![]() |
mam pytanie jaki jest wasz największy rekord w sezonach spędzonych w jednym klubie w FM 2010 ?? idzie mi 6ty sezon 2013/14 mam do wyboru propozycje ze Śląska Wrocław i nowy kontrakt z Red Bull ale w Salzburgu mam zgranego teama z Buytenem,Lukaku,Diaby,Gibsonem,Evansem i Traore w rolach głównych z drugiej strony mam pomysł na Śląsk i zastanawiam sie co wybrać
|
Weź Śląska :) Ja próbuje nim sił i całkiem nieźle mi idzie chociaż łatwo nie jest.
Mogę Ci doradzić tyle, że jeśli masz Bilińskiego to jest to podstawa ataku. Na pomoc zdecydowanie mega talencik Tymiński. Życzę powodzenia. |
Kamyk co prawda szkoda mi mego składu którego budowałem przez 3 sezony ale chyba zrobie tak jak mówisz tylko niewiem czy da sie zrobić z bankruta milionera( chociaż w 8ce maiłem motyw że grałem Odrą Opole w 2lidze i świeciły w niej takie gwiazdy jak Djurdjević,Biliński,Gołoś,Pazdan Stolarczyk,Martins Ekwueme ) dobra a kogo polecasz na bramke do Śląska??
|
nie ma jak lojalny sztab razem ze mną team RB Salzburg opuścili Wałdoch(asystent) Kovac (2gi asystent),Dowhań(wiadomo),Panucci(scout),Giggs(Tre ner Juniorów),Scholes(Trener),Hamman(2gi Trener) Csaplar(scout),Bierhof(Scout),teraz czas na Śląsk Wrocław
|
A ja grałem w fm08 Jagiellonią i dopiero w 2040 roku udało mi się zdobyć ligę mistrzówhttp://www.bankfotek.pl/view/637768
|
Na bramkę do Śląska polecam Jacka Szumskiego.
|
może ktoś zapodać linka do koszulek dla I ligi w szczególności dla Znicza Prószków w stylu SS 09 będe wdzięczny
|
Zacząłem grać Chelmsford City, z 7 ligi angielskiej :)
Co się gimnastykować trzeba, żeby kogoś sciągnąć.. Megagwiazdą u mnie jest.. Krzysztof Sikora, brat Adriana :D Asystuje aż miło. Po 7 kolejkach zajmuje 2 miejsce w lidze, w klasyfikacji strzelców z 6 bramkami prowadzi Marcin Pontus. Poza tym przyjmuje polityke darmowych, rocznych wypożyczeń z najlepszych klubów angielskich. Ogólnie jest tak, że jak ktoś zgodzi się przyjść do mojego klubu, to z miejsca go gwiazdą obwołują ;p Wszystkie transfery są bezgotówkowe. Aha, potrzebuje dobrego napastnika o CA cos powyzej 60-65. Albert Tabot Mfongang nie dostał pozwolenia na pracę.. |
przemek1902 który sezon???? a ta przy okazji z Austrii wylądowałem na Anfield zamiast we Wrocławiu teraz szukam dobrego bramkarza bo jedyny to Reina a że rok 2013/2014 szukam młodych do 30tki ale nie wiem kogo ściągnąć ściagał ktoś do swego klubu Valdesa?? bo daje 35mln + pilkarza wartego 20mln(tym którym jest zainteresowana Barca) i wyskakuje mi że klub z Camp Nou odrzucił ofertę jaką przedstawił klub z Anfielld bug czy jak???
|
Panowie a może tak zagrać jakąś ligę wspólnie :) ?? ustalić jakieś dokładne daty kiedy byśmy grali :) Jacyś chętni ??
|
Ivory1906 Jeśli da rady to jestem za
|
No to elegancko już jeden :)
JOSE841 : Może uzbierajmy tak z pięć osób bo podejrzewam że więcej nie będzie ;) |
Zgłaszam sie też :)
|
Czekamy na więcej chętnych ;) a tak apropo to na jakiej łatce zaczęlibyśmy grać ? ja mam dalej 10.1 Jak będzie już dość ludzi to wybierzemy ligę ;)
|
Ja gram na najnowszym patchu. Wydaje mi się ,że eliminuje on jednak kilka błędów i uprzyjemnia rozgrywke. Czekamy,czekamy. Im więcej chetnych tym lepiej. Wygrywanie z komputerowym przeciwnikiem nijak ma się do frajdy z grania przeciwko ludziom.
|
Też myślałem żeby zagrać na najnowszej łatce :) Oczywiście że tak, między innymi dlatego zarzuciłem taką propozycję bo granie z komputerem już mi się znudziło ;)
|
jestem chętny:D
|
Chętnie zagram.
|
i ja mógłbym spróbować ;)
|
Elegancko że tyle osób chętnych :D to jak czekamy jeszcze na parę osób czy zaczynamy grę ?? Jeśli startujemy to jaką ligę proponujecie...?? nie ukrywam że chętnie zagrałbym Polską ekstraklasę no ale tu będzie pewno problem :P kto gra kim :P ja i pewno parę innych osób zagrało by Wisłą :P
|
Poczekajmy jeszcze pare godzin. Ja sądzę,że w przypadku wyboru drużyn powinniśmy zrobić jakies losowanie,tylko jak ono miałoby wyglądać tego już nie wiem :idea: Ogólne zasady,czy można korzystać z treningów TUG'a i taktyk Domino też trzeba wyjaśnić.
|
ja bym mógł zagrać, ale na jakich zasadach mialoby to działać? i czy potrzebny jest oryginał?
|
Ja , także chętnie zagram :)
Edit: Wydaje mi się ze najlepsza by była niemiecka bundesliga. Ewentualnie liga francuska ? :) |
I ja też się zgłaszam.
|
Ok więc poczekajmy tak do 18:00 ?? Najpierw ustalmy jaką ligą zagramy ?? czy może parę osób gra w załóżmy w Polskiej a kolejne osoby grają w Francuskiej...jak ustalimy ligę będziemy martwić się losowaniem drużyn :) Ja osobiście optuje za Polską, Niemiecką bundesliga, Francuska, Holenderska i może Belgijska oraz Szwajcarska. Co Wy na to ?? :)
|
Wchodzę w to :)
|
Ja bym proponował wszystkie ligi brytyjskie plus irlandzkie. I zaczynamy od najniższego poziomu.
|
Ja proponuję polskie ligi, bo nie ma to jak nasza Ekstraklasa :)
|
Mnie też zapisać;> Tylko jedno pytanie.
Kto będzie hostował ? trzeba mieć niezłego neta i szybkiego kompa do tego.. |
Ja też był bym chętny ;) ale jak by to miało działać ??
|
No właśnie,troszke sie naplilismy,a techniczne szczegóły najważniejsze. Do tego dochodzi wybór ligi.Powinna byc taka wktórej nie wybijaja się znacznie niektóre ekipy.Któraś z angielskich,holandia,może niemcy. Polska hmm. No to już chyba kwestia większości głosów.
|
thats the problem mate :P hehe Myślę że będzie trzeba zrobić jakąś próbę tzn jeden z nas zakłada serwa reszta się wbija, pogramy z 20 min i zobaczymy jak to będzie chodziło...szykuję się niezła frekwencja ;)
Cytat:
2 osoby grają w lidze Polskiej 2 osoby w lidze Niemieckiej itd. W ten sposób moglibyśmy się spotykać w pucharach co by na pewno było ciekawym wydarzeniem ;) |
Najlepsza by była chyba angielska :) ale kto to uciągnie ?
|
Ja proponuję tak:
Zakaz używania treningów Tuga, zakaz używania Domination. Co do ligi to jestem na "nie", jeśli chodzi o polską. Podtrzymuję swoją propozycję - ligi brytyjskie. Jeśli chodzi o ligę, gdzie nie ma jednej czy dwóch znacznie wybijających się klubów to jest nią liga... brazylijska. :) Szczerze mówiąc nie do końca odpowiada mi pomysł, żebyśmy grali w różnych ligach. Dlaczego? Bo cała zabawa będzie polegała na tym, żeby grać przeciw sobie jak najczęściej. |
Zapełniając jedną ligę gralibyśmy ze sobą cały czas. Z kompem mogę sobie pograć i bez tego ;)
|
"Równie ważne jest wybranie spośród grupy graczy kogoś, kto będzie pełnił rolę gospodarza całej rozgrywki. To właśnie host wybierze ligi i będzie musiał skonfigurować opcje gry. Czym kierować się przy jego wyborze? Powinien on posiadać zewnętrzne IP (aczkolwiek nie jest to konieczne - patrz ostatni rozdział), szybkie łącze internetowe (jak szybkie - to zależy od ilości graczy) oraz odpowiedni sprzęt, czyli lepszej klasy procesor i sporą ilość pamięci RAM. Oczywiście im te czynniki będą lepsze, tym rozgrywka szybsza i, co za tym idzie, sprawiające więcej radości."
www.cmrev.com więc przyznawać się który ma to wsyzstko? |
Zapełnijmy więc jedną ligę :) Co do domination to jak to sparwdzisz? Może ktoś gra taka formacją,ale z innymi poleceniami,to akurat ciężkie to ogarnięcia.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Po pierwsze trzeba wybrać osobę, która będzie hostować, bo bez tego nie pogramy. A liga jakaś żeby było dużo lig. Holenderska ? Albo ostatnie Włoskie Ligi?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl