![]() |
Radzę spokojnie czekać do jutra lub wtorku i nie napalać się na wszystko co leci w mediach. Jeśli ktoś ma spełniać te wypisane oczekiwania napastnika to będzie to tylko Żurawski. Franka z Jagiellonii przecież nie wyciągną.
|
Żuraw jest wolnym zowodnikiem. Jak strzelac bramki to raczej nie zapomnial. Poczekamy do jutra i zobaczymy jak to będzie.
Zbymak, wiesz cos o tym transferze, czy raczej sie nie wypowiadasz??? |
|
Informacje bardzo budujące. Zobaczymy, czy prawdziwe.
|
Nie ma innego wyjścia to musi być Żurawski:)i
|
ile bramek strzelil zuraw w zeszlym sezonie???
|
A ile bramek strzelił Frankowski w Anglii i Hiszpanii?????? Nie przeszkodziło mu to w dobrej i efektywnej grze w słabej Jagielloni
|
Ja wierze najbardziej gazecie krakowskiej bo najczesciej ich informacje sie sprawdzaja i wedlug ich artykulu z godziny ok 22, Zurawski jutro podpisze z nami umowe jestem pewien tego na 99,9%
|
Myślę, że nie jest to tak bardzo istotne. Nie ma się co oszukiwać lepszego zawodnika niż Żurawski na atak nie jesteśmy wstanie sprowadzić
|
Ucieszyłem się , że Maciek wróci ( o ile wróci ) . Nie wiem czy będzie wzmocnieniem , ale w naszej żałosnej lidze powinien sobie poradzić. No i to jednak Żuraw , nie ? :D
|
Cytat:
nie patrz na to... w naszej kopanej to kazdy przecietniak ktory gra na cyprze ustrzeli te kilka bramek w sezonie a przynajmniej bedzie asystowal... zobaczymy jak to bedzie |
Ucieszyłem się , że Maciek wróci ( o ile wróci ) . Nie wiem czy będzie wzmocnieniem , ale w naszej żałosnej lidze powinien sobie poradzić. No i to jednak Żuraw , nie ? :D
|
Ja wierze najbardziej gazecie krakowskiej bo najczesciej ich informacje sie sprawdzaja i wedlug ich artykulu z godziny ok 22, Zurawski jutro podpisze z nami umowe jestem pewien tego na 99,9%
|
Ja pie... po pierwsze zbymak - gratulacje, po drugie, szok, szok, szok !!
To jakis sen... |
Nieźle się zapowiada i myślę, że Żurawski wróci do swojej formy. Dużo wniesie do gry Wisły. Na pewno nie będzie typowym napastnikiem ale takim cofniętym, albo będzie czyścił środek pola. Makiwna jeszcze, no marzenie - bez kitu. Kto to ten trzeci, właśnie. Kosowski? xD
|
Czekam do juta jak zobaczę to uwierzę :D ale co z Makwiną w takim układzie?
|
Cytat:
Żurawski ma już swoje lata i nie ma sensu liczyć, że będzie seryjnie strzelał, bo nie będzie. Tyle, że on pewnie ma być cofniętym napastnikiem w duecie z Brożkiem. Na pewno jest w stanie rzucić parę piłek, wygrać jeden na jeden, ogólnie - coś z przodu namieszać. Szału raczej nie będzie, ALE - nie jest drewniakiem, jak większość tzw. napastników w naszej lidze i na pewno bije na głowę jakichś murzynów wyciągniętych z plażówki. Ważne, żeby mieć co do niego realne oczekiwania - Żurawski nas nie zbawi. Nie te lata. Może być jednak wzmocnieniem kadry, pod warunkiem że potraktuje swój powrót poważniej niż na przykład taki Mięciel. W lidze mamy straszną zapaść, więc nie powinien wówczas specjalnie odstawać, czego żywym przykładem Frankowski. |
Bardzo się cieszę, że Żurawski wraca do Wisły. Nawet nie z powodu podniesienia poziomu sportowego, tylko z pozytywnej atmosfery, jaką wniesie do szatni. Jako kapitan z pewnością podoła zadaniu utemperowania "machaczy rąk".
|
onet.pl:
Cytat:
|
Cytat:
Więc pytanie było nie na miejscu jeśli ktoś chce udowadniać że transfer bez sensu. |
Żuraw to klasa, co innego wakacje na Cyprze a co innego gra w Wiśle u nas na pewno będzie dawał 100% tego co potrafi:) 15 goli murowane!
|
onet.pl:
Cytat:
|
Ja bardzo lubię i szanuję Maćka Żurawskiego. Uważam, że był najlepszym piłkarzem Wisły od czasów Tele-foniki i Cupiała.
Ale mam teraz spore wątpliwości i obawy. Żuraw we wrześniu skończy 34 lata. Na Cyprze ostatni sezon nieudany. Owszem, na polską ligę może wystarczyć i pewnie strzeli z 10 goli w przyszłym sezonie. Ale musi być zdrowy... No i podstawowa kwestia - ile jeszcze Żuraw jest w stanie pograć na solidnym poziomie. Ten sezon, czy może jeszcze następny? Na pewno pozytywnie wpłynie to na atmosferę w zespole, choć Maciek to nie jest typ Kosowskiego-przywódcy, podrywającego zespół do walki. |
Żurawski, nawet w obecnej formie i wieku, to jest gwarancja 10 - 15 bramek w sezonie. Gdybyśmy mieli takiego piłkarza w poprzednim sezonie, to bylibyśmy mistrzami. Poza umiejętnościami stricte piłkarskimi, wypełni lukę w szatni po Głowackim.
|
Żurawski, nawet w obecnej formie i wieku, to jest gwarancja 10 - 15 bramek w sezonie. Gdybyśmy mieli takiego piłkarza w poprzednim sezonie, to bylibyśmy mistrzami. Poza umiejętnościami stricte piłkarskimi, wypełni lukę w szatni po Głowackim.
|
Ja nie wierzę w nic póki zawodnika w koszulce nie zobaczę równie dobrze jutro przyjdzie do nas EL Fenomeno... no dobra to może być mniej prawdopodobne ale uwierzę jak zobaczę :D
|
Cytat:
|
Potwierdzenie:
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=23357 Pamiętam jak Maciek wbijał symboliczną łopatę pod budowę południowej i mówił, że raczej nie doczeka by zagrać na nowym stadionie, no a tu niespodzianka... Ja tam się cieszę |
Wiecie coś o Marko Milinkoviciu ?
|
Cytat:
i o jaka im zmyle chodzi? a po co mieli mydlic komus oczy odnosnie Makinwy chcac sprowadzic tak na prawde Zurawskiego bo kompletnie tego nie rozumiem i calkowity brak logiki w rozumowaniu redaktora onet.pl |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl