![]() |
Cytat:
Coś jednak czuję, że po nadchodzącym weekendzie (hokej w Arenie) pojawią się ciekawsze wypociny na temat "sąsiadki". |
Daj spokój ten artykuł pisany jest w stylu Urbana... Paszkwil...
|
Kaboom! :) A propo wczorajszych newsów o sponsorze:
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...em,nId,1579491 |
"Producent popularnego napoju wesprze Wisłę, ale nie będzie głównym sponsorem, o którym głośno w Krakowie od dwóch dni. Ów tajemniczy sponsor za reklamę na centralnym miejscu koszulki "Białej Gwiazdy" ma wyłożyć milion euro."
Czyli oprócz Coca- Coli jeszcze jeden sponsor. Świetne wiadomości! |
Cytat:
|
Nie ma tu zadnego zamieszania. Rudy napisal to co wczoraj, znaleziono sponsora na koszulki za ok milion euro i dzis to potwierdzil.
A przy okazji poinformowal ze Coca Cola bedzie wspierac finansowo Wisle, czyli bedzie jednym z partnerow klubu, ale konkretnym sponsor dopiero ma sie ujawnic, a raczej jego nazwa. Bialonski ma zawsze 100% sprawdzone informacje na temat Wisly wiec bylbym spokojny :) Nie do przecenienia jest oczywiscie wklad Robertaa Gaszyńskiego, ktory kieruje wielkimi firmami i ma leb do interesow. |
Cytat:
Sądze, że Gaszyński ma bardzo rozległe kontakty wsród międzynarodowych korporacji, w których przecież od wielu lat się obraca i w których pracuje. Jeśli coś z tego będzie to będzie to tylko wynik Jego "układów" ;-). |
Przychodzi Gaszczynski do prezesa Coca Coli i zaczyna romawiac jak równy z równym.
Przychodzi Jacek Bednarz do prezesa Coca Coli a ten pada ze śmiechu. |
Ja na razie z niczym bym się nie śpieszył, bo te wszystkie wiadomości to może być typowa karuzela, co by ludzie mieli o czym rozmawiać.. Uwierzę chyba dopiero, jak zobaczę news na głównej
|
Patrzmy na to ze to nie Coca-Cola zostanie glownym sponsorem który ma wylozyc te 1 mln euro rocznie i zapewne zajac miejsce na koszulkach...
Dobrze ze już na te chwile będziemy mieć co najmniej 2 firmy z Nami wspolpracujace... PS. A UFA już zaciera rece....czym więcej nowych sponsorow tym więcej kasy dla nich....kur...parodia... |
Cytat:
Np. "Przepuszczać" pieniądze przez TF? Wisła powinna podać Bednarza do sądu, ta umowa ewidentnie działa na szkodę spółki. |
myślę, że JB i UFA zabezpieczyła sie przed takim rozwiązaniem w umowie, której nikt w Wiśle i (o zgrozo!!!) w Telefonice nie czytał. Od czego była Rada Nadzorcza ? Od czego nadzór właścicielski ?
UFA będzie nam się latami śnić po nocach, jak Mandziara...Bo czoś czuje, że Wisła jednak będzie starała się odstawić UFA od koryta, ale UFA się nie podda i odda sprawę do sądu, tam pewnie wygra i znów będziemy mieć do zapłacenia kase z umowy + odsetki + postępowanie. |
Jeżeli nawet i coca cola i ten mityczny milion ojrowiec podpisze umowę, to robi to z S.A. UFA zawarła umowę z S.A., nie z TF. Przepuszczenie przez firmę Cupiała bez uszczerbku na kasie nie jest możliwe.
Poza tym o czym my mówimy, jak oni nawet na barterze położyli łapska. |
Cytat:
Jeżeli, to prawda że dali nam te mityczne 3 mln. To de facto, spłacamy kredyt. Ponoć po 3 latach mozna rozwiazac umowe.. zobaczymy. Może uda im coś znalesc? De facto sami sobie robia reklame. Po po tych 3 latach w wywiadach nasi beda mogli mowic, ze nie przyniesli do klubu zadnych pieniedzy.. |
No jak sobie przypomnę o tym lysym pedale i jego pierd... uśmiechu to az mnie krew zalewa mimo ze nastroj swiateczny...
|
Cytat:
Każdy wie, że lepsze 85-80 % z czegoś, niż 100% z niczego ;) |
Cytat:
Nie, ale widzę tutaj ogólny płacz. Cieszmy się, w ostatnich tygodniach dostajemy naprawdę dobre informację. 5 mln od Cupiała, Coca-Cola, nowy sponsor na koszulki. Niby nic nie potwierdzone, ale pamiętajcie co pisze Smuda - teraz śpię spokojnie. Sam dodaje, ze w tym roku musza byc Puchary. |
Oby te wszystkie informacje sie potwierdzily i wrocila silna finansowo Wisla.
|
Cieszy, że wreszcie w kontekście Wisły pojawiają się pozytywne informacje.
Ciekawe czemu, w 2010 r. i w 2011 r. Basałaj nie znalazł żadnego poważnego sponsora, mimo iż miał wszystko po swojej stronie (MP, odnowiony stadion, itp.). Gdyby tamten czas był lepiej wykorzystany, to dzisiaj Wisła byłaby w innym miejscu, a Bednarza na 100% nie byłoby ani jednego dnia w Wiśle. A tak wszyscy zajęli się skutkiem, a nie przyczyną (fatalnymi rządami Basałaja). |
jesli to wszystko okaze sie prawda, to mozna teraz zalowac ze jednak czesc pieniedzy przejdzie Wisle kolo nosa i wpadnie do sakwy tych rozbojnikow z UFA , teraz kolejny raz widac ile Wisle kosztowaly rzady tej Lysej Mendy
|
Cytat:
|
Coca cola bedzie na 100%. Wszystko jest klepniete, bedzie można np wygrać spotkanie z którymś z piłkarzy itp.
|
jakieś szczegóły jak to ma wyglądać ?
|
Na wejściu na stadion każdy po półtorej litra Coli dostaje i oglądamy mecz :D
Informacje świetne i czekajmy na więcej. Jedynie ta Ufa mnie w....ia, że weźmie z tego kase. |
Cytat:
|
Coca cola cieszy ale na podobnych zasadach wejdą w sąsiadkę
|
Cytat:
|
A ktoś się tu orientuje jaką dokładnie kwotę może pobrać UFA z tych wszystkich transakcji? 1, 10 czy 50%? Czy to czyste dywagacje?
|
Przewijało się chya 15%, ale tylko przekazuję- nie wiem, skąd info.
|
Cytat:
|
Więc jakie są?
|
Cytat:
10znaków |
Ogólnie to ja bym tak się nie cieszył tą Coca-Colą ponieważ nawet nie wiadomo na jakiej zasadzie to będzie działać. Takich sponsorów już trochę było (no chyba, że to byli partnerzy) m. in. Gatorade. A Ci ,,mniejsi" sponsorzy typu Herbalife, Salwator zbyt długo jak widać się u nas nie ostali.
Cytat:
|
Cytat:
PS. Pojawil się kolejny wywiad, szybki skrot,zawodnicy z karta w reku ponoc ciekawi,moze być ich 3 : http://www.przegladsportowy.pl/pilka...309,1,727.html |
C.d. o coca-coli
http://lovekrakow.pl/aktualnosci/coc...lcza_7743.html Wszystkiego dowiemy sie w styczniu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Ja się tak zastanawiałem, czy nie dałoby się tej kasy przez akademię "przepuścić" i jej zostawić 15% niż tej całej Ufie. Niemniej cieszy, że jakakolwiek kwota zasili konto Wisły, bo przez ostatnie 2 lata nie było z tym za wesoło. Jest szansa, że w perspektywie 2-3 najbliższych lat sytuacja już się całkowicie unormuje, że Wisła nie będzie miała żadnych długów prócz tego mitycznego wobec TF.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl