tam badania trwają z 5 godzin, i trzeba być już o siódmej rano... ;P

5 godzin?? odczytać kilka obrazków, stanąć na jednej nodze itp to trwa aż tyle? rok temu z 15 minut byłem, w 30 minut opuściłem budynek. co tam jeszcze wymyślili dodatkowo?

Konrad. 26.09.2008 17:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rzep (Post 608185)
5 godzin?? odczytać kilka obrazków, stanąć na jednej nodze itp to trwa aż tyle? rok temu z 15 minut byłem, w 30 minut opuściłem budynek. co tam jeszcze wymyślili dodatkowo?

nie wiem, dzwoniłem i tak mi kobietka powiedziała... może pomyliła rodzaj badań... Skoro tak mówisz, to się tam przejadę w poniedziałek...

rzep 26.09.2008 17:36

jedyne ze moze być dużo ludzi, zostawiasz papier jakiś na dole i pozniej już tylko czekasz na wizyte, chyba odrazu podbija to bo byłem zdziwiony sam żę tak szybko, pic na wodę ogólnie

Zola 26.09.2008 18:12

nie jestem znawca samochodow, dlatego mam pytanie jak mniej wiecej cenowo sie maja takie auta (w dobrym stanie, nie "ztyrane":P):

- audi a3
- fiat bravo (nie to najnowsze)
- fiat punto (I)
- seat ibiza (nie to nowe)
- renault twingo

z gory dzieki

P.e.c.h 26.09.2008 18:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zola (Post 608205)
nie jestem znawca samochodow, dlatego mam pytanie jak mniej wiecej cenowo sie maja takie auta (w dobrym stanie, nie "ztyrane":P):

- audi a3
- fiat bravo (nie to najnowsze)
- fiat punto (I)
- seat ibiza (nie to nowe)
- renault twingo

z gory dzieki

www.moto.allegro.pl

medyk 26.09.2008 18:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Konrad. (Post 608187)
nie wiem, dzwoniłem i tak mi kobietka powiedziała... może pomyliła rodzaj badań... Skoro tak mówisz, to się tam przejadę w poniedziałek...

potrzebujesz zaswiadczenie od lek. medycyny pracy?

Paweł 26.09.2008 19:39

Czy "U Wiślaków" jest TVP Sport?

sorel 26.09.2008 20:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Konrad. (Post 608183)
Kojarzy ktoś szpital/klinikie czy coś podobnego, gdzie można zrobić badania konieczne od studiowania na AGH?

zna ktoś coś konkurencyjnego?

eeee

idz do jakiegokolwiek lekarza, powiedz ze potrzebujesz zaswiadczenie na AGH, po paru minutach dostaniesz

South 26.09.2008 20:58

kiedy gramy z Lechią ,w Gdańsku ?

żuraw_9 26.09.2008 21:18

Jako, że troszkę kaski "uzbierałem" przez wakacje :) mam pytanko do posiadaczy czterech kółek. Potrzebuję małego samochodu, żeby w miarę dużo nie spalał i części do niego były dla mnie osiągalne cenowo. Jaki polecacie? Przedział cenowy od 5 do 6 tys. I w miarę zależy mnie na czasie więc nic więcej narazie nie dołożę do tego interesu. Z góry dzięki za jakieś podpowiedzi, sugestie itp.

Pozdrawiam Wiślacką Brać

3michal_04 26.09.2008 21:30

O której jeżdżą jutro busy z Olkusza do Krakowa pod AGH między 16:00 a 17:00?

Prosze o szybki odzew

cebulka997 26.09.2008 21:58

Czy moge na wyjazd do zabrza kupic tylko bilet bez przejazdu pociagiem, poniewaz mieszkam nie daleko zabrza?

dymek_nhs 26.09.2008 22:05

Wie ktoś czy na giełdzie elektronicznej jeszcze gierkami filmami itp handlują na tej zasadzie ze są okładki i katalogi na stole bez przypału wystawione czy cza szukać gości ?
Dawno nie byłem a ktoś mi to mówił ze typów trza szukać ale nie wiem czy to prawda

simone 26.09.2008 22:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 3michal_04 (Post 608282)
O której jeżdżą jutro busy z Olkusza do Krakowa pod AGH między 16:00 a 17:00?

Proszę o szybki odzew

W tygodniu w przeciągu godziny przez aleje jeżdżą dwa busy, tak przynajmniej wynika z rozkładu, pewnie w sobotę jest podobnie, pół godzinki czekania masz jak w banku.

SZYMEK_TSW 26.09.2008 22:08

Cytat:

W przedostatniej kolejce :D, cieżko w naszej ekstraklasie typować dokładnie takie rzeczy, zawsze może na wiosne śnieg spaść, ale mniej wiecej w maju ;]

JacobusTSW 26.09.2008 22:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dymek_nhs (Post 608297)
Wie ktoś czy na giełdzie elektronicznej jeszcze gierkami filmami itp handlują na tej zasadzie ze są okładki i katalogi na stole bez przypału wystawione czy cza szukać gości ?
Dawno nie byłem a ktoś mi to mówił ze typów trza szukać ale nie wiem czy to prawda

Oczywiście. 10 znaków.

nowy_piotrek 26.09.2008 22:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez South (Post 608254)

23 maj

.....

darotsok73 26.09.2008 22:38

żuraw 9- Nie wiem jakie masz "aspiracje i gusty motoryzacyjne" ale tanie w eksploatacji jest seicento lub nawet Daewo-lanos (z gazem oczywiście), większe to np. Mondeo czy Peugeot106, ale takie dywagacje nie mają szczerze mówiąc sensu, wszystkie dane masz na Moto-allegro, gratce i innych tego typu stronkach, poczytaj sobie też opinie właścicieli i dobra rada :na nic sie nie prezypalaj

Rybka fan :) 26.09.2008 23:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez żuraw_9 (Post 608268)
Jako, że troszkę kaski "uzbierałem" przez wakacje :) mam pytanko do posiadaczy czterech kółek. Potrzebuję małego samochodu, żeby w miarę dużo nie spalał i części do niego były dla mnie osiągalne cenowo. Jaki polecacie? Przedział cenowy od 5 do 6 tys. I w miarę zależy mnie na czasie więc nic więcej narazie nie dołożę do tego interesu. Z góry dzięki za jakieś podpowiedzi, sugestie itp.

Pozdrawiam Wiślacką Brać

daewoo tico
fiat cinquecento
suzuki swift
opel corsa
nissan micra

Arturo Qr2nów 26.09.2008 23:16

Żuraw:

http://www.motofakty.pl/

http://www.autocentrum.pl/

Odwiedź te strony. Na pierwszej masz w miarę rzeczywiste dane techniczne i eksploatacyjne samochodów, a na drugiej opinie kierowców.

Przedział 5-6 tys... Właśnie chce pogonić mojego Civica Type-R 2004r. :D A tak serio, w tej kasie szukaj Golfa 3. Jednak uważaj na wszelkie "tjuningi" i auta od młodzieńców w sportowych odzieniach. Warto też zainwestować w miernik powłoki lakierniczej (około 20-70zł.). Oprócz tego przegląd auta, czy silnik nie jest zbyt czysty, czy nie ma rdzy, jadąc puść kierownice i dodaj gazu później to samo lecz tym razem hamując (jeśli znosi to należy się przyjrzeć hamulcom, zawieszeniu oraz zweryfikować historię pojazdu), sprawdź jak chodzi zimny silnik i na niskich obrotach, patrz w lusterka czy nie dymi, oglądaj kontrolki czy się nie świecą (wybitnie często poduszki), zapytaj o olej, rozrząd i sprzęgło, zobacz czy skrzynia nie haczy. Nie wierz jak ktoś Ci będzie wciskał auto z przebiegiem ledwo ponad 100tys. km. za taką kasę nastaw się na coś około 200tys. lub więcej (bywają wyjątki lub okazje). Raczej interesuj się zadbanymi wewnątrz pojazdami. Zainteresować się też możesz Oplem Tigrą w zasadzie wszystkie części są tu wspólne z Corsą, a silniczki 1.4 lub nieco większe. Możesz zastanowić się też nad Polo, które w tej kasie będzie sporo nowsze od Golfa. Seat Ibiza, Renault Clio, Peugeot 306, Honda Civic, Honda CRX, Toyota Corolla, Audi 80. To tak moim zdaniem. Którekolwiek z tych aut nie powinno Cię zjeść finansowo, a do tego części są łatwo osiągalne, a autka same w sobie dość bezawaryjne.

Świadomie nie polecam Ci wynalazków i damskich wozidełek.

żuraw_9 26.09.2008 23:46

darotsok73
Rybka fan :)
Arturo Qr2nów

Wielkie Dzięki Panowie.

Etiop 27.09.2008 10:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DominoForza (Post 608042)

Tym nie da się ściągnąć pliku z Maxiora. Ma ktoś inny program?

Precel z makiem 27.09.2008 10:39

mam prośbe może ktoś napisać PROSTYMI słowami jak napisać esej? :)

Edit: kobieta_Wislaka dziękuję bardzo :)

Kobieta_Wislak 27.09.2008 10:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Precel z makiem (Post 608358)
mam prośbe może ktoś napisać PROSTYMI słowami jak napisać esej? :) z góry dzięki

Jest to “odwrócona rozprawka”, czyli najpierw pisze się wnioski, rozwija się je, a na koniec stawia się właściwą tezę.
Prościej się chyba już nie da :P

markokrk 27.09.2008 11:30

Dlaczego WMP 9 nie odtwarza radia internetowego?? Są na to jakieś plug-iny??

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:22.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl