![]() |
Cytat:
|
rok temu był pomysł wypożyczenia Costlyego z Bełchatowa.Może warto sie nim zainteresowac ponownie ?
Co chwile słysze że strzela gole dla Hondurasu.Pozatym myśle że to troche lepszy napastnik od Beto/ http://ekstraklasa.wp.pl/kat,37360,t...wiadomosc.html |
Cytat:
|
bramkarz na testy ;-) ;-) ;-)
mial kontrakt do 30.06.2009 Yosgart Gutiérrez |
Cytat:
to informacja czy propozycja? |
no niestety propozycja z zakresu wishful thinking :P za dużo tych marzeń heh, tyle tego czekania, takie życie kibica że urozmaicić czasem trzeba żeby nie paść z nudów, propozycja wydawać mogłoby się sensowna. Mechiko - tam dobrych bramkarzy paru było , klub taki że i ogórków nie przyjmuje i z kolei nie na tyle na topie, żeby propozycja testów była obrazą, gościowi skończył się kontrakt - w klubie jak widać jest jeszcze dwóch bramkarzy - jeden za 2 paczki i drugi za parę groszy. Może to oznaczać że mamy tu piłkarza o niezłych umiejętnościach który jest blokowany przez jeszcze lepszego bramkarza. To tylko teoria, ale często sie sprawdza. Dodatkowa sprawa - w kadrze tego klubu mamy na chwilę obecną 38 piłkarzy - lekka nadpodaż, kupić mu bilet - niech przyleci ; )
Jorge Villalpando a tu kolejny ta sama sytuacja kontraktowa a klub jeszcze słabszy (= większe szanse że przyleci jeśli się go zaprosi ;) |
http://www.futbol.pl/artykul/57884.html
Krol strzelcow ligi wegierskiej, o ktorym chyba niedawno juz ktos pisal.Ale jakos mnie nie przekonuje.Niby strzelil 20 bramek, ale w slabej lidze wegierskiej, a do tego ma 28 lat wiec perspektywiczny juz nie jest... |
Ze Standardu Liege Aragon Espinoza nadal wolny ale trzeba się spieszyć bo rozmawia z nim już Charleroi :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://sport.onet.pl/0,1248711,20074...wiadomosc.html
Pewnie ten obrońca to Heinze - chce podobno 400 tys euro kontraktu rocznie - a z lewej przestawi się go na prawą i będzie dobrze :D PS. |
bramkarz, 31 lat - nie wiem co tu dokladnie pisze http://derstandard.at/fs/12465418954...gut-ueberlegen
ale ten pan chetnie się przeniesie od Krakowa, obecnie szuka klubu, jest do wziecia za darmo, ma doswiadczenie w Europie, ograny w meczach kadry, napewno stac nas na niego, ma jeszcze 3-4 lata grania na international level przed sobą. |
International level to gra w Gorniku.
|
Cytat:
16:25 - tak myślę czy tym tajemniczym prawym obrońcą nie jest czasami Matej Krajcik... |
Cytat:
Myślę jednak ,że będzie to zawodnik o którym nikt do tej pory nie słyszał ( w kontekscie transferu do Wisły) Na konferencjii z Jopem na pewno się tego nie dowiemy ,ale w najbliższych dniach pewnie się okaże... |
Cytat:
|
A mi sie wydaje ze to bedzie ktos o kim bylo cicho ,ale jesli ma przejsc testy ,czyli zaden ogorek
Dobrze ze ktos przejarzal na oczy i juz takich zawodnikow nawet nie testujemy bo szkoda czasu,(no byl Vincius-ale to tylko jeden ) Prawy obronca niezbedny,zwlaszcza po dzis Inf o Singlarze |
Cytat:
|
Cytat:
więc.... ps. :rotfl: :rotfl: |
Akurat coś mi się wydaje, że Łobodziński w końcu złapał formę, nieźle przepracował zgrupowanie i będzie "ciągnął" naszą drużynę w tej rundzie, ale prawa obrona, to chyba nie jest jego pozycja.
|
Ale nie mamy wyjścia Łobo musi tam grać choć swoją drogą słyszałem że ma przyjść do nas jeszcze jeden prawy obrońca jednak uwierzę w to jak zobaczę oficjalne potwierdzenie.
|
Ja dalej o Aragonie :)
Nadal nie znalazł klubu jest do wyciągnięcia za darmo. W sobotę był na testach we francuskim klubie Boulogne-sur-Mer, który uzyskał awans do Ligue 1. Podkresla się jego duży wkład w mistrzostwa Standardu. |
Cytat:
|
PvD nawet jesli bedziesz codziennie pisal jaki ten Aragon jest wspanialy Bednarz się nim nie zainteresuje. Nie widze innego celu w Twoim postepowaniu niz nabijania postow
|
Cytat:
dodam na koniec, że dobre recenzje zebrał po sobotnim występie przeciwko Lens zachowując czyste konto. |
Szkoda tylko, że Skorża chyba naprawdę tak uważa.. wręcz jestem pewien, że tak jest skoro uparcie go tam chce wystawiać..
|
Cytat:
Przy okazji, tak z czystej ciekawości - czy najnowsza informacja na stronie SKWK, że Braz jednak przyjdzie, pochodzi od tego samego źródła, które niegdyś donosiło, że Jodłowiec jest na 99% w Wiśle? Nie doszukuj się w tym pytaniu złośliwości. Po prostu zastanawiam sie, czy warto nadal mieć nadzieję... |
Cytat:
to zeby byla jasnosc nie podaje tych newsow na poważnie raczej w formie s-f zeby sobie licznik nabić :) i trochę podkręcić forumowiczów. Wkoncu PS pisał ze ma przyjechać wieć niech kabarecik leci dalej :) jutro może znow poszukam u Bułgarów jakieś notki na temat Da Costy i tego drugiego... Cytat:
Nie jest napisane Braz przyjdzie/przychodzi do Wisły to - 1 Jest napisane Braz jednak zagra w Wiśle?! znak zapytania z wykrzyknikiem to - 2 Zgoda na transfer nie znaczy transfer dochodzi do skutku albo już został podpisany kontrakt to - 3 Nie ja prezentowałem newsa o Jodłowcu więc nie wiem czy jest to samo źródło.A news o Jodłowcu się potwierdził. Cytat:
Nie doszukuj się złośliwości w pytaniu ale czemu nie padały pytania o źródła informacji w przypadku Nurkovicia? Pisano wtedy Jest, nie ma, jest , nie ma ( w Wiśle Kraków) Dla grogoriogreg zła wiadomość wkrótce kolejne informacje o Aragonie i innych :) |
"Jest zgoda na transfer Michaela Owena..."
Taką informację na swojej stronie podali kibice.odry.pl . "Michael Owen w Odrze" napisał na forum jaśko 36 Dwa dni później po ogólnoświatowej euforii kibice.odry.pl dodają: "... za trzy skrzynki jabłek, nie więcej" http://wislakrakow.com/forum/images/smilies/smile.gif |
Info nie w 100% pewne ,ale od osoby ,która ma prawo posiadać pewne wiadomości :
To prawda ,że Wisła interesowała się Rorys Aragonem ..Negocjacje nie zostały jednak rozpoczęte ,ponieważ żądania finansowe piłkarza były zbyt wygórowane. Toczą sie aktualnie rozmowy z bramkarzem z Austrii, który ma swoją kartę na ręku. Podobno jest tak dobry,że nie potrzebne są testy. Jeżli obie strony nie dojdą do porozumienia to innego kandydata już nie ma i pewnie będą kolejne testy no-namów.... Jeżli chodzi o prawą obronę to numerem 1 na liście Pana Bednarza był Segundo Castillo,ale podobnie jak Aragon miał zbyt duze wymagania finansowe... Toczą sie rozmowy z Urugwajczykiem mającym za sobą występy w Serie A - Alvarezem. Jeżeli transfer nie dojdzie do skutku to jest podobno jeszcze jedna opcja - zawodnk rodem z Węgier z kartą na ręku... Są także dwie opcje dotyczące wzmocnienia ataku. Narazie Wisła wysłała wstępne zapytania ,ponieważ do transferów tych może dojść jedynie w przypadku odejścia Andrzeja Niedzielana... Numrem 1 na liście jest Słoweniec ,który przez kilka lat występował w lidze greckiej ,ale ostatnio grał w jakimś innym klubie (tego mi się nie udało dowiedzieć), w razie nie powodzenia pozostaje jeszcze kandydatura ...estońska. |
dobra, ustawcie fazery na paraliżowanie i szukajcie smoków :D
|
Cytat:
Ale to tylko taki strzał. Kto wie, co ma Bednarz w głowie.:-) Dla mnie ważne jest to, żeby po prostu ktoś jeszcze przyszedł, chociaż na jedną z trzech pozycji(napastik, bramkarz, prawy obrońca) i będę zadowolony. |
Kojarzę tego Sisica o ,którym mówisz z Olympiacosu i naprawdę gość wymiatał.Nie sądze ,żeby Wisłe było stać na wykupienie go z Crveny bo pewnie jest jej czołowym piłkarzem....
Pewnie ten Estończyk to z Levadii Talin ?? Takie bajki to nie dla mnie..... |
Cytat:
|
Cytat:
|
To że jest wiekowy, to nic. Gdyby przyszedł do Białej Gwiazdy byłby dużym wzmocnieniem, to snajper z ogromnym doświadczeniem, tzwn. "lis" pola karnego.:)
|
Ten Oper to bardzo ciekawa opcja, zawodnik ograny, największa gwiazda w Estonii, jest w stanie jeszcze z 2 sezony na wysokim poziomie pograć :-D
Bramkarz z Austrii to zapewnie Jurgen Macho |
gdybym byl Bednarzem to zainteresowalbym sie:
http://www.transfermarkt.de/en/spiel...no/profil.html reprezentant kolumbii,gol w repie, 10 bramek w rumuni na 38 spotkan, 23 lata, do rezerw zeslanyteraz nie wiem czemu....? ciekawe czy zechcialby grac w Wisle....? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl